Sevgilim bakımsız?

Arkadaşlar 5 aylık bir ilişkim var. İlişkinin başından beri giyimi hep bakımsızdı. Ama kendisi bana çok değer veriyor, hayallerdeki erkek gibi davranışları. Ancak gel gelelim ki 2 hafta evinde kaldım. Duşta sabun bile kullanmıyormuş. Şampuanı ile yıkıyormuş vücudunu. Kıllarını doğru düzgün almıyor. Güzel kokmuyor, saç sakal bakımı 0. Her şey güzel olmasına rağmen bunlar beni çok soğuttu. Şu an onu öpmek bile istemiyorum. Sürekli annesi gibi duş aldın mı dişini fırçaladın mı vs diye soruyorum ve bu durumdan hiç hoşnut değilim. Bir kaşı vardı tek kaştı resmen. Sonra ben aldım düzeldi biraz. Giyim olarak da çok uyumsuz ve saçma giyiniyor. Pahalı giyinsin demiyorum zaten şu ekonomik şartlarda. Ama ucuz ve güzel giyinebilir yine de. Onun aksine ben çok bakımlıyım elimden geldiğince. Buluacağımız zaman güzel hazırlanıyorum gidiyorum şort askılı giymiş gelmiş. Ve renk uyumu sıfır. Parfüm Bile sıkmamış. Bu durum beni inanılmaz soğuttu. Ama diğer yandan da beni her türlü çeken biri. Sizce ne yapmalıyım? Düzelir mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi doktor bir de az çok bir statüsü var. Maddi olarak da iyi. Buna rağmen böyle
Sevgilim bakımsız?