Sorun nedir yardım eder misiniz?

Arkadaşlar benim 1 senelik ilişkim var, bol bol üzüntüyle sevinçle geçen bu süreçte artık erkek arkadaşımın bana eskisi gibi davranmadğını fark ettim, örnek vermek gerekirse en son kavgamiz da film izlerken bir kizi gördü ve eski sevgilisine benzediğini söyledi. Bende bu durumdan rahatsız olduğumu bir daha eski sevgilisinin konusunu açmamasi gerektiğini belirttim. Ama bana bahane üretiyorsun herşeye kavga çıkartma diye bağırdı. Kavgayı çıkartan sensin benimle ciddi düşünüyor isen benim istemediğim şeyi yapmamak zorundasın dedim bana gülerek ne zorunluluğum var diye bağırdı sonrasında bitirelim dedim. Artık yıprandım çünkü bir hata yapıp ondan sonra ben kızınca suçu benim üstüme yıkıyor öyle ya da böyle. Ayrılalım dedigimde güldü brn de hoşuna mı gitti ayrılmamız çok mu istiyordun dedim bana ayrılmayacagını biliyorsun boş yapma dedi sabah kalktıgından beri soğuk yapıyor sebebi de seni çok seviyorum dedim bana aferin dedi brn de küstüm dedim diye beni tersledi çocuklaşma diye, anlamıyorum ben de mi hata var yoksa ilişki de mi? bana fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Ona göre yol çiziceğim kendime 😊

Sorun nedir yardım eder misiniz?