Evlilik ciddi bir meseledir. Büyük sorumluluk gerekir. Böyle düşünenler kaldı mi?

Iyi akşamlar KS halkı.
Evet günün konusu evlilik

Günümüzde evlilik bir çok insana basit kolay gibi gözüküyor. Oysa evlilik ciddi bir sorumluluk ister. Her sorunda boşanmaya çalışan hatta boşanan insanlar bundan kaynaklidir bence. Evlilik demek ortak bir hayat demek. O yüzden sorumluluk mücadele emek sevgi saygi ve bir çok şey sadece bir tarafa yüklenmemeli. Yeminlerini ederken hastalıkta ve sağlıkta ömür boyu sayip sevecegim diyen kişiler ufak bir sorunda çıkışa yöneliyor verdiği sözler unutuluyor böyle böyle evlilik değersizleştiriliyor. Çocuklar nasil etkilenir bu durumdan umursamiyorlar da tabi. Böylelikle vatana millete hayirli çocuklar yerine psikolojisi bozuk sorunlu travmatik çocuklar yetiştiriliyor. Bundan dolayı emin olmadan evlilik yapilmamali oturup düşünülmeli ben bu sorumluluğu üstlenecek biri miyim yapar miyim diye. Hadi diyelim ki evlendin evlenir evlenmez çocuk sahibi olmak yanlış bana göre. Önce çocuğu yeterince iyi şekilde yetiştirecek miyim bunu başara bilir miyiz düşünmek gerek. Böyle sorunlari aşmak için aşk yeterli olmuyor maalesef. Geleceğe iyi bir nesil yetiştirmek için önce kendimizi geliştirmeli bir şeyleri öğrenmeliyiz. Çocuklara bilgisiz anne babalar fayda etmiyor.
Yaşlılardan öğrenecek çok şeyimiz var bizim neyse konuyu uzattim iyice.. okuduğunuz için teşekkürler
Konu hakkında sadece düşüncelerimi ifade etmeye çalıştım. Kimseyi yargilamiyorum kimseye bir lafim yoktur. Herkes kendi istedigini yapmakta özgür bir şey diyemem. Sizin evlilikle ilgili gerçek düşünceleriniz nelerdir?
Yorum ve like unutmayın lütfen
#evlilik #sohbet #kizlarsoruyor
Güncellemeler
+1 yıl
🤔🤔
Güncellemeler
+1 yıl
❣️❣️
Evlilik ciddi bir meseledir. Büyük sorumluluk gerekir. Böyle düşünenler kaldı mi?