He sen 35 yaşında bir erkek demişsin, Ben kendi yaşıma göre hesapladım, Yabancı kadınlar 50 yaşında çocuk doğuruyo ama bizde mümkün değil tabi, Bu arada evet baba olmayı çok istiyorum, Kızım olsun istiyorum
Soran
+1 yıl
O zaman kendinden byk kkadın alman dezavantaj olur. ve evet 35-36 doğum yapar ama riskli doğum olur ya çocuk ya anne risk altında olur
Ne doganin be kendinden onlarca yas kucuk olan birisine ilgi duymak sapkinliktan farkli bi sey degil para yuzunden seviyo gibi gorunduyse de bu onun saygisizligi
Ömr boyu cinsellik yaşamayan erkek bilemedim insan en azından mera eder ya düşnsene erkeksin ve hayatında cinsaewl ilişkinin nasıl bir şey olduğunu bilmeden ölüp gidiyorsun
O zaman konu belli xsdsddffggh ben yapmıyorum kendimi karıma saklıyorum cinsellik o kadar da önemli değil ya diyip cool gözükme çabasına giren erkeklerin abartısız yüzde 95 i fırsat bulamadığı için bakir kalmış kişilerdir geriye kalan yüzde 5 lik kesımde aşırı dindar hacı hoca ya da aseksel olanlar
Kadında merak eder sağlıklı ve hormonları düzgün çalışan bir bireyse kadın erkek farketmez belli bir yaştan sonra bunun eksikliğini hisseder çok ileri yaşlara kadar bu isteğini bastırırsa da bu konuyu gözünde büyütür ve cinsellik sürekli aklını meşgul etmeye başlar yani halk arasında abazalık dediğimiz durum çıkar ortaya. ama bu dürtü erkekte doğası gereği bir kaç tık daha güçlüdür dolayısıyla erkeği biraz daha fazla etkiler. bu yüzden erkek aseksüel veya aşırı dindar değilse bilerek ve isteyerek cinsellikten uzak kalmayı tercih etmez. eğer bir erkek cinsellik benim için geri planda olmasa da olur gibi laflar ediyorsa bilinsin ki bir şeylerin üstünü kapatma çabasına girmiş demektir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben yaşıtım ya da birkaç yaş büyük bi kız isterdim
bir kaç yaş byk 38-40 oluyor çocuk istersen doğurması çok sıkıntı
Ben doğurturum diyomușum :P 35-36 yaşında kadın çocuk doğuramaz mı ki
He sen 35 yaşında bir erkek demişsin, Ben kendi yaşıma göre hesapladım, Yabancı kadınlar 50 yaşında çocuk doğuruyo ama bizde mümkün değil tabi, Bu arada evet baba olmayı çok istiyorum, Kızım olsun istiyorum
O zaman kendinden byk kkadın alman dezavantaj olur. ve evet 35-36 doğum yapar ama riskli doğum olur ya çocuk ya anne risk altında olur
Hadi ya, O kötüymüş, Benim arkadaşım var benimle yaşıt, Karısı kendisinden 7-8 yaş büyük, Bundan 3-4 sene önce evlendiler çocukları olmadı
Ondanmıș demekki, Çocuk dediğim gibi çok istiyorum ama olmazsa da dünyanın sonu değil, Bu yüzden karımdan boşanmazdım
O zaman işini garantiye almak için 27-32 yaş arasına yönel
Teşekkür ederim önerin için ama çok sevdiğim birisi olursa yaşa takılmam yine sanırım :)
aşkın yaşı olmaz ama ben 22-25 yaş arası kızları beğeniyorum genelde :)
35 yaşında olsaydım, 27-43 yaşları arası olabilirdi.
Sevgilim 32 ben 24 yaşındayım gayette mutluyuz valla. Birbirimizi çok iyi anlayıp sevip sevişiyoruz
Bi zahmet kendi yasitlariyla evlensin 18 diyenler olursa cok igrenirim
18 sapıklık ya... yaştları derken yılı yılına mı yani 30 29 falan uygun kaçmaz mı mesela?
