Dün akşam 8 de komşuya çay içmeye gittim eve 10 gibi geldim benimki gelmiş nerdesin telefonunda evde dedi komşuya gittim dedim o da ben gelmeden evde ol. Komşuya sabah ben işteyken git. Ben geldiğim zaman karımın evde olmasını beni karşılamasını istiyorum yemeğimi tek yiyeceksem güler yüzle karşılanmayacaksam niye evlendim dedi bende ne olmuş yani dedim kim haklı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
eşin. komşu kaçmıyor. erkek eve geldiğinde kadını evde bulacak. ister dar kafalı deyin ister başka bir şey.
Ya komşu kaçmıyor da bazen akşamleyin kız kıza film izlemek istiyorsun bu da normal bir şey Bence her zaman olursa sıkıntı mesela ayda yılda bir oldu benim
gündüz çuvala mı girdi mesela. Ya herkesin kendi aile hayatı kendi görüşü. Bana göre olmamalı
Gündüzün çuvala girmesiyle ne alakası var Ben mesela gündüzleyin iş yapmaktan çocuk bakmaktan hiç vakit bulamıyorum ama akşam işimiz gücümüz bitmiş oluyor onun da işi gücü bitmiş oluyor kız kıza diyordu Bir film izleyelim ha bu her zaman olmamalı ama çok nadir olabilir bunu niye bu kadar abartıyorsunuz isterseniz kadınları akşam sabah eve takın
valla ben çalışan bir kadın olduğumdan kızım da 12 yaşında olduğundan o eve tıkılanlar ne yapar eder bilemem. diyorum ya sizin aile sorunuuz. ben kendi bakış açımı söyledim.
Terslenecekseniz, eleştiriye açık değilseniz soru sormayın tavsiyem
Dostum ben seni terslemiyorum sana fikrimi beyan ediyorum
o zaman uslüp diyor ve konuyu kapatıyorum. iyi geceler
Kardeş Ben sana hakaret etmedim bir
Kocan haklı. O saatte komşuda ne işin var. Gündüz torbaya girmedi herhalde
Beraber akşam filmi izleyelim dedik. Setinde ne var bunda.
Gündüz izleyin. Kocan sonuna kadar haklı
Biz evlendik diye akşamı sevmez miyix kafaya bak
Haklı. Eşim eve geleceği vakit komşudan kalkılır, eve geçilir.
Sen akşam senin de film izlemek istedik
Ne diyosun bayan
Eğer çalışmıyorsan tüm gün evdeysen tabi ki o işteyken gitmen daha mantıklı.
Ama sabah sıcak çocuk ev işi yemek derken vakit kalmıyor
adam haklı telefonu yanına alaydın en azından
Şarja koydum
bundan sonra dikkatli ol dünyanın bin türlü hali hırsızı var tacizcisi var
Komşum iyi birisi
genel anlamda dedim
Tabiki kocan haklı seni özlüyor akşama kadar yanında olmalısın
Adam cinsi genelde haksızdır ama burada kocan haklı zaten işteyken görüşemiyorsunuz eve gelince görsün bari
Eve gelirken görmesi değil mesele ben ondan önce evde olucsakmışım
Yani kocan haklı gibi onu karşılayacak birini evde görmek daha mutlu eder onu. Ama ben evde olunca seni evde göreceğim kelimesi biraz kaba.
Bizim ki hep kaba. 🙂
Sen çalışmıyorsan kocan son derece haklı
Yani ben çalışmıyorum diye akşamları arkadaşımla flim seyredenez miyim
Neden evlendin o halde? Kari koca birlikte zaman geçirmek isterler , kocan çalışıyorsa sadece akşamları zamanı olur , kocana vermen gereken vakti kız arkadaşına verirsen bekar gibi davranmış olmaz misin? Hem de işten gelen , ailesi icin çalışan bir adama güzel Bir sofra hazırlanmaz mi?
Baştan sona saçmalıyorsun ben evlendim diye her akşam evde mi oturmak zorundayım ben evlendim diye her akşam eve mi tıkılmak zorundayım genel olarak akşamları zaten eşimle vakit geçiriyorum ama arada sırada akşamları dışarı çıkabilirim bir kafeye oturmaya gidebilirim bir arkadaşımla sahile inebilirim Ben evlendim diye sosyal hayatımı yok mu etmeliyim. saçmasın saöma. Her zaman olmuyor arada bir de olur. Her akşamı ben kocama meyve soymak için evlenmedim sen git o yüzden evlen köle ol
Her gün softa koyuyoruz zaten arada sırada bir diyorum bak. Dikkat et
Arada sırada bir tabii ki olur ama ne sıklıkla olacağına beraber karar verin mesela 15 günde bir mi ayda bir mi? Ne sıklıkta?
koca haklı evde olman gerekir
Doğru diyor
sen haklısın
Sen haklısın
Kocan
Kimsin hakli