İnsanda biraz gurur onur olur ayrıldık artık onca aldığım bilezikleri yüzükleri ver işte sür tük. Demek ki bunca sene beni yolmak için benimle sevgili rolü oynamış!
Cevabın nedir?
+1 yılHEDİYE: Karşılıksız olarak, bir başkasına mülk olarak verilen mal. Bir kimseye ikram olarak götürülen veya gönderilen mala da hediye denir. Türkçede, armağan kelimesi de hediye karşılığı olarak kullanılmaktadır. Hibe de, hediye demektir. Hediye; hibe etmek, bağışlamak, manasına gelir. Hediye, insanlar arasında bir yakınlaşma ve yardımlaşma vasıtasıdır. Tarih boyunca insanlar ellerindeki çeşitli mal ve eşyaları birbirlerine karşılık beklemeden verip hediyeleşmişlerdir. Toplumların din, örf, adet, gelenek görenek ve ekonomik durumlarına göre çeşitli Mal ve eşya hediye olabilmiştir. Bunlar arasında mücevherlerden kumaşa, taştan topraktan basit eşyadan hayvanlara kadar hemen her çeşit mal görülür. Hediye, her zaman verilebildiği gibi, bilhassa, bayram , düğün, bir başarı vs. gibi vesilelerle verilir. Bazı memleketlerde, böyle zamanlarda hediye vermek, an’ane halini almıştır. Bilhassa müslüman Türkler arasında hediyeleşmek, mühim bir örf ve adettir.
İlahi dinlerin hepsi insanlara birbirleriyle hediyeleşmelerini tavsiye etmiştir. islam dini, hediye üzerinde önemle durmaktadır. Müslümanların, birbirleriyle hediyeleşerek, aralarındaki muhabbet bağını kuvvetlendirmelerini emir ve tavsiye etmektedir. Peygamber efendimiz; “Birbirinize hediye veriniz ki, birbirinizi sevmeye vesile olur.” buyurmuştur. Kendisine iyilikte, ikramda ve ihsanda bulunulan kimsenin kalbinde, insan tabiatının bir icabı olarak iyilik sahibine karşı bir yakınlık ve sevgi hasıl olur. Bu durum, toplumda insanların birbirine yakınlaşmasına, aralarındaki kin, husümet, hased, düşmanlık ve nefret gibi kötülüklerin ortadan kalkmasını sağlar.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben hiç bir şey anlamadım bu durumdan :( Hediye alınıp verilir ve unutulur, hesabı tutulmaz ki. Bunun dışında eğer ona değer vermediysen neden hediye alıp verdin anlamadım? Eğer hediyeyi o tarihte hak ettiyse zaten karşılığını almışsındır ki alman da önemli değildi çünkü hediye verilirken hesap yapılmaz. Karşı taraf hediyeyi geri vermiyorsa haklıdır, ne o çingeneler gibi hediyeyi geri istiyorsun ki? Aksine o sana getirse bile kabul etmeyeceksin çünkü o senin gönlünden kopup gitmişti, yanlış mı? Biraz gurur sahibi olsan fena olmaz, erkek ol, giden mal olsun, sevdiğin günlere dakikalara saniyelere say. Ev dağılmış, insan gelmemek üzere gitmiş, görmemek üzere ayrılmışsın, bunlar önemli şeyler, hediyeymiş, sevgi bitmiş be SEVGİ bu kadar mı değersiz? İki tane yüzük iki tane kolye iki de bilezik gitmiş ama asıl giden şey SEVGİ ve ben bunu hiç bir şeye değişemem, değişmem.
40 Yorumla
+1 yılya adam bişi sormuş siz eleştirip durmuşsunuz resmen eleştiri yapmayın soruya cevap verin bak kardeş dedikleri gibi ikinizde de büyük hata var sürtük demen yanlış istemen yanlış onun vermemesi yalnış yalnış yalnış ama bu verdiklerini geri almak istiyorsan ona güzelce anlatmalısın kabaca değil ben bunları sna aldım parasında da değilim diyerek onun huyuna gidiceksin ve biz farkettik parasındasın :D ama benim sende hatıram kalmasını istemiyorum beni hatırlamana yardımcı bir eşyanın sende kalmasını istemiyorum ister at ister yok et ya da bana ver ama en mantıklı olanı bana vermen diyerek bir yol izleyebilirsin belki tutar iyi şanslar :D
31 Yorumla
+1 yılKiz onlari satmistir hediye pahali olmamali maddi degil manevi degeri yuksek olmali sen niye bilezik aldin ki sana bir film tavsiyem var kemal sunalin yoksul filmi srnin durumunu anlatiyor izlemelisin kendini artik yoldurma ve bu arada genelleme uapma her kiz senin sevgilin gibi degildir bu arada ani olsun diye vermiyordur diyen sayin arkadaslarim mektup foto degilki ani oldun bilezik falanmis kiz onlari ya satmak icin vermedi veya onceden satti kizin gururu yokmus adam istiyor kizin vermesi gerekirdi tabi hala duruyorsa neyse sana gecmis olzun bundan sonra daha dikkatli ol
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
48Cevap
burada yorum yapanlara bile küfürlerin kısaltmasıyla cevap vermişsin ne denir ki...
30 yıllık evliler boşanınca "erkek" olan erkek ver düğünde takılan altınları demiyor. Veya "kadın" olan kadın 30 yıl önce bozduğun kızlığımı ver demiyor. İlişkilerde hediyeler vs alınır. Verilen hediye geri alınmaz ister sevgili ister arkadaş olsun. Kaldı ki çok değer veriyordum diyerek maddi şeyler almak zorunda da değildin. bir kaç hediye aldın diye de ömrünü sana adayacak değildi.
Sana kızın biri 1 milyarlık saat alsa sevgilin diye, istemediğin kızla hayatını sürdürür müsün? sürdürmezsin. Yürümediğini istemediğini anladığın anda bitirirsin.11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayy sende ne salakmışsın kusura bakma ama o zaman almasaydın hediye filan. Utanmadan geri iştiyosun ben olsam bende geri vermezdim çatır çatır harcardım. Verilen hediye geri alınmaz ya hiç vermicektin ya da yüzsüzlük yapıp istemiceksin. Evlensen bile karınada bilezik alcaksın boşanınca geri mi alcan?
51 Yorumla- +1 yıl
alır bence. geri isterde biraz zor alır.
+1 yılAldigin hediyeyi istemen senin yuzsuzlugun. Yani tamam ayrildiginiz falan ama ercekten sevdiysen verdigin her sey icin aldigin her dey icin ona tesekkur etmen lazim yani tum guzel zamanlar icin. Ben olsam bende vermem. Belki vermemesinin sebebi seni unutamamasidir ya da gercekten istemiyodur.
20 YorumlaBu zihniyeti aşın artın ne insan olana yakışmaz böyle tavırlar düşünceler. İlla suçlu arayacaksan kendine bak. Almasaydın