25 45 falan
Olgun Kadında 18 Erkek ister :D
Ona da iyi gozle bakmiyorum? Ikisi de sapiklik ve subyanciliktan farkli bi sey degil
Doğanın kanunu bu ne yaparsın Parası olan gider mesela Kız gider affetmez
Ne doganin be kendinden onlarca yas kucuk olan birisine ilgi duymak sapkinliktan farkli bi sey degil para yuzunden seviyo gibi gorunduyse de bu onun saygisizligi
Peki diyelim ki 35 yaşında 40 yaşında Baban yaşında çok zengin senle sevgili olmak istiyor gider misin
Istemem kardesim ilk olarak ben sevmedigim biriyle niye parasi yuzunden sevgili olayim ikinci olarak diyelim sevdim benim o sapiktan ne farkim kaldi
O zaman helal Kadın gibi Kadınsın
28-35yaşlarında biriyle, normal olur.
18 20 öyle gider.
Şaka mısın?
ne sakası ya şimdiki kızlar gidip evli 45 50 yasında adamlara kaçıyor sen saka diyorsun
Değişir
Genel?
Belli bi kriter sınır yokki
Evlenmem
Niyeee
O yaşa kadar bekar kalmışım o yaştan sonra niye evleneyim
Cinsel ihtiyaç vs var insanda?
onu nasıl karşılıcak o erkek?
Cinsellik olmadan da yaşanıyor ya abartmamak lazım. İnsanın bir işi gücü varsa meşgul olduğu bir şey varsa cinsellik pek akla gelmiyor zaten
Ömr boyu cinsellik yaşamayan erkek bilemedim insan en azından mera eder ya düşnsene erkeksin ve hayatında cinsaewl ilişkinin nasıl bir şey olduğunu bilmeden ölüp gidiyorsun
Tabi aseksüel kişiler var onlar ayrı sizde muhtemelen aseksüelsiniz. bu tip insanların cinsellik isteği olmuyor zaten
Aseksuel değilim aklıma çokça cinsellik geliyor ama ben bir şey yapmıyorum
"ya düşnsene erkeksin ve hayatında cinsaewl ilişkinin nasıl bir şey olduğunu bilmeden ölüp gidiyorsu" derken yani? Erkek olunca ne oluyor ki
O zaman konu belli xsdsddffggh ben yapmıyorum kendimi karıma saklıyorum cinsellik o kadar da önemli değil ya diyip cool gözükme çabasına giren erkeklerin abartısız yüzde 95 i fırsat bulamadığı için bakir kalmış kişilerdir geriye kalan yüzde 5 lik kesımde aşırı dindar hacı hoca ya da aseksel olanlar
Kadında merak eder sağlıklı ve hormonları düzgün çalışan bir bireyse kadın erkek farketmez belli bir yaştan sonra bunun eksikliğini hisseder çok ileri yaşlara kadar bu isteğini bastırırsa da bu konuyu gözünde büyütür ve cinsellik sürekli aklını meşgul etmeye başlar yani halk arasında abazalık dediğimiz durum çıkar ortaya. ama bu dürtü erkekte doğası gereği bir kaç tık daha güçlüdür dolayısıyla erkeği biraz daha fazla etkiler. bu yüzden erkek aseksüel veya aşırı dindar değilse bilerek ve isteyerek cinsellikten uzak kalmayı tercih etmez. eğer bir erkek cinsellik benim için geri planda olmasa da olur gibi laflar ediyorsa bilinsin ki bir şeylerin üstünü kapatma çabasına girmiş demektir
34 gibi
yani yaşıtı 1 yaş fark fark sayılmaz sonuçta
Evet bir iki yaş veya yaşıt
anladım 3-4 yaşa bile karşısın bu durumda
18 .
Kendi yaşlarında ama en az 28-29
evlenemz abi
Çıtır 18
28-29
25 30
28 30 gibi.
Çıtır ister