3 yıldır evliyiz eşim bebek istemiyor ben artık kendimi hazır hissettiğim için anne olmak istiyorum eşimi ikna edemiyorum. Maddi manevi bir sıkıntımız yok neden istemiyorsun dediğimde sebebi olması mı lazım istemiyorum diyor ama çocuk görünce seviyor oynuyor. Neden istemiyor olabilir?
Cevabın nedir?
Erkekler yaratılış gereği fazla sorumluluk almak istemezler bu yüzden de çocukları kendilerine yük gibi görürler ama bir yandan da başka çocuklara ilgili olurlar böyle bir tezatlık yaşarlar yani en önemli sebep sorumluluk eşini ikna edip öyle anne olmak zorundasın erkek de baba olmaya kendini hazır hissetmeli aksi takdirde bebeğe yeterince babalık yapmayabilir..💫
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de zorlamıyorum bu yüzden sadece neden istemiyor çok merak ediyorum.
Soran+1 yılEvet haklısın ve o bu kadar istemezken yanlışlıkla çocuğumuz olur diye çok korkuyorum. Tepkisi ağır olabilir
En İyi Cevaplar
Sorumluluklar ağır gelmiş veya maddi durumda sıkıntı çekeceğini düşündüğü için yapmıyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddi bir sıkıntımız yok çok şükür ama sorumluluk olabilir ever
+1 yılBelki iyi bir baba olacağını düşünmüyordur. Bende bu sebepten ötürü baba olmayı düşünmüyorum
110 Yorumla
Soran+1 yılBilmem olsa çok iyi baba olur aslında ama
- +1 yıl
O öyle hissetmiyor olabilir. Bence bu konuyu oturup konuşabilirsin açık bir şekilde
Soran+1 yılKonuştum ama bebek hayatımıza bir fayda sağlamayacak öyle de mutlu yaşıyoruz böyle de gibi şeyler söylüyor
- +1 yıl
Bu cümle eşinin söylediklerine baya ters düşüyor bence. Senin mutluluğunu düşünüyorsa isteklerine de cevap verebilmeli. En azından verebileceklerine
Soran+1 yılHaklısın. Ama istemiyorsa da zorlayacak halim yok. Benim de bir kadınlık gururum var..
- +1 yıl
Bunun en iyisi olacağını düşünüyorum bende. Umarım eşiniz de sizinle aynı fikre sahip olur ileride ve mutlu bir yuvaya sahip olursunuz
Soran+1 yılO istediğinde umarım çok geç olmaz ben de kendimce bir kariyer planlaması yapıyorum sonuçta
- +1 yıl
Haklısın ama bu konuda daha fazla yorum yapma hakkı göremiyorum kendimde. Fazlası beni aşar
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Önemli değil rica ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılDemek ki pişman olmuş evlendiğine boşanirkrn kolay bosanabilmek icin istemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak istediğini sanmıyorum. Sevgisinden şüphem yok.
- +1 yıl
O zaman zaman bırak daha gencsiniz
+1 yılAranızdaki bağın azalacağından korkuyor olabilir
32 Yorumla
SoranOlabilir ve tek çocuk olmasıyla ilgili olabilir mi
- +1 yıl
Bence sorumluluk almaktan kaçıyor şu an
Seninle mutlu mu yeterince acaba?
04 Yorumla
SoranEvlenmek için çok çabaladı sevgisinden şüphem yok aramızdaki romantizm de çok güzel hala ilk günki gibi aşık yani öyle davranıyor sürekli ilk günden beri sürprizler, düşünceli davranışlar falan ama çocuk konusunda böyle.
Soran+1 yılSordum bir sebebi yok istemiyorum diyor üsteliyorum bu sefer de zorla mı yapcaksın diyor
Hazır hissetmiyodur belki kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım
+1 yılAnnesi izin vermiyordur
01 Yorumla
SoranHahahahah
Baksasindan yaparim de.
052 Yorumla
Soran+1 yılCenazemi almaya gel :D
Soran+1 yılEe herhalde yani 😂
Soran+1 yılAnne olmak istiyorum evet. Boşlamıyor korunuyoruz :)
Soran+1 yılBoşanmamı istiyorsun galiba😂😂😂😂 çok kıskanç
Soran+1 yılHahaha 😂 Ona en iyi ceza onu kıvrandırmak benden mahrum etmek ama kıyamıyorum
Soran+1 yılAynen öyle yapıcam😂😂 bir de sevdiği gecelikle yaparsam iyice dize gelir
Soran+1 yılO kadarı da bize kalsın😂
Soran+1 yılTeşekkürler 😇 Bebek olursa ismini Poligon koyarım ahaha
Soran+1 yılAhahhaha neden öyle diyorsun ya😂 Gayet tatliş bir insanımdır. 😇
Soran+1 yılEe yani hafiften 😂
Soran+1 yılÖvünmek gibi olmasın fazlasıyla hayatını güzelleştiriyorum 💁😂
Soran+1 yılYapıyorum😂 Ama bir gün eşim bir gün ben yapıyoruz. Benim gibi kadını bulmuş yapsın biraz hanımcılık.😏
Soran+1 yılBileğinden omzuna kadar bilezik takınca mutlu oluyorsa bir şey olmaz o kadından. Asıl kaliteli kadın ilgilendikçe mutlu olandır çünkü ilgilendikçe seni yüceltiyorsa seni seviyordur. Demek ki benim ilgim için evlenmiş dersin. Eşim sık sık alışverişe çıkarayım seni gel hadi diyor vakti oldukça ben inatla hayır yatak odamızda vakit geçirelim hazır evdesin diyorum. Daha çok aşık oluyor. Haklı değil miyim😂
Soran+1 yılEvet gerçekten doğru bildin😂 Keşke hep hasta olsam diyor hastayken😂😂
Soran+1 yılEvet sürekli peşimde😂 Geçen gün en yakın kız arkadaşımın kına sonrası partisi için gece kızlarda kalacaktım eşim de benden ayrı asla uyuyamaz kapıya dayandı karımı verin eve götürcem yoksa ben de geliyim karımsız uyuyamıyorum dedi aldı beni kızlar öldü gülmekten😂 Eve gidince uyutmadı tabi özlemiş😈 Bir de hemşireyim gece hastanede nöbete kaldığımda evde durmuyor yanıma geliyor o gün o da uyumuyor benimle birlikte kalıyor 😂 Uykusuz uykusuz da sabah işe gidiyor zavallım
Soran+1 yılEvet herkes adama büyü mü yaptın diyor😂😂 Napalım kim bu kadar çok ilgi görse büyülenir😏😏
Soran+1 yılAy sorma ya çok kıskanç😂 Müdahale ederken eldiveni yırtmasın diye yüzük takmıyorum ya bir adam numaramı istedi tabii ki vermedim tersledim özür diledi gitti beni danışmadaki kızlardan araştırmış zorla bulmuş akşam sosyal medyadan bana yazmış eşim adamı bulup karakolluk oldu eldivenin üstünden tak yüzüğü banane diyor deli😂 Kıyafet için her gün zaten bir el kavga ederiz sabahları, açık giyinince tam seksi hemşire oluyormuşum öyle hastaneye gönderemezmiş kısa eteğin göğüs dekoltesinin üzerine o önlüğü giyemezmişim😂 Hastaneye gidiyomuşum ruju neden sürüyomuşum😂 Salmıyor bir türlü
Soran+1 yılKıyafet konusunda pek dinlemiyorum😏 O da sinir oluyor ama ne yapayım kendi istediğim gibi giyinmek istiyorum😂
- +1 yıl
Ama erkekler bakmaz mi bu ne hos hatun diye ben olsam ben de kiskanirim. Ama soyle de bir sey var ben boyle benimle ilgili siccakanli bir kadini biraz serbest bırakırdim birakiyim nasil istiyorsa oyle mutlu olsun hem bana da guzel gorunur degil mi? Esin de boyle dusunuyordur bence cok ustune gelmiyor belli kızıyor ama yine de :)
Soran+1 yılEvet hafiften bir kızıyor bunları evde bana mı giysen aşkım diyor ben de yoo neden herkese güzel görünmek varken bir kişiye güzel görüneyim diyip kızdırıyorum bak sen öyle mi diyip ısırmaya başlıyor sinirinden gıdıklıyor biraz 😂 sonra geç kalcam aşkım diye bırakıp çıkıyorum evden o kıyafetlerle😂 Yoldayken mesaj atıyor bak yine kandırıldık iyi mi diye😂😂 yani tatlı tatlı karışıyor kıyafete ama ben de bir yolunu bulup giyiyorum
Soran+1 yılZaten dayanamadı evlendi okulum biter bitmez😂 Ben dayanamıyorum böyle sana çıkan taliplere deliricem benim olman lazım dedi ailemden yalvara yalvara 6 kez istedi😂 22 yaşındaydım küçüktüm evlendirmek istemediler kapıda yattı😂 Şimdi de dediğin gibi sürekli başına bela alıyor katil etceksin beni hatun diyor😂 Arabamı park edememiştim bir beyefendi yardımcı oldu ben gittikten sonra kartını sileceğe sıkıştırmış😂 O adamı bulmaya çalışıyor şimdi ruh hastası
Soran+1 yılYa evet çocuk yapmıyor bak yine üzüldüm. Bilmiyorum belki de benim çocuk ruhumu kaybetmemem için yapmıyordur beni anne gibi görmek istemiyordur. Ama bence çok tatlı bir anne olurum. Üzülüyorum bu konuda haksızlığa uğruyorum
- +1 yıl
Sistt yuzunu dusurme. Bence sana hic yakismaz boyle dusuk surat. Belki doyasiya seninle birlikte olmak istiyor birkac sene daha sonra isteyecek. Hem annelik her kadina yakışır hele senin gibi tatli bir kadina nasil yakisir tahmin edemiyorum. Sohbetin bile bu kadar guzelken on numara es olacağından suphem yok icin rahat olsun sıkıntı sende falan degil.
Soran+1 yılŞimdi uyandırıp çocuk yapalım diycem😂😂😂 uyku sersemliğiyle belki tamam der😂😂 şaka bir yana artık takmamaya karar verdim ama eğer yarın bir gün heves edip çocuk yapalım diye gelirse süründürürüm😂😂 inat değil mi 😂 Gelecekteki bebişimden özür diliyorum ama babası olacak domuz zorluyor beni buna
Soran+1 yılEvet uyuyor ben yarın evdeyim uyumuyorum o yüzden
Soran+1 yılSonra gönlünü alıyorum ama 😂 Bir yandan iş açıyorsak diğer yandan memnun ediyoruz 😂 Yarın da evdeyim bilemiyorum artık o gelene kadar ona nasıl bir sürpriz hazırlarım😂😂 Dışarı çıkarız demişti ama dışarda her istediğimi yapamıyorum ona😈 Evde kendime bağlarım😂😂
Soran+1 yılOlmaz sır😂 Evlen karıcığın gösterir nasıl bağlayacağını
Soran+1 yılSana mesaj atmıştım. :)
+1 yılPsikologa gidin bence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBelki o kendisini hazır hissetmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Yoksa başka sebepler varsa onu bilmem
Soran+1 yılBaşka hiçbir sebep yok aslında
- +1 yıl
İnşallah mutlu olursun
+1 yılOzaman o istemiyorsa sen yaoacaksın
07 Yorumla
Soran+1 yılZorla mı 😂😂 tek başıma yapamıyorum
- +1 yıl
Korunuyor musun
- +1 yıl
Sen işini bilmiyorsun
Soran+1 yılEvet korunuyoruz
- +1 yıl
Korunma ozaman.
Soran+1 yılKorunmam hatta onu sarhoş edip de yaparım ama sonrasında istemediği çocuğu sevmez bu daha kötü
- +1 yıl
MeSaja gelene
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılyaşlarınız kaç ki?
016 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 eşim 30
- +1 yıl
peki eşin ne kadar sonra düşünüyor çocuk? yani yaşlarınız çok da geç değil, ama ufak ufak da 2-3 seneye düşünmesi gerekir artık
Soran+1 yılHiç düşünmüyor gerek duymuyorum çocuğa sadece seni sevmek istiyorum hayatım boyunca diyor
- +1 yıl
o zaman işin zor :/ bir şekilde çocuk sevgisini aşılaman gerekiyor eşine.
- +1 yıl
çocuk olunca eskisi gibi birbirinize vakit ayıramayacağınızı, ilgisiz olacağını, gezip tozamayacağını düşünüyor. bu konuda aslında haksız da sayılmaz ama bu olumsuzlukları da minimuma indirip yine gereken ilgiyi eşine göstereceğine dair güven vermelisin adama
Soran+1 yılÇocukları seviyor zaten yeğenleri var oynuyor seviyor ama bizim olmasını istemiyor
- +1 yıl
o zaman bu son dediğim endişelerinden ötürü bence tamamen
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
bu düşüncelerinden kurtarmak sizin elinizde, konuşun onunla. çocuğunuz olunca ona karşı ilginizi kaybetmeyeceğini söyleyin. (umarım da öyle olur)
Soran+1 yılZaten cinselliğe çok düşkün ve ben de ona elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum bu konuda. Aramızdaki sevgi bağı da çok kuvvetli birbirimizi hiç incitmeden seviyoruz duygusal bağlamda. Ama benden çocuk istemiyor defalarca konuştum ama hiç olumlu bir tepki almadım benim de kadınlık gururum var ve artık konuşmaktan çok sıkıldım sadece neden istemediğini bilmek istiyorum tatmin edici bir cevap alamıyorum hiçbir zaman
- +1 yıl
bunu sor. çocuk olunca cinselliğimizin öleceğinden mi korkuyorsun diye sor. eğer sebep buysa bunun olmaması için çaba göstereceğini söyle, onu ikna et bir şekilde. ama şu da bir gerçek ki, çocuktan öncesi ve çocuktan sonrası cinsellik ve diğer her şey gerçekten çok ama çok geri planda oluyor, acı gerçek.
Soran+1 yılSırf cinsel açlığı için benim anne olmama engel oluyor ve kendisi de baba olmaktan korkuyorsa onu baba yapmaya hiç niyetim olmaz zaten.
- +1 yıl
işte nedeni öğrenmek gerek. bu bir ihtimal, yani cinsel açlık. bir de bir çocuğun sorumluluğunu almaktan da korkuyor olabilir. ikisinden birisi.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
bu süreç kolay bir süreç değil, ama zamanla belki 3-4 sene sonra çocuk fikrine de sıcak bakacaktır. biraz daha sabır
Soran+1 yılUmarım
cinsellik için mi ?
istemiyor..010 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum şakayla karışık ilgin mi azalır korkma ben seni bırakmam diyorum bırakamazsın zaten ama ne gerek var boşver çocuğu falan diyor
Soran+1 yılCiddi misin tam tersi diye biliyorum erkekler hamileyken soğuyor ya
Soran+1 yılBence sen sapıksın , normal erkeklerden farklı düşünüyorsun
Soran+1 yılPEki
Soran+1 yılHamile kadını masum ve anne olarak görmek varken seksi buluyorsun ilginç
vajinan genişlemesin diye olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHıım anladım
+1 yılEmpati yap anlarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılEmpati yapıyorum yine ben haklıyım
- +1 yıl
Siz kadınlar zaten hep haklısınız. İşte bu yüzden mutlu olamıyorsunuz ya.
+1 yılIçine akıttımiyomu
014 Yorumla
SoranKorunuyoruz
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran25 yaşındayım
- +1 yıl
Himm umarım olur cinsel hayatınız nasıl evlilik
Soran+1 yılCinsel hayatımız güzel, cinselliğe çok düşkün.
- +1 yıl
Himmm haftada kaç defa yapıyonuz
Soran+1 yılBunda net bir sayı veremem ki, sabah isterse yapıyorum gece tekrar istiyor diğer sabah uyandığımızda işe gitmeden tekrar istiyor bazen günde iki üç oluyor ama haftanın 5-6 günü yaparız genelde
- +1 yıl
Himmm iyimis mesaj atsan bisey danışsam olurmu tabi izin verirsen
Soran+1 yılHayır iyi günler
- +1 yıl
Ne iş yapıyonuz
Soran+1 yılHemşireyim
- +1 yıl
Benim eşim içine alamuyo
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Mesaj atsanız burda karımı anlatamam istedenizde engellersiniz tabi izin verirsen
Korkuyo olabilirmi
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkuyor
Kaç yaşında ki?
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşında
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKısır olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmem. Hiç denemediğimiz için çocuk yapmayı böyle bir sorunu olduğunu bilmiyorum ama öyle olsa söylerdi bence
Cevap sahibi+1 yılSöylemiyor olabilir.
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem