Sevgilimden ayrılmalı mıyım lütfen ciddi cevap verecekler yazsın dalga geçenler yazmasın?

1.5 senelik ilişkimiz var ilk başlarda çok iyiydi ilişkimiz 7 ay olana kadar ona bakınca gözlerinde hissediyordum sevdiğini sonra kavgalar başladı arkadaşı biraz şerefsz bi tip o yüzden güvensizlik oluştu her gün kavga ediyorduk ayrılcaktık askere gitti o dönem düzeldi aramız geldiğinde eskisi gibiydik arkadaşıyla pis pis konuştuğu mesajları gördüm özür diledi benden geçen sene de kaldı onlar ben askerdeyken çok düşündüm sen hep benim yanımda oldun en zor anlarımda bile sana ve aileme asla ihanet etmem dedi 4.5 ay önce geldi askerden 1 aydır yine tartışmalar yaşıyoruz sebebi de herhangi bi tartışmada beni anlamaması evet aşkım haklısın diyip geçiştirmesi karantinadaydım geçen hafta onla birlikteydik ona da bir şey olur mu diye üzüldüm keşke buluşmasaydık dedim saçmalama yine olsa yine buluşurdum yeter ki yanımda ol sana bir şey olmasın falan diyo ama sıkılıyorum diyince oyun oynuyor oyun bağımlısı yan yanayken çok iyiyiz eğleniyoruz sevildiğimi de hissediyorum uzaktayken olmuyo benim için bir çok şey yaptı bugğne kadar biliyorum ama bi kötü yanı da arkadaşlarının yanında telefonumu açmıyor tek olunca falan açıyor açsa bile resmi konuşuyor utanıyor musun saklıyor musun beni diyorum saçmalama diyo bi kere gördüm arkadaşlarını askerden gelince havaalanından arabayla bıraktılar beni eve onun dışında arkadaşlarını tanımak istiyorum diyorum hiç oralı olmuyo ben hep böyleyim sana karşı değilim diyo sürekli duygularımı yansıtmıyorım falan çok düşündüm ayrılmayı ama yapamıyorum her kavga da bitsin olmuyo diyo ama yine barışıyoruz napıcam bilmiyorum her gün dua ediyorum Allah a benim için bi işaret ver yardım et bana ne yapacağımı bilmiyorum dşye
Sevgilimden ayrılmalı mıyım lütfen ciddi cevap verecekler yazsın dalga geçenler yazmasın?