Barıştığım ama ne yapacağım?

Merhaba.
Okullar devam ederken bir çocuktan hoşlanmıştım ilerisiydi duygularım hatta bu 5 ay sürdü çocuğun sevgilisi vardı. Benim onun için topladığım çiçeği sevgilisine vermişti ve dahası, biz sevgilisinden ayrıldığı gün sevgili olduk ilk 2 ay ilişkimiz çok iyi gidiyordu fakat arkadaşları bana durmadan esk*rt iması yapıp durdular ve o sesini çıkarmadı abimden bile kıskanıyordu ve biz bu nedenle ayrıldık daha sonra barıştık bu sefer kız arkadaşlarıyla buluşup durdu ve benim için son nokta oldu ayrıldım bu ayrılık 2 ay sürdü ve fazlasıyla vicdan azabı çektim zaten ayrılmadan 1 hafta önce soğuduğumu düşünüyordum ayrıldığımız zaman ona engellettigim kızla konuştu ve kız her gün bana barışın diye istemeyerek mesaj atıyordu daha sonra ekran fotoğrafları geldi baktım ki o kızla bulunmuşlar ve dahası yine barıştım bu sefer içimde gram sevgi yoktu sadece vicdan azabı çekiyorum diye barıştım durmadan beni sevdiğini söylüyor geceleri camima taş atıyordu ama artık tek konuşmamız gunyadin iyi geceler ayrılamıyorumda kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin
Barıştığım ama ne yapacağım?