Sıkıntılı dönemindeki bir erkeğe nasıl davranılmalı bu süreçte beni istemiyor konuşmuyoruz? Dengesizce hareket etmesinin sebebi?

X kişisinin hayatında ağır sıkıntıları vardı ne olacağı belli değil hayatındaki bu belirsizlikten dolayı ciddi ilişki sorumluluğunu alacak durumda değil maddi manevi kimseye ümit veremez evlilik düşünemez o yüzden beni de bu süreçte yanında istemediğini ama sıkıntılarını atlatınca ilk yazacağım gönlünü alacağım kişi sen olacaksın zaten senle evlenmek yuva kurmak istiyorum senin gibi birini zaten bulamam demişti ama dengesizce hareket etmeye başladı bir dediği bir dediğini tutmuyordu ilk zamanlar her şey çok güzeldi çok evlenmek yuva kurmak isteyen birisiydi hatta sıkıntılarımı atlatınca ilk işim kucağına torun vermek demiş annesine bu sıkıntılar çıktı psikolojisi bozuldu dışarıya güçlüymüş gibi yansıttı beni kendinden uzak tutmak için elinden geleni yaptı birbirimize kırıcı konuştuk ayrıldık hatta bana aramızdaki her şey bitti dedi o anki sinirle engelledik bi ara engelleri açtı geçende yine engelledi bende biraz üstüne gitmiştm 4 aydır konuşmuyoruz ve sıkıntısı ne zaman biter bilemiyoruz

Sıkıntılı dönemindeki bir erkeğe nasıl davranılmalı bu süreçte beni istemiyor konuşmuyoruz? Dengesizce hareket etmesinin sebebi?