Erkek arkadaşımla aynı şehirde görev yapıyoruz. Geçenlerde tayinimin çıktığını öğrendim. Bu sene çıkmasını beklemiyorduk, şok olduk. Çok üzüldüğünü ve moralinin bozulduğunu söyledi. Hatta içmeye gidiyorum falan demeye başladı. burada kalmanın bir yolunu bul, ilişkimizi ilerletip babana söyleyelim dedi. Bu tavrı benim arkamda durduğunu hissettirerek mutlu etti beni. Ama sonrasında hiç umrunda değilmiş gibi sorup sorgulamadı bile, kendisini geri çekti sebepsiz yere. Aramayı sormayı kesti, mesajları günlerce görmedi, yazmadı. Şu an 3-4 gündür ortalıkta yok. Ben de seslenmiyorum. Niyeti ciddi olan biri neden böyle davranır, üstelik gitme durumumu bildiği halde? Napmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Eş tayini var, evlenseydiniz böyle olmazdı! 😅
Dengesizlik var ise koptuğu yerde bırak gitsin...
Tayin prosedürünü biliyorum, sorun o değil, burada bir sene daha kalacağım hallettim o konuyu. Asıl sorun, burada kalmam için sebep olarak gördüğüm kişinin buna değmediğini göstermesi.
Koptuğu yerde bırak diye boşuna demedik
Bırakan taraf olmak istemiyorum, karşı taraf bir zaman sonra bunu manipüle ederek vicdan azabı çektirmeye çalışıyor. Hem bu zamana kadar hep ben terkettim. Onun bırakmasını istiyorum açıkçası. Pişmanlık yaşayacak biri varsa odur, o olsun. Kendisi yüzünden olmadı sonuçta.
Katılıyorum çok yanlış bu gidişle çok üzülürsün çok
Katılmıyorum
Ne yapmamı önerirsin
Koptuğu yerde bırak gitsin, üstüne düşme sektör et hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Seni düşünmeyeni sende düşünme
Sende arama, gideceğin onda terk edildiği hissi mi uyandırdı acaba
Bilmiyorum. Sorduğu ilk şey "nolacak, napcaz, ayrılacak mıyız, birbirimizi bir daha göremiycez" vs oldu. Sonra da burada kalmanın bir yolunu bul, ilişkimizi ilerletelim dedi. Ama terkedilme hissi yaşamaz çünkü ona seni bırakmaya niyetim yok dedim.
İyide ondan da başka adım yok, en son gideceğin gün mü konuşacak senle
İşin tuhaf yanı şu, tayinlerin açıklandığını kendisinden öğrendim. İlk onunla paylaştım doğal olarak. Sadece ilk gün yani açıklandığı gün üzgün ve mutsuz olduğunu hissettim. Bayağı üstüme düştü, sordu sorguladı. İlerisini de düşünerek konuştu. Sırf onun için burada kalmak istedim ve bunun için çabaladım, biliyor. Çabalarım sonuç buldu ve 1 sene daha kalacağım burada. Kendisiyle bu müjdeyi paylaşmak için pazartesi günü görüşmek istedim. Geleceğimizi yavaş yavaş çizeriz diye düşündüm. İşten yeni çıktığını, çok yorgun olduğunu ve asla gelemeyecek durumda olduğunu söyleyerek özür diledi. Bozulduğumu belli ettim. İzinli olduğum ilk gün mutlaka görüşelim diyerek kapattı konuyu, ses etmedim. Hangi gün izinli olduğunu biliyordum, bakalım hatırlayıp yanıma gelecek mi diye bekledim. Hiçbir şekilde arama veya mesaj gelmedi. Görüşmedik. Birden kabuğuna çekildi. Sevmiyor istemiyorsun dimi diye mesaj attım, sadece şehir dışında görevdeyim diyerek kapattı. Sonra yine ses yok. Ne anlamalıyım ne düşünmeliyim bilemiyorum.
Yazık keşke gitseydin, ne istediğini bilmeyen bir adamla evlensen bile delirtir insanı
Ah o sonradan söylenen keşke'ler hep mahvetti bizi. Tayinimin açıklandığı günkü hal tavırlarını görseydin, söylediklerini duysaydın emin ol bu ikisi aynı adam mı diye şok olurdun. İçmeye gidiyorum deyip birkaç saat ortadan kayboldu, sonra da kafam çok iyi, sensiz yapamam, nasıl yaşarım vs dedi. Şimdi de böyle köşe kapmaca oynuyor benimle. O yazmıyorsa yazmıyorum, aramıyorsa aramıyorum. Ben de sessizliğe büründüm. Birkaç ilişki koçunun videolarını izledim bu konuda. Böyle erkeklerin üstüne asla düşmeyin, neden yazmıyorsun diye darlamayın falan diyor çoğu. Yazmadım ben de. Bakalım nolacak.
Bişey olmayacak, boş bir yıl geçireceksin, ileriyi bir adım düşün, bununla nişan yapsan ortada bırakır gider
Haklısın. Psikolojikmen kötü olduğunu da söylüyor zaten. Şu an ondan yana hiçbir istek veya beklentim yok. Sadece pişmanlığını görmek istiyorum. Bu yüzden ben değil o bitirmeli. Ondan dolayı hiç seslenmiyorum.
O bitirecek olsa, yüzüne söylerdi o hiç olmayacak, sen gideceksin o arkanda kalacaktır
Bence bunu açıkça söyleyebilecek biri değil o. Hatta benden beklediğine eminim. İleride pişman olma ihtimalini düşünüp de cesaret edemiyor sanki bitirmeye.
Bence bugünden sonra kedi veya tavşan besle, ona vereceğin sevgili bir hayvana ver , en azından kıymet bilir
Ahh ahhh buluyorlar bunuyorlar anasını avradını 😂
Demekki amacı farklıymış niyetide ciddi değilmiş. Herkesin mayası bir değildir. Olmadığına sevinmen gerek bence.
dengesiz olmayan erkek mi var
Polise şikayet et 😂
Baş etmekle niye uğraşıyorsun? Ver yolu