Sevgilim erkek arkadaşıma sulandı?

Sevgilim arkadaşımı iki yüzlü buluyor telefonla konuşurken arkadaşım erkek arkadaşını kötüledi. Sevgilim de dedi ki sen sevdiğin insanın arkasından mı konuşuyorsun diye bu da sinirlendi akıl oyunları oynuyorum senle dedi. Erkek arkadaşım da benimle akıl oyunları oynaman için kırk fırın ekmek Yemen lazım dedi. Kız da buna bağırdı çağırdı sen kimsin adam mısın sen bir şey yapamazsın diye karakterine herşeyine laf etti. (Sevgilim askeri personel ve arkadaşımın askerlere zaafı var) herneyse kendisine hakaret ettiği için arkadaşıma üsluptan dilekçe oluşturmuş ben de sinirlendim ne olursa olsun arkadaşıma saygı duyman gerekirdi ona saygı duymayan bana da duymaz gibisinden vazgeçmesini sağlıyorum tam o an gelmiş kız arkamdan boş yapmasın diye bağırıyo. Herneyse gece bana diyo ki senle buluşmadan benimle buluşucak inatlaşmasını sevdim diye gülümsüyo. Sabah oldu kahvaltı hazırladım yemeden çıktı sonra bana mesaj atmış arkadaşlık kurmak istemiyorum o çocukla konuştuğun sürece yanında olmıycam. seninle son bir ricam var telefon numarasını bana ver onunla yüz yüze konuşacağım gelmezse ben geleceğim diye. Sonra ben siciline işlemesin diye sevgilime tepki göstermiştim geri aldırmıştı ona bile bozulmuş neymiş efendim sevgilinden ayrılmasın diye geri çekiyo o hiçbir şey yapamazdı sen zayıf karakterli bi insansın hala ne yüzle konuşuyorsun o çocukla ne halt ederseniz edin diye. Konu da benimle alakalı değilmiş onların arasında bir konuymuş. O bizim ilişkimize karışmak istese çoktan karışırmış ben karaktersiz aciz bir insanmışım cevap verememişim. Bir de herkes kendi dengi dengini bulsun o gitsin suskolok birisini bulsun. Yani ben sessizim sevgilim çirkef ona göre o yüzden bana layık değil onun gibi çirkef birisini bulması lazım herhalde hani inatlaştı ya onlar aralarında herhalde bir şey oldu sandı. Herneyse sevgilim kızdan zerre hazmetmiyor benim hatrıma ifadeyi geri aldırdı ben de kıza gereken cevabı verdim ama sinirim çıkmıyor bir türlü bir de bana kötülüyodu çocuğu ben bırakayım kendisi konuşucak herhalde. Ay kızlar siz bu durumlarda napıyosunuz? Benim saçını başını yolasım vaarrr
Saçını başını yol
Kendi pisliğinde boğulsun boş ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: