Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli görmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Evli değilmiş çalıştığı ekip arkadaşından öğrendik :) o kadar çok mutlu oldum ki. Ama adam iş kolik. Açılmaya çok çekiyorum ne yapacağım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Al bir kahve yanına git.
Yaaa nasıl gideyim. Yapamam iş odaklı
Siz yaklaşımıyorsanız birinden yardım alın yok mu erkek arkadaşınız iş yerinde?
Var ama adam o kadar az geliyor ki şantiyeye. İş yerimdeki arkadaşıma bu evli mi biliyor musun sorsana dedim sormadı. Elinde yüzükde yok
Ulaşamazsanız nasip değildir zaten
Sosyal medyası da yok :(
Dediğim gibi konuşulacak bir şekilde yoksa öyle seyretmekle olmaz.
Ama çalıştığımız adamlara yürüdüğümü söylerle iş yaptırma yetimi kayıp edip ve rezil olacağım.
Ne alakası var herkese yürüyen biri misin sanki güveneceğin biriyle haber ulaştır demiştim. O halde kendin konuşmalısın.
Hayır değilim. Nasıl konuşacağım. Evli olup olmadığını öğrenebilsem 😢 en azından evliyse ümidimi kaybederim.
Dediğim gibi bir anını yakalayıp yanına gitmeli ve konuşmalısıni.
Bende numarası var iş dışında hiç
Görüşme yapmadık. Sahaya gelince birlikte yapılan imalatları kontrol ettik. Aslında baş başa kaldığımız oldu. Ama ben asla cesaret edemem. Çok utanırım.
O kadar etkilendiyseniz bunda utanılacak bişey yok. Sohbet edeceksiniz ve birşeyler içmeye davet edeceksiniz.
Nasıl yapmalıyım detay verir misin. Bu şekilde yaklaşırsam nasıl görünürüm hiç bilmiyorum. Bri de red edilmekten korkuyorum.
Korkacak bişey yok ki bunda reddedilirsen nasipte yokmuş dersin. Başbaşa kalma durumu olursa daha rahat sohbet edilebilir. Biraz sohbet edersiniz neler yapıyorsunuz nelerden hoşlanırsınız bu sayede az çok bilgi sahibi olursunuz. Evli mi bekar mı belli olur.
Peki bu durumu başkasına anlatır mı iş yaptırdığımız ortak kişilere?
Bunu başta konuşursanız ve düzgün biriyse anlatmaz sanmıyorum. Hem anlatsa ne olacak hoşlanmak suç mu sanki?
:) ilgin alakan için teşekkür ederim güzel insan. Umarım başarabilirim.
Çocuk iş odaklı geldiğinde işiyle ilgileniyor ve gidiyor. Gitmesin istiyorum ama. :( yoğun
Rica ederim ne demek hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻 güzel şeylerden çekinmek olmaz derdinizi dile getirin anlayan anlar.
Seninde hakkında en güzelleri olsun 🌸🌸🌸🌸
Teşekkürler 🙏🏻
kısa surelı bırsey mı yasmak ıcın
Hayır. Sevdaya dönülecek kadar güçlü bir his.
kısa surelıye karsımısın bu kadar kesın
Ilgilen cay felan gotur sjsjs
Yaaa yemek söyleyelim dedim ruhsat gibi kayboldu
Kacan kovalanir her seyde gecerli sanirim
:) aslında asla belli etmedim :) ama çok yoğun iş odaklı. Çıldıvıcaaaam🥺
Adam sessiz mi nasıl biri?
Adam işi dışında konuşmuyor çok efendi.