+1 yılBir çok sebep var, sıralamaya çalışacağım birbirinden bağımsız olarak.
Şahsen çoğu kadın doğurduktan sonra bozuluyor fiziksel olarak. Tabi asıl neden çocuğum dünyaya gelmeyi istiyor mu istemiyor mu? sırf biz çocuk sevicez anne baba olucaz diye ona bu kötülüğü yapmaya g*tüm yemiyor benım. Ya ilerde bir özürü olursa? hayat ona zindan olursa? ne diyeceğim çocuğa allah falan kader falan islamcı ebeveynleriz biz mi diyeceğim? haline şükret mi diyeceğim? Ne kadar yetersiz cevaplar olurdu. Ya arkadaşlarını sadece camdan izlemek zorunda kalırsa? Dünya kötü bir yer. Tabi bunların olmamasıda bir ihtimaldir. Ama sırf zevklerimiz uğruna bu %50lik ihtimali alamam ben. Büyük bir bencilliktir.
Ve bir eve bağlı yaşamak istemiyorum. Çocuğunun olması demek en az 2-3 sene daracık ömründe bir eve bağlı kalman demek. Belki ilerde isteklerinden vazgeçmen demek.
Sevgilimle herşeye varım ama bir çocuk bize ayak bağı olur. Kendi hayatımızı yaşayamayız. Belkide bunun tek sebebi "PARA"dır. Bence zengin olanlar çocuk istiyorsa yapsınlar. Fakirler yani bizler kendilerimizi doyuralım. Kendi hayatımızı en üst seviyeye taşıyalım. Çocuğun bu orta halli yaşama dahil olması haksızlık. Hem bize hem çocuğa...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sen ve erkekler.. bu konuda emın ol konusulması gereken son ınsan olmalısın.. erkekler cocuk ısterler.. buraya dıkkat yalnız! erkekler cocuklarına ana olmayı layık dusunmedıklerı ınsanlardan cocuk ıstemez.. sen sımdı otur dusun olurmu:)
109 Yorumla
A a A çocuk istenmez mi yff. s. s
Anne olmak istemiyorum.
Baba olmak istemiyorum.
Anne olmak beni depresyona sokar.
Baba olmak bana ağır geliyor.
Baba olmak düşüncesine bile katlanamıyorum.
Eşim artık çocuk istiyor, ama ben hazır değilim.
... vs vs... baba olana kadar hissedilebilecek bir durum olabilir. ama yavrunu kucağına aldığın andan itibaren, böyle düşündüğün için pişman olunan bir süreçin başlangcıdır...00 Yorumla
+1 yılErkekler zaten çocuk gibi :) '. bir çocuğu kıskanıyor olabilirler + sorumluluk duyguları fazla gelişmediği için korkuyorlar.
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılerkekler cocuk ister ama kadınlar kadar istemez. bu aslında bir sorun degil ama sorunmus gibi yaptıkca siz mecbur olaylar buyuyor yapmayın. Bir erkek herseyden once birlikte oldugu kadının mutlulugu ister eger benim kadınım bir cocuk istiyor ve onunla mutlu olacaksa ben bu mutlugu ona vermek icin zaten elimden geleni yapmalıyım. Ozetle istemese bile erkek kadınının mutlulugu icin yine ister. Ayrıca belli bir muddet dokunamayacak olmanın da vermis oldugu bir tedirginlik de olusmuyor degil :D
02 Yorumla- +1 yıl
Hemileyken bir yere kadar (5. ay) yasak degil. Ancak ben o cocuga birsey olursa bunu vebalini nasıl kaldırırımcılardanım...
Valah bişey diyemem niye derseniz çünkü insanlar çok farklı bilbip bilmeden yorum yazmak doğruu değil ben erkek olarak evlenir evlenmez çocuk isticem çocuk eniy meyvedir çocuk olmadığı bir evlilik boştur yalnız ihtiyaç için se hiç gerek yok çocuk şart
016 YorumlaÇocuk olursa aldatma durumunda ayrılması zor olur diye korkuyor olabilir. Çocuk yokken rahat. Baktın aldattığını öğrendin, atar yaptığın zaman "tamam o zaman ayrılalım" rahatlıkla der. Tabi niyeti olan her türlü aldatır orası ayrı ama bazısı için dediğim durum da olur. Yani sıkarrr..
00 YorumlaHer koyun kendi bacağından asılır bilemem ben çocukları. Sewerim keşke 20 çocuk. Olsa ama. Imkansiz en fazla 4 ya da 5 yeterki olsun çocuklar sewilmezmi ya
00 YorumlaEvlendiğinde zaten bir çocuk veriyorlar sana ilgilen diye ikincisine ne gerek var? Kıskanç, ilgiye muhtaç, alıngan vs. Tahtı sallanacak diye korkuyor. ^^
00 Yorumlaolur mu be ya, Çocuk kandır, Candır, neşe kaynağıdır...
Allah onlara, sağlık sıhhat ve uzun ömür versin,
gülücükleri yüzlerinden hiç eksik olmasın :)00 YorumlaKafa olarak uygun degildir veya hazir degildir.
Bazilari harbiden cocuk sevmez onemsemez bu durum kadinlar icin de gecerli...01 YorumlaBazı kelimesini başa yaz tepki alırsın. O erkeklerden değiliz biz
05 Yorumla
+1 yılOlur mu ya şimdi minicik bir kız çocuğu olsa sevilmez mi :-)
03 Yorumla- +1 yıl
Eğer sende seviyorsan seveni bulacaksın o zaman :-)
+1 yılSadece gürültü çıkaran ve ortalığı dağıtan bir canlıyı kim niye neden istesin ki? uykusuz geçen geceleri saymıyorum bile
010 Yorumla- +1 yıl
Fena olurdu bir sürü dert başıma...
- +1 yıl
=) gayet düzgün bir düşünce bence yok uyuşturucu mu içecek yok içkiye mi başlayacak vs vs
- +1 yıl
Güzel kalabilecek mi sence bu dünyada?
- +1 yıl
Kalsın evlenmeyi de çocuk sahibi de olmayı düşünmüyorum yalnızlığım ile mutluyum
- +1 yıl
=) hadi iyi günler
Çocuk olunca bayanlar hep çocukla ilgileniyor ve eşlerine vakit ayırıyor papuclari dama atılacak diye istemiyor :)
15 Yorumlaben özellikle hiç ama hiç istemiyorum. evlenirsem ben ya da hatun kısır olur inşallah...
olurolmaz heryerde bebek gördüğünde çıldıran çocuk gibi konuşan kız tipi soğuttu mesela. bu sebeplerden biri sadece... bisürü geçerli sebebim var00 Yorumla
+1 yılCocuk demek sorumluluk demek
erkekler daha kendileri çocukken üstüne birde sorumluluk ister mi sence02 Yorumla- +1 yıl
:))) yani sebep belli
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstemez mi? En az 3 tane istiyorum. Böyle cıvıl cıvıl evin içinde çocuklar ne güzel olur...
00 Yorumla
+1 yıl'İlk aşkım babam' diyecek bir kızım olsun istiyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
@agresifiniz
Ya vücuda Çok önem beriyodur Mddi siıkıntı olabilir HAzır hisstmiyıodur ya da Muslukar Bozulmuştur :DSdsaikflsajdkajsfkljsad
21 Yorumlaçünkü çocuk olunca bütün ilgi çocuga kayıyo. erkek ihmal oluyo.. önce kendısının doyuma ulaşmasını ister..
02 Yorumlasorumlulugundan kaçtığı için olabilir. ya da durum müsait değildir maddi olarak. veya karısıyla biraz daha zaman geçirmek istiyor olabilir. bir sürü neden işte. ama çocuk candr :)
01 Yorumlaben evli olsam karım ne zaman isterse tamam derdim, isterdim ben yani.
00 YorumlaÇocuğu hayatına bir engel olarak gördüğü için. Che'nin çocukları vardı ancak davası onlardan önce geliyordu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılkim istemez ya benim eşim dediğim insan 22 tane doğurcak :D
06 Yorumla- +1 yıl
futbol 11 e 11 oynanıyo ondan :D
- +1 yıl
Yok o zaman basket takimi kurariz 5 e 5 :)
- +1 yıl
Zaten saka bir yana olacaksa 2 cocuk olcak en fazla devir iyi degil
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. korkuyolar benim patron vardı eski patron oda zorla yaptı korkağın teki
05 Yorumlaben istiyorum 1 kızım olsun ama 1 yeterli bir sayı.. fazlası evde huzursuzluk çıkartıp çok ses yapar
00 Yorumlaçok sebep olabılır hem kötü yönde hemde çok iyi yönlerde
00 Yorumla
+1 yılbir erkek bir kadından çocuk istemiyosa yao kadını sadece kullanıyo ya da çoktan gözden çıkarmış o kadını
00 Yorumlaİsterler tabi ki. ama bir süre evliliğin tadını çıkartmak için istemeyebilirler bence de öyle olmalı.
00 Yorumla2 gun sonra ewlilikten sikilinca gule gule yi rahat demk icin
00 Yorumla
+1 yılevlenince belli bir süre istemeyebilir rahat takılmak için
00 Yorumla
+1 yılevlediğinde istemiyosa ise senin vucudunun deforme olmasını istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasil kadinlar istemiyor. 1 tane yaptiktan sonra 2. ci icin ne dillker dokersin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuradan kanin calosmasi konusu acilirdi ama girmeyecegim oraya sonuc olarak bir erkek olarak soyluyorum erkek her zman cocuk ister. Gunumuz kadinlari biraz istemiyor
+1 yılEvlenecek olsam istemezdim çünki esimle birlikte gezip tozmak isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok istiyorum son donemde ama once anne adayi bulmam gerek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKader kismet
Sorumluluk var ondan :D Ama ben bir kızım olmasını çok istiyom minik böyle :D
00 Yorumla
+1 yılbazısına göre değişir efenim. isterler genelde
12 Yorumla- +1 yıl
bazıları işte, napcan :) he de geç
Gizli Üye(30-35)+1 yılkim uğraşır çocukla korunuyosun ne güzel sonra 9 ay boyunca başka kadına gitmek zorunda kalıyolar diye :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFutbol takimi kurucaz biz :)
01 Yorumla yoo isteriz hemde kız çocuğunu daha çok isterim
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılçocuksuz hayat olurmu beeee
02 Yorumla- +1 yıl
ben kalabalık ailede büyüdüm en azz 5 çocuk isterim çocuk evin neşesidir
+1 yılBazi kadinlar neden cocuk istemezse o yuzden.
04 Yorumla- +1 yıl
Eşimin vücudu bozulmasin diyeni dahi duydum @nujjy
- +1 yıl
@nujjy benim şahsi görüşüm doğum yapmanın kadını güzelleştirdiği yönünde. vucut bozulmasından kasıt bölgesel yağlanmalardır muhtemelen.
+1 yılMasraf olduğu için olabilir kanks
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de saçma.. çocuk rızkıyla dünyaya gelir
+1 yılTam tersı ben cocukları coook severım :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Istemedigini kim soyldi sana seni kandirmislar. d
00 YorumlaSorumluluk istemezler de ondan
00 Yorumla
+1 yılBen istiyorummmmmmmmnmmm
02 Yorumla- +1 yıl
Çocukları seviyorum
çocuksuz ev çiçeksiz bahçe...
01 Yorumlabazı erkekler istiyorlar değişiyor
00 Yorumlasen kaç tane istersin
ben 305 Yorumlahangi mal uydurdu bunu -_-
00 Yorumla
+1 yılKim çıkartıyor bu lafları
00 Yorumla
+1 yılürkütücü derecede fazla çocuk isteyen erkekler var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. önce 2 3 sene karısına doymadan istemez
03 Yorumlayoo cogu ister. sana istemeyeni denk gelmiş:)
00 Yorumlakim demiş istemez diye :d
00 Yorumlacinsel hayatının pasif olacağından korkar
00 YorumlaRenkli gözlü bir kızım olsun istiyorum :)
00 Yorumla
+1 yıl4 tane olsun 2 kız 2 erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence saçmalık erkekler çocuk ister..
00 Yorumla
+1 yılYok Öyle bir şey.
02 Yorumla- +1 yıl
İlk defa senden duyuyorum.
+1 yılİsterler ya
00 Yorumla
+1 yılKendine guvwnmiyodue
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri