İlişkiniz konusunda kanka böyle yaptıysa ayrıl, şöyle yapıyorsa barış gibi tavsiyelerde bulunan insanları dinliyor musunuz?

İlişkiniz konusunda kanka böyle yaptıysa ayrıl, şöyle yapıyorsa barış gibi tavsiyelerde bulunan insanları dinliyor musunuz?

Hayır, üç beş kişiyi dahil etmem ilişkime. En yakınlarıma dahi anlatmam yaşadığım güzel ya da kötü şeyleri. Deneyimleyerek ilerlerim, ki iyisiyle kötüsüyle o kişiyle aramda kalır her şey. Böylesi daha özel ve güzel geliyor.
Eş, dost, akraba ve kanka gibi birinden gidip de tavsiye almam. Akıl hocalığı yapan insanlardan hoşlanmıyorum, evliliğimde eşimle başbaşa asamadığımız bir sorun olursa eğer bu işe yıllarını vermiş bir uzman hocama giderim.
Cevap
6Cevap
Kimseden tavsiye falan almam. Üçüncü kişilerin ne düşündüğü umrumdışı. Bir çoğu zaten mutluluğunu mu istiyor, mutsuzluğunu mu belli değil.
Tabii ki alırım ama tabii ki o kişinin ilişki hayatı da önemli.
Hayatımda kimseden hiç bir konuda tavsiye almıyorum.
Akıl alırım ama bildiğimi yaparım. "Ayrıl." dedi diye biri ayrılmam. Uzaktan kumanda gibi. O ne be! 😂Benim kendi duygu ve fikrim yok mu? "Ayrıl." deyince biri nasıl bir anda bırakayım?
Genelde görüşü alanınan kişi benimdir. Evlilik öncesi istişare eden çok olur. Ben özel hayatım hakkında ailem ve bir arkadaşım dışında kimseye bir sey anlatmam. Fikir de sormam.
Almam, sadece danışacaksam bilgi kirliliği yapmayan ve mesleki etik çerçevesinde psikoloğa danışırım.
Çok samimi olduğum biriyse ilk ilişki başlangıç aşamasında alırım ama daha sonrasında aramızda olan olaylar sır olduğu için kimse ile paylaşmam
Almam herşesın kendı fıkrı var alan ınsnlara da sinir olurum ıkı kısı arasında ne yasandıgına baglı duzelmesı akıl aldıgı kısıye gore degıl
Geçmişte sürekli yaptığım hatalardan biriydi.. şu an ne ilişki ne tavsiye alacak kişiye gerek duyuyorum kfkf
Almam gerekiyorsa evet alırım. Akıl akıldan üstündür derler.
Hayır beni ve hayatımda olan kişiyi birbirimizden daha iyi olan kimse olamaz.
Hayır 3. şahıslardan tavsiye almam, salça olup batırıyorlar herşeyi.
Üçüncü bir kişi sadece ilişkim olduğunu bilir gerisine burnunu sokamaz
Hayır almam. Çok istiyorlarsa kendı ilişkilerinde uygulasınlar.
Kimseden tavsiye almam
Hayır belki kankamın sevgilim de gözü vardır
Fikir alırım kendi bildiğimi yaparım. Onlar benim anlattığım kadar biliyor sonuçta. Yaşayan benim.
Hepsini dinler kendi bildiğimi olurum genelde
Kimseden tavsiye almam
Bazen evet Çünkü insan aşıkken her şeyi göremiyor
Hayir almam, alinmamali da
Kimsenin aklına ihtiyacım yok...
Asla yle bir canım yapmam yapmadım
Hayır benim aklım yok mu
Evet bazen öyle hatalar yapıyorum
Hayır gerek duymuyorum.
Dinlemem ama belki fikir alabilirim
Tavsiyeye ihtiyaç duymuyorum hayır
Tavsiye veren tarafım