Çok etkilendin istediğin tipte tavırda biri, sohbet ettin çekim oluştu yakınlaşma icerisine girer misin. Ben konuşurum ama yakınlaşamazdım sanırım. Güvenmek mesele...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tatilde biriyle tanışıp sevgili olmak zaten delilik değil mi oraya ikinizde seni bilmem ama erkek kari kiz icin gider
Herkes oyle degildir ya dinlenmek icin gidecegim mesela😄
Ben erkeklerden bahsediyorum bunu diyeceğini bildiğim için seni bilmem dedim ya
Gecen yaz tatilde ailesiyle tatil yapan biri konusmak istedi daha dogrusu çabaladı aslında güven vermisti ama arkadaşlarimla vakit gecirmeyi tercih ettim pas vermedim 😄
Sende o zamn ooo ne diyim beni gôrürsen tatilde biz konuştuk de
Kimle anlamadim
Beni diyom sohbete filan gelirsem direk bb de
Neden 😅
Kimseyle takılmıyon boşuna zaman kaybetmiyim
Yaşın kucük zaten 😄😅
😂😂😂 merak etme tatilde mübah onlar
Oyle biri degilim ilgilenenler düşünsün 😅
😂😂😂 tamam
Tabi ki neden olmasın. O degil de turk kadini son yillarda neden bu kadar erkeklerden korkar oldu yaa
Sapık abaza şiddete meyilli hasta narsist dolu ulkede. Birseyler yasayıp kullanmak oluyor cogunun niyeti
kullanmaktan kastın ne ?
Cinsel ihtiyacıni karsilıyor iliski yasamadan bir sure takılıp bırakmaca
sekste kullanma kullanılma olmaz aşın artık şu beyinsizce fikirleri sonuçta seksten kadınlar bizden kat kat fazla zevk alıyor. bu resmen yobaz cahil arap zihniyeti.
Katılmıyorum.
Sana uzun uzuun anlatırdım ama hiç halim yok cahille sohbeti kestim 😅
Sen de duygusal birliktelik isteyenlere bazı manevi degerler icinde yaşayanlara arap zihniyetci tü kaka bok demezsen sevinirim. Saygıdan bahsederken saygı kavramını ogrenmen dilegiyle...
Neye saygiya davet ediyorsun beni? 9 yaşında kız çocuğunu ifal eden ve evlatliginin karısını bosatıp koynuna alıp onlarca kadını kendisine cariye yapianin yazdigi bir kitaba ve kurduğu dine mi?
Buyur hodri. meydan seninle. muzikten gastronomiye mekanikten hidrolige teknolojiden sağlığa fizkten kimyaya atstronomiden dinlere tarihe cografyaya her konuda tartişmaya hazırım. Soylediklerim de belgeli ve kanıtlı olur. Hayatim boyunca asla saygısız olmadım ama saygi hak edene duyulur !
Arap külturunu savunmuyorum bana da uzak ve aynı senin gibi katı kurallarla dini istedigi gibi evirip cevirip gercek islamı yansıtmadıkları yaşamadıklari kanısındayim. Konu bu degil sen cok uç ornek vererek onlarla beni aynı kefeye koyman ilginc saygısizca. Goruntum buyudugum semt kafa yapım zaten modern oyle de yaşıyorum ama istersem veririm istersem bakire ölürüm. Vermiyorum ya da herkesle bunu yaşamıyorum doye beni yobazlık vs gibi seylerle yargılayamazsın. Evet vucudum ruhum degerli cinselligi ozel buldugum emin oldugum inandigım adamla yaşarim ya da yaşamam bu beni bağlar sen onune gelenle yaşa hatta hergun yatagina birini al ytatile git sırf zevk icin aman olmicez mi deyip diledigin kadar kadıni altina al ben de doğru bildigim gibi içime sinen şekilde yaşayayım bu konuyu da kapatalım olur mu saygı bu.
Eger mevzu arap diniyse sana belgeleriyle kanıtlarıyla her seyi dökerim. Eger mevzu cinsellikse erkegin de kadinin da zevk aldigi hatta kadinin kat kat fazla zevk aldigi bir seyi evlilige saklamak zorunda hissetmenin kendine saygiyla asla alakasi olmadığını bu sana ogretilen dogru diye söylenen en buyuk yanlis oldugunu da kesinlikle kanıtlarım.
Bakire degilim ve hala cinselligi onune gelenle yaşamak sırf tatmin icin her hoşlandiğım adamın altına yatmak tarzım degil doğru da bulmuyorum. Saygı duymayi ögreneceksiniz.
Tar başka şey zihnie başka şey. Ben tarzına laf soylemiyorum ası mevzu zihniyet. Ama zaten o zihniyette drglissinbu durumda taisacak bir şey de kalmiyor
Bakire kalmayı savunuyorum evet zihniyetim de bu saygı duymak zorundasın.
Buna asla ssygi duyamam bubresmen bir çop zihniyet. Hele bir kadinin bunu savunmasini aklimnalmiyor resmen zihnini zehirlemisler senin yazık cidden
Ya güven ortamı oluşana kadar sohbet muhabbet sonrasında hoşlanmışsam yakınlık gösteririm
Bi daha mı gelicez dünyaya deyip yaşardım sanırım nefsime kolay yeniliyorum ben
Iradeliyimdir de cok etkilenmem guvenmem lazim
Sen duygusal güvenli bir liman arıyorsun devam etmeli ilişki o zaman ki ileride anca olabilir
Güven meselesi belki erkek yakınlasma sağlayabilir ama bu kadın için zor bir adim
Erkek her daim olabiliyor da guvenemezdim
Yani kadın için zor ama imkansız degil
Çok kasıyorsun bence
Hayata bir kere geliyoruz
Hayata bir kez geldim diye her hoslandigimin altina yatıp orta malı olayım carpe diem oo yesss ozgür yaşam 🙄
orta malı olmak nedir ya
bu nasıl uslup
olabilir neden olmsaın
Genel hep yakınlaştım.
Güvenemem ben
Korkmuyor musun cinsel hastalık vs kapmaktan
Çok şükür hiç hastalık yaşamadım.
Çok titizim ve titiz olmayan kimseyle cinsellik yaşamadım.
Eskortlar da cok bakımlı temiz
Eskorta gitmedim hiç.
Bilemezsin ki senden once kimlerle oldu kimbilir
Kesinlikle….
Ama seçiçiyim İç güdüsel olarak hiç eskırt gibi birisine denk gelmedim.
Yakınlaşmıcaksam neden konuşayım
Opusurum ama iliskiye girmem babinda dedim
Hımm özür dilerim ozaman 🫣🫣🫣🫣
Dm?
Hemen yakınlaşmazdım iyice tanımak gerekir
Belki opusme olabilir o da belki 😄
O olabilir 😂
Evet masumca 😄
Güven önemli kanka
Gercekten o en muhimk
Peki hangi konu da güvenemiyorsun?
Duygusal birliktelik istiyorum isini gorup gitmek gibi niyetleri var cogu erkegin
Opuşebilirim sadece😅
Evet o da zamanla olur 😂
Yakınlaşirim
Erkekler icin sorun yok tabi
Nasıl yok
Nefes alsın modunda oldukları icin
Alakası yok her kadınla yatmam
Tanışmam
O elektriği alırsam girerim
olabilir
Hayır ya
Ben de cesaret edemem