Azla yetinen mutluluk isteyen kadınlar mutsuzken diğerlerinin ağzı kulaklarında mesela.
:) :) :)
Azla yetinen mutluluk isteyen kadınlar mutsuzken diğerlerinin ağzı kulaklarında mesela.
:) :) :)
Gayet ilkel ve basit. Almak ve vermek dengesi. Erkek veren, kadın ise alandır. Bu dengeyi bozmamak lazım. Düşünürseniz o kadınlar genelde talep eder, sizin yuh bu kadar mı dediginiz şeylerde bile erkege ihtiyaç duyduğunu hissettirir. Erkek fıtratı korumak kollamak ve güçlü olmak güçlü görünmek üzerine kurulu. Kötü kadın iyi kadin meselesi de bana göre göreceli.
Nette gördüğüm ve çok beğendiğim bir söz var: İyi olanların değil, iyi oynayanların dünyası burası.. Evet, insanlar çoğu zaman gerçekten seven ve kıymet bilen insanlara değer vermiyor, bunda çok haklısınız. Halbuki asıl sevilmeye layık kişiler onlar ama genelde hep yalnız olanlar da onlar.. Bu konuyu ben de çok düşündüm ve şöyle bir sonuca vardım. Kadın erkek farketmeksizin iyi niyetli ve güzel kalpli insanlar hep doğruları söyledikleri için diğerlerine çekici gelmiyorlar. Oysa yalan söyleyenler, aslında karşısındaki kişilerin duymak istediği yalanları söylediği için bu onların da hoşuna gidiyor. Yani bu basit şekliyle anlatımı tabiki. Olayın birçok boyutu var. Hepsini yazmaya kalksam ne sayfa yeter, ne de karakter sayısı..
Sonunda objektif bir bakış çıktı. Teşekkürler.
Erkekten erkeğe değişir. Aklı bulanan aklı bir karış havada olanlar birilerine bağımlı olur. Bazıları ise kadinda erkekte alacağı kadarını alana kadar öyle yapar
Ben bu konuda artık farklı düşünüyorum eskiden sabır tavsiye edilir iyi kişi olunması vs artık toplum iyinin yanında değil iyi arayışında da değil "güçlü kişi arayışında" aslında hem iyi hem güçlü ahlaklı olunması gerektiğini düşünüyorum. Toplum psikoloji denen bir şey var bakıyorsun güçlü olan kişiler değer görüyor. Bu hepimizin bilinçaltına yerleşiyor o yüzden bir kişinin temiz iyi insan olması (ne kadar güzel ve değerli olsa da) yeterli değil bunun yanında özgüveni ve karşındaki lerin sana değer vereceği statüde olmak ta gerekiyor.
Cevap
12Cevap
kadınlarda kötü erkeklerin kölesi gibidir. iyi erkekler sevilmez
Sanırım öyle ve bunu bir kadın içinde söyleyebiliri,. Nerede kaba, şiddete meyilli bir ona değer vermeyen erkeğin peşinde pervane..
Hayat gercekten cok acımasız
Ve onların mutsuzluğuna tüm içtenliğimle üzülürken diğerlerinin birçok erkeğin hayatını mahvediyor oluşuna Ayrıca kahroluyorum
Azla yetinmeyen cogu bulamaz derler azla yetinmeyi bilmek lazım
Iyileri cepte görüyorlar, kötüleri baştacı yapıyorlar
Keşke kızlar da böyle olmasa olan hep iyilere oluyo
Cazibenin esiridir erkek
Cazibe dediğin şey tam olarak nedir?
Karşı koyamadığın zarafetlik
Bişey derdim de neyse demicem.
Noldu yahu. Bu herhangi bir şey olabilir. Ben mesela bilgi kültür kariyer boy pos endamı cazibeli bulurum
Bişey olmadı. Erkeğe sadece bu kadarının yettiğine inanmıyorum. Dürüst bi cins değil bence
%100 uyum diye bişey zaten olamaz. Genel kriterler vardır sonra daha az önemli alt kriterler de vardır. Bi de Kendinde olmayan bir şeyi istemek tutarsızlıktır
Tutarsızlık en sevilen şey olmalı.
Tabiki yıldız ablanın dediği gibi sjh
Galiba bunu yalnişlikla yazdin kadinlar koru erkeklernen daha cok ilgilenir
İyi olsun bizim olsun
İyi olan mı varmış peh
Hurafe bu.
o sadece canım erkekler için geçerlidir
Kölesiyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?