36 yaşındaki biri en az kaç yaşındaki bir kızla evlenmesi Uygun olur?
27-28 yaş
29-30 yaş
30-33 yaş
33-36 yaş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
36 yaşındaki biri en az kaç yaşındaki bir kızla evlenmesi Uygun olur?
Kardeşim 10 yaşa kadar makul olabilir. Ancak bu fark açıldıkça farklı sorunlar ortaya çıkabilir. Acaba sormanın sebebi nedir? Yani olgun bir kişi ise ve birbirinize uyumlu iseniz 27 leri geçmiş bir kadın olabilir. Ancak senin de belli bir yaştan sonra sağlığına dikkat etmende gerekli. Bunlar ince meseleler.
Evlenmemeni öneririm. Üst komşu evlendi.2 yıl sonra adam kanser oldu ve 6 ay içinde öldü. Kadın evlenmeden önce güler yüzlü samimi dostaneydi. Evlendi kadın medusaya döndü yüzüne bakanın hayat sevinci kalmıyordu. Adam zengin ve çok iyi biriydi adamı 2 yıla kanser etti karı. Belinin bükülmesini istiyosan kullanılmak kara toprağa kavuşmak sonuna kadar sen bilirsin evlen.💁♀️
Karşında ki reşit olduğu sürece yaş kriterine takılma derim. Önemli olan karşılıklı olarak iyi anlaşmanı ve sevmeniz. Kız isterse 18 olsun iser 25 ister 30 - 35 olsun ne fark eder ki önemli olan ömrünün geri kalanını anlaşabileceğin sevginizi paylaşabileceğin hayat arkadaşını bulman yaş filan sadece rakamdan ibarettir :)
Cevap
12Cevap
En ufak 22 en büyük 26 arada biraz fark olsun 26 nın üstüne çıkma
22-26 yaş arası çok küçük olmaz mı
İyidir
26-30 arası olabilir ama uzun süre çıkıp 3-5 yıl sonra evleneyim dersen kendi yaş grubun daha iyi olur
1 yıl içinde evlilik düşünüyorum uzatmayı düşünmüyorum
tamam işte ortalama 27-29 arası da olur o kadar da küçük değil
Teşekkür ederim
Ben 26 yaşında 37 denedim de aslaaaaa olmuyor. Çok yaşlı. Git 35 bul kendi yaşında onla ol. Sonra benim gibi kullanıp atar paramı. Genç kadın naapsın yaşlı erkeği sadece parasını yer sevmez.
Parana göre değişir Erman hocaya bak Acuna bak ya da bir sürü ünlü isme bak paran varsa yaş sorunu olmaz ama orta düzey kazanıyorsan 28 üzeri olur
Eğer kendine bakmissa cokmemisse düzenli bir hayatı da varsa 25 yaşında bir kızla evlenebilir. En çok da 28 yaşında biriyle evlenebilir.
Bence yaşın çok bir önemi yok. İlla yaş aralığı tercih edeceksen 28-32 arası olur. Ama kız 24 yaşında sevdim ve her şey güzel takmam.
Yaşının yarısı kadar ideal olandır 😉
Genç bir erkek ise olgun kadın tercih etmelidir çünkü o kadın onu hızlı bir şekilde olgunlaştırır.
Bu senin isteğine bağlı. Normal olarak genç ve güzel birini isteyeceksin. 25 yaşındaki birine de bakabilirsin. Kırmızı hapa göre kadında olmuş erkek olgun erkek isteyecektir.
Sana kalmış bu durum kiminle iyi anlasiyorsan yaş çok önemli değil
Bu kişiden kişiye göre oldukça değişir kızın tipine bağlı kiz 28 yaşında olup 37 yasinda erkegin yaninda cocugu gibi kalan da var. Kiz 25 yasinda 32 yasindaki erkeğin yanında ablası gibi duran da var.
Kim seviyorsa onu onunla
En az 25 en fazla 40 bence
Tercih meselesi bence
29-30 bence uygun.
27 ve 29 yaşındaki bir kişi ile 😊
en azin dedigin icin bence 24 ve ustu olabilir.
27-28 olabilir 29-37 olabilir
çıtır seviyorsun herhalde 😂
Kaç yaş uygun olur
bence aşkın yaşı olmaz
aşk evliliği değil mantık evliliği yapacağım diyorsan aklı başında mantıklı biri olması için o da yaşa değil olgunluğa bakar
sanırım 36 yaşına kadar bekar kalmışsın neden şimdi bir yıl içinde evlilik istiyorsun?
yanlış anlama niyetim yargılamak değil. sadece böyle köklü bir değişim istemenin nedenini merak ettim
Yalnızlık zor olmaya başladı
kaç yıldır zor olmaya başladı yoksa yeni mi
Son 1 yıl diyelim
29 36 arası en uygunu sanırım
Geniş bir yaş aralığı yazmışsınız
Aslında daraltmak gerek çünkü kadının doğurganluk durumunu da göz önünde bulundurmalıyız 29 32 falan idealdir
35 veya 37 olabilir
30 falan 25 te olabilir de bulabılırsen
25 ten yukarısı
25 yaş küçük olmaz mı
Yaşanmisliklar ve hayat tecrübesi insanı olgun ya da çıtır gösterendir.. bazı insanlar ufak yaşına büyük hayatlar sigdiriyorlar.. kadın ya da erkek hayatı boyunca mücadele etmiş , zorluklarla büyümüşse nüfus cüzdanında yazan şey rakamdan başka bir şey değil.. önemli olan karşındakinin seni taşıyabilecek olgunlukta olması.. kafanızın uyuşması..
29-30 aşağısı kötü
Bence önemli olan sevgi
27-28 uygundur
33-36.
25-32 arası
30 larında
28+.
30-33 bana kalırsa
Kimi sevdi yüreğin
36-38
Yaş olarak neden büyükleri yazdınız 😀
Pardon 34-38 olcaktı. Nesil ve hayat şartlarından.
En az 28
26 dan baslamali
26 uygun olur mu küçük olmaz mı
Yokk
Sen evlisin zaten
Evli değilim ama evli olmak isterdim
Ne iş yapıyorsun
Memur
Ne memuru ve nerde yaşıyorsunuz?
Gizli kullanıcının evli olduğunu söylüyor. Hey Allahım
Bence en uygun 25
>32 ve üstü