Arkadaşlar 5 aylık bir ilişkim var. İlişkinin başından beri giyimi hep bakımsızdı. Ama kendisi bana çok değer veriyor, hayallerdeki erkek gibi davranışları. Ancak gel gelelim ki 2 hafta evinde kaldım. Duşta sabun bile kullanmıyormuş. Şampuanı ile yıkıyormuş vücudunu. Kıllarını doğru düzgün almıyor. Güzel kokmuyor, saç sakal bakımı 0. Her şey güzel olmasına rağmen bunlar beni çok soğuttu. Şu an onu öpmek bile istemiyorum. Sürekli annesi gibi duş aldın mı dişini fırçaladın mı vs diye soruyorum ve bu durumdan hiç hoşnut değilim. Bir kaşı vardı tek kaştı resmen. Sonra ben aldım düzeldi biraz. Giyim olarak da çok uyumsuz ve saçma giyiniyor. Pahalı giyinsin demiyorum zaten şu ekonomik şartlarda. Ama ucuz ve güzel giyinebilir yine de. Onun aksine ben çok bakımlıyım elimden geldiğince. Buluacağımız zaman güzel hazırlanıyorum gidiyorum şort askılı giymiş gelmiş. Ve renk uyumu sıfır. Parfüm Bile sıkmamış. Bu durum beni inanılmaz soğuttu. Ama diğer yandan da beni her türlü çeken biri. Sizce ne yapmalıyım? Düzelir mi?
Sevgilim bakımsız?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi doktor bir de az çok bir statüsü var. Maddi olarak da iyi. Buna rağmen böyle
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlişkin varsa kendine bakmıyorsan da bakacaksın aga. Ne bu böyle. İnsanın ilişki yaşadığı kişiye saygısı olur.
Koluna bacağına lazere gitmiş bu güzel bir şey tamam. Ama genital ve koltuk altını o kadar kötü almış ki hiç almasa daha iyi. Genitalin yarısı alınmış yarısı alınmamış. Sabun duş jeli vs de kullanmıyor. Şu sıcak havada o kasıklar nasıl kokuyordur kim bilir
Püff. Midem kalktı. Geçmiş olsun sana. Zor yani böyle biri. Düzelmesini sağla ya da ayrıl
Bir kere ciddi konuşurum maksimum 10 gün daha gözlemlerim. Olmazsa ayrılırım artık. Ne yapalım iyi biri olsa bile o benim arkadaşım değil sevgilim sonuçta. Böyle olduğu sürece de cinsel çekim yaşayamıyorum. Arkadaştan farksız olacağımıza ayrılmak daha mantıklı
Böyle biriyle cinsellik yaşanmaz zaten. Kendine bakmak önemli
Fake hesaptan yaz dksmdkkss yanındaki kızı gördüm senin bu halinlr sana nasıl bakıyor diye
😂😂😂çok mantıklı teşekkür ederim
Rica ederim denendi onaylandı 😂
Bir doktorun hijyene önem vermemesi çok garip
Bir de diyor ki ben birçok erkeğe göre bakımlıyım. Bu nasıl bakım duş almak bakım mı yani? Şakayla karışık söyledim başlarda hiç ciddiye almamış. Geçenlerde ciddi konuştum. Yine hal aynı. Bilemiyorum ya kendisi diyor neden beni istemiyorsun artık diye. Söyledim açık açık. Çevresindeki erkekler de hep bakımlı biraz örnek alsa keşke
Bence o doktor falan değil inandırıcı gelmiyor bana araştır biraz onu
Bizzat mezuniyetine katıldım bu sene.3 aylık doktor daha. Ama hijyen konusunda zerre bilgisi yok. Tırnaklarını kesmekten huylanıyormuş zar zor kesiyor iyice uzayınca
Ben tıp okuyorum ve çevremde tıp fakültesi okuyup bitirmiş birinin bu kadar bakımsız olma ihtimali yok kendi çevremden biliyorum
Olay okuduğun bölüm de olmamalı bence. İnsanız ve temel hijyeni sağlamamız gerekiyor. Ondan belirli aralıklarla maske yapıp manikür pedikür yapmasını beklemiyorum. Yapanlar var mıdır vardır. Tırnağı kesip ense tıraşına dikkat etmek Ya da kıllarını dikkat etmek çok basit bir şey. Ve insan bunu başta kendi için yapmalı. Valla şu sıcaklarda mantar olacak diye üzülüyorum. Ayrılmalı mıyım sence yoksa biraz daha gözlemlemeli miyim
Olay tabii ki okuduğum bölümde değil ama hijyen konusunda daha bilinçli olmasına rağmen temel bakımını bile yapmıyorsa onun doktorluğunu sorgularım doğal olarak, bence ayrılmalısın ya da kendin düzeltmeye çalış onu yoksa böyle gitmez bu ilişki.
Haklısın, teşekkür ederim
Yazabilirmisin bana acil konu hakkinda birsey soylicem
Mesaj gönderemiyorum neden
İnsta var mı fake falan
Buradan sorabilirsin Instagram kullanmıyorum şu an için
Varsa bir fake hesap ver oradan yaziyim ya da bi fake hesap ac iki dakka
? Q
?
Oluşturmam şimdi fake hesap mesajını aç atayım
Acik zaten kac xpersin senq
Attt
Sen el atmissin zaten
Sadece kaşına el atabildim. Birkaç parça da kıyafet aldım. Ama nereye kadar giyimine karışacağım. Ki ben karşıdaki insanın hiçbir şeyine karışma taraftarı değilim. Çocuk değiliz 25 yaşındayız. Temel bakımını da yapmalı bir insan değil mi
Aynen haklisin
hemen ayrıl. katlanma bence
Trol gibi
Keşke trol olsa
Üzdün
Ayril