aynisini yasadim sevgilimdi cocuk beni 3-4 kez erkekle aldatti sonra da bir kizla en sonunda kurtuldum umarim sende kurtulabilirsin kendine saygi duy biraz
@ttheneva kanka bi cocukla tanışmıştım (arkadas olarak) cocugun nisanlisi vardi ve cocuk nisanlisini kiz erkek hayvan her şeyle aldatiyordu. Bence psikolojik rahatsızlık bu. Ben lgbt bireylere karismiyorum umrumda değiller, bana dokunmayan yılan bin yasasin saygi falan da duymuyorum. Ama onlardan biriyle muhatap olmam.
başkaları konuşur onları önemseme kardeşim. bu senin hayatının lenanın ya da benim değil. kimsenin başkasının hayatını yargılamaya hakkı yk kimse hakim değil
Utanmiyorum igrenmiyorum ben o adamın masumiyetini sevdim temizliğini sevdim çoğu erkekten delikanlı oluşunu gördüm kadınlara karşı ne anlatıyorsun sen
sen kendin seviyosan başka insanların yorumlarına ihtiyacın yok dostum gerçekten. başka insanların yargılamalarını umursarsan bir adım ileri gidemezsin. sen nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran. buradaki yorumları umursama. böyle bir soru bile sorman yanlış aslında başka insanların fikrinin ne önemi var ki tek önemli sensin
ozaman affetmelisin üzülmemen için de yazımı okumanı tavsiye ederim. aldatmayı kötü olarak kodladığın için üzülüyosun iyi olarak görmeyi dene birde. sonuçta bir olaya kötü ve iyi diyen bizim kendi yargılarımız. yargılarımız ıdeğiştirirsek sorun kalmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
nE?
Sen fazla sąlaksın.
Eşim diyorsun hala bir de abi iiiiiyyyy lan adam gąy sana nasıl dokunuyor?
belki bisex ya da pansex
Onu annemden babamdan çok seviyorum hemde çok
aynisini yasadim sevgilimdi cocuk beni 3-4 kez erkekle aldatti sonra da bir kizla en sonunda kurtuldum umarim sende kurtulabilirsin kendine saygi duy biraz
Seninki sevgi değil bu arada.
Sevgi böyle kirletilmeye gelecek bir şey değil, sen sadece onsuz napacağını bilmiyorsun hepsi bu.
Benimki sevgi 7 yılım bitti evlendim sonunda böyle birşeyi öğrendim kendimi öldürürüm yine vazgeçmem
@ttheneva kanka bi cocukla tanışmıştım (arkadas olarak) cocugun nisanlisi vardi ve cocuk nisanlisini kiz erkek hayvan her şeyle aldatiyordu. Bence psikolojik rahatsızlık bu.
Ben lgbt bireylere karismiyorum umrumda değiller, bana dokunmayan yılan bin yasasin saygi falan da duymuyorum. Ama onlardan biriyle muhatap olmam.
pha oha
Tamam işte seninki sevgi değil sen verdiğin 7 seneye acıyorsun. Acımasan, zamanına kıyamasan gelip bunu buraya yazmazsın.
ya bak lgbt zaten cok sey sonucta ortada sadece ask var ama hayvanlara duyulan cekim normal degil zaten
hayvandan ne isteyebilirsin ki ya
@ttheneva midem bulandi beee öğhk
Çok özür diliyorum canım bunun sonu yok konuşalım mı biraz
Konuş onunla ondan sonra
Çocuk var mı
Konuşalım trol degilsen
Neden yani boşanmadınız
Kendine haksızlık yapıyorsun
Eşini psikoloğa götür tedavi olsun
Igrenc iyk
kendi kararı senin yargılamana düşmez. o öyle mutluysa SANANE
lan adam kadini aldatmis ne sananesi
@kafasiyarikadamkkk HAHAHAH güzel kardeşim KARSIYIM
IB”””NElere
sen karşısın ama soruyu soran karşı değil o zaman önemli olan onun düşüncesi sen niye burnunu sokuyosun ki
ayrıca her insan hata yapar affetmek erdemdir. bence affetmeli
@kafasiyarikadamkkk , güzel kardeşim hayati yakistirmiyorum
I, bnelere
@Lena_598 knk güzel kardeşim sensin duzgun konus
@ttheneva hahaha kuzum ya maddi sorunlariniz yok mu gidin para probleminizi cozun
maddi acidan gayet iyiyim bebisim dert etme sen
Ben seviyorum Lena köpek gibi hemde ne yapacaksın kafamamı sikacaksin
Insan utanir igrenir yatagini paylasiyorsun bu herifle
başkaları konuşur onları önemseme kardeşim. bu senin hayatının lenanın ya da benim değil. kimsenin başkasının hayatını yargılamaya hakkı yk kimse hakim değil
@kafasiyarikadamkkk ya oyle tabiki ama seni aldatan biriyle de devam etmezsin kendine saygisizlik bu en basta
Utanmiyorum igrenmiyorum ben o adamın masumiyetini sevdim temizliğini sevdim çoğu erkekten delikanlı oluşunu gördüm kadınlara karşı ne anlatıyorsun sen
@ttheneva sen etmezsin o eder herkesin doğrusu kendine kendi doğrunu dikte etmen yanlış.
kendi dogrum degil genel dogru bu
Ne masummus ya hahahahah 🤣🤣🤣
@ttheneva genel doğru diye bişey yok abicim ya yok öyle bişey önce bunu öğren de gel
NWOSJWKZJQKSIPWW TAMAM ABICIM
@ttheneva çok namuslu temiz bir kadınsın madem neden nişanlı adamlarla muhatap oluyorsun arkadaş olarakta?
Nisanli adamlarla muhattab degilim canim
sen kendin seviyosan başka insanların yorumlarına ihtiyacın yok dostum gerçekten. başka insanların yargılamalarını umursarsan bir adım ileri gidemezsin. sen nasıl mutlu hissedeceksen öyle davran. buradaki yorumları umursama. böyle bir soru bile sorman yanlış aslında başka insanların fikrinin ne önemi var ki tek önemli sensin
@lena_598 eşim seni cagirsa koşa koşa gidecek bir kadınsın sen hiç aynaya baktınmı?
Hahaha ben i. bnelerle bir isim olmaz uzerine tipim ve seviyem olmadigini biliyorum
Biliyorsan sus cahille münakaşaya girmiyorum ben or... Asla?
nisanli insanlar muhattap oldugumu kim soyledi
ben ne alaka mk
Evet cahil hahaha ne cahili aw 🤣🤣🤣
nisanli insanlarla muhattap oldugumu kim soyledi
Kendin anlatmışsın
lena denen kiz degil mi o
nisanli kimseyle muhattap falan yok a
HAAA
knk o sevgilimdi
belirttim zaten sevgilim diye
cocuk 17 yasinda mk ne nisanlisi
bravo gerçek bir merhamet.
onu affetmelisin her insan hata yapar. ayrıca üzülmemen için taktik Hiç üzülmemenin sırı? ↗
Çok seviyorum gitmek istesem de gidemiyorum yüzünede vurmuyorum hatta bildiğimi bile bilmiyor annemden babamdan çok seviyorum onu
seviyosan gitme onu affet bence öyle kabullen onu o da seni seviyosa sorun yok.
Artık yapmıyor biliyorum
ozaman affetmelisin üzülmemen için de yazımı okumanı tavsiye ederim. aldatmayı kötü olarak kodladığın için üzülüyosun iyi olarak görmeyi dene birde. sonuçta bir olaya kötü ve iyi diyen bizim kendi yargılarımız. yargılarımız ıdeğiştirirsek sorun kalmaz.
Umrumda dahil değil Allah onun ayağına taş değdirmesin ona bir şey olursa kendimi kaybederim ben zoruma gitti işte
ona sordun mu neden böyle bişey yaptındiye?
Utanıp gitmesin diye hiç bir şey sormadım
sorarsan belki rahatlarsın sen bilirsin.
konuşmak iyi gelebilir.
ama her insan hata yapabilir sonuçta bence affetmelisin.
o da seni seviyosa sorun yok zaten
Seviyor evet
o zaman süper bence
Kendine yaptığın bir saygısızlık bence 😳
oldukça katılıyorum
Fazla iyi niyetlisin
Seviyorsun
Seviyorsun
Ahhh bu kızlar neden böyle
Vay arkadas kadinla aldatani gordum de
istediği oysa bırak gitsin
Nasıl erkeklerle