Yardım edin ne olur?

Merhaba. 3 yaşına girecek bir oğlum var. Gece krizleri geçiriyordu , her saat başı uyanıp minimum 45 maksimum 50 dk ağlıyordu kriz geçiriyordu uykudan uyanıp ( belkide uyanmıyordu) 45 gün böyle geçirdik , dayanamayıp bir çocuk psikiyatrisi ile görüştüm. Çok uzun bir süreç ve normal bir durum olmadığı için atarax şurup başladı dozajlı. Kullandık ama böyle sanki top patlasa uyanmam derecedinde uyumuşuz eşimle. O kadar uykusuzluk ve yorgunluk 45 günlük diyebilirim. Sonra 1ay kullandık ( hala devam , randevu bulamadım) şimdi geceleri uyuyup sabah 7 de ağlama krizleri ile uyanıyor. Bazen ağlıyor bazen mızlıyor. Çişini yaptıramıyorum , yapmicam diyor. Kakamı yapmicam diyor. Su iç diyorum içmicem diyor. Üstünü çıkart diyorum çıkartmıcam diyor. Yayalım uyuyalım hadi diyorum uyumicam diyor , yani sözün özü herşeyi aksi. Bu durumda ben de böyle bir cinnet geçirmek üzereyim. Her sabah oğlumla karşılıklı ağlaşıyoruz. Artık bağırıyorum sinirden mahalle duyuyor. Bana da yardım edin , bilen duyan gören varsa destek olsun bana.
Yardım edin ne olur?