X kişisinin hayatında ağır sıkıntıları var (bahane değil) ne olacağı belli değil hayatındaki bu belirsizlikten dolayı ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi kimseye ümit veremez evlilik düşünemez o yüzden beni de bu süreçte yanında istemediğini ama sıkıntılarını atlatınca ilk yazacağım gönlünü alacağım kişi sen olacaksın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum dedi kendinden uzak tutmak için elinden geleni yaptı her şeyi söyledi birbirimize kırıcı konuştuk ayrıldık bayadır konuşmuyoruz dengesizce hareket ediyor bir dediği bir dediğini tutmuyordu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bugün banyo da sabuna bastım gaydim
Dusuyodum az kala 🤪
Kırık çıkık yoksa bir şey olmaz🤣
her şey yerli yerinde 😂
Sıkıntı yok geçmiş olsun🤣
Biraz serbest bırak istersen sağlıklı düşünemiyo
ben onun çok yanında oldum git desede gitmedim çok alttan aldım anlayışlı oldum fedakarlık yaptım ama bu süreçte beni yanında istemediğini söyledi yani beni kendinden uzak tutmak için her şeyi yaptı söyledi en sonki kavgamızda biraz üstüne gittim ikimizde o anki sinirle birbirimize kırıcı konuştuk ayrıldık engelledik 4 aydır şu an konuşmuyoruz görüşmüyoruz yani dosyalar kapandığında senle evlenmek yuva kurmak istiyorum dedi senin gibi birini bulamam senin olduğun gibi kimse olmayacak bana dedi oda kendince haklı onun ne olacağı belli değilken bana nasıl ümit versin evlilik düşünsün ki ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil zaten şu an Bana vaatlerde bulundu etti ama o en sonki kavga da sinirle çok kırıcı konuştu yani ne dediği belli değil dengesizce hareket ediyor inşallah pişman olur değerimi kıymetimi anlar şu sn ne hissettiğini kendi de bilmiyor sevmiyor kafasında bitirmiş gibi davranıyor ama ğmit veremeyeceği uzaklaştırmak için olabilir mi?
Olabilir bende öyle dönemlerden geçmiştim devamında düzelir ama fazla endişelenme
bana en son kavga ettiğimizde o anki sinirle sevmiyorum istemiyorum aramızdaki her şey bitti zaten bazı şeyleri bitirmiştik alışkanlıklar kaldı demişti bende o anki sinirle seni affetmicem kapılarım bu saatten sonra kapalı sana demiştim ayrıldık engelledik işte bir zaman sınra engeli kaldırdı geri engelledi sonra baktım geçende kaldırmış bende bir olay olmuştu onun için aradım yine engelledi her yerden sürekli böyle yapıyor napcam bilmiyorum Arama nedenim önemliydi ama
Oluruna bırak istiyosanız hala doğrunuzla yanlışınızla kabul edin birbirinizi
Evet normalde doğrusuyla yanlışıyla kabul ediyoruz birbirimizi ama onun şu anki sıkıntısı normal bir şey değil ben kabul etsem de o istemiyor hayatındaki belirsizlikten dolayı bana o kavga esnasında söylediği şeyler kendi düşüncesi mi sence sevmiyorum istemiyorum her şey bitti demesi yoksa baktı git dedi gitmedim soğutamadı uzaklaştırmak için mi dedi
Sağlıklı düşünemiyo rahat bırak bence kafası yerinde değil
Evt sağlıklı düşünebilen birisi zaten böyle yapmaz 4 aydır konuşmuyoruz zaten daha ne kadar bırakayım ki sıkıntıları bitene kadar da böyle olur sanırım peki bana yaptıklarından söylediklerinden pişman olur mu? Yani sıkıntılarını atlatınca benden daha iyisini bulamazsa pişman olma olasılığı ne kadar? Ben şu an kendi hayatıma bakıyorum sadece düşüncemde o var ama bir yandan da bekliyor gibiyim
Eğer senden iyisini bulamzsa pişman olur evet ama kimsede bulunmaz hint kumaşı değildir... bide 4 aydır konuşmuyosanız bi umut kaldığını düşünemem. Sen kendi yoluna bakıyosun bundan 2 ay sonra hayatına birini alırsın devam edersin daha sonra çıkıp gelirse nolucak? Kopucaksan tamamen kopmalısın kapıları kapatmasılısın bence bu konu uzuyıcaksa özelden konuşalım
Tabiki kimse hint kumaşı değil ama benim farkım çok fazla bunu kendi de biliyor yani 4 aydır konuşmuyoruz ama konuşmama sebebimiz onun sıkıntıları bu süreçte beni istemediği için konuşmaması normal değil mi hayatındaki belirsizlik varken bana nasıl net gelsin ya da adım atsın ki
Tamamda o belirsizlik hep mi olacak? Hiç mi bitmeyecek?
Bitmeyecek değil ama ne zaman sonuçlanacağı belli değil ki
Senn kendi hayatına bak bence... kimsenin g. tünü bekleme...
Şu an zaten kendi hayatıma bakıyorum o yokken ne yapıyorsam o şekilde hayatıma bakıyorum zaten o olsun ya da olmasın şu an kimseyi istemiyorum hayatımda içten içe bekliyorum ama onun sıkıntıları hafife alınacak şeyler değil söyleyince de herkes ön yargıyla yaklaştığı için söylemiyorum
Hayat senin kararlar senin 🤷🏼♂️
Teşekkür ederim ☺️ peki bana söylediği şeyleri takmalı mıyım ya ister istemez üzülüyorum sevmiyorum istemiyorum her şey bitti gitti demesine o anki sinirle uzaklaştırmak için dedi diyorum ama öyle mi ki şu an beni kafasında bitirmiş gibi davranıyor ama ne hissediyor ne düşünüyor bilmiyorum
Bence takma kendine yazık ediceksin gerek yok... sende öyle davran... 👌🏻😊
Peki gerçek düşüncesi mi yoksa uzaklaştırmak için mi 🤔 yolda görünce bile yüzüne bakmıyorum uzun aradan sonra yolda karşılaşmıştık arkadaşını bekliyordu tam dibinden geçtim istemese bakmazdı dik dik bakmıştı
Gerçek düşüncesi belli ki 👌🏻
Ama şimdi sende tutarsız davrandın🤣 az önce de sağlıklı düşünmüyor belli ki demiştin sağlıklı düşünmeyen insanın gerçek düşüncesi nasıl olabilir ki🤔 bana git dese de gitmedim soğutmak için de bir şeyler dedi inanmamıştım oda bu süreçte uzaklaştırmak için daha kırıcı konuşmaya başlıyor gibi bana ümit veremeyeceği için uzak tutuyor işte bazı şeyler netleşseydi böyle olmazdı belki😕
Ama netleşmiyo ne yapıcaksın? Konuyu memleket meselesine çevirdik benimsedim resmen sanki benimle yaşadın bu durumu 🙉😂😂😂
Ama her şeyin bir zamanı var doğru zaman çok önemli işte benimsedin ama sende bi öyle bi böyle diyoesun kafam karışık karıştırma🤣
Hatlar karışıyo hatlar çok şey konuşup sorguluyoruz burdan olmuyo napıyım 😂
Tamam
Bekliyorum
neden peki
Ney neden?
Muhatap olunmamalı.
Çok sağ ol ya
😄