İkisi de değil bence. Tatmin etmek farklı çıkarlara girer. Bunu da ben aşktan saymam. Yine bana göre bir insan tam anlamıyla birinden emin olmaz, olamaz. İlla kafasında bir soru işareti olur, şüphe düşer. Bence aşk birini olduğu gibi sevip, her daim yanında olup, onu tamamlamaktır.
Aşık insan emin olmak ister ama aşk her zaman şüpheyle beslenir aşkta eminlik yoktur ablam benim ama dostluk öyle değildir ✋❤️❤️❤️💙✋💙❤️💙❤️💙💙❤️💙❤️🥰❤️❤️🥰❤️🥰🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰❤️🥰🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰❤️🥰❤️🍁❤️🍁❤️🍁❤️😂😂❤️❤️😂❤️😂❤️😂❤️😂❤️😂✋😂🍁✋😂✋😂✋🍁✋😂✋😂✋😂✋😂✋😂✋☘️☘️🌼☘️🌼☘️🥰🥰🥰selam ve dua ile #sweetwitch13#🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Tam anlamıyla aşkı bir kere yaşadım o da hem tahmin etme hem tam emin olma hem de tamamlama olarak devam etmişti aslında bu 3 evrede bir noktada huzur ve güven gebe oluyor.
Aşk son derece yakıcı bir duygu olmasının yanı sıra insana güç ve inanç da veriyor aşık olduğum zamanda hayatımda yapamacağım çok az şey varmış gibi düşünürdüm.
Aşk iki yabancı insanın ilk tasnışmada ya da görüşmede hissettiği duygu yoğunluğudur. Bu bir süre devam eder sonra tanıma süreci ilerledikçe yerini hoşlanma ve sevgi alır. Tam emin olduktan sonra aşk değil sevgi başlayacağı için aşk birbirini tahmin etmektir diyorum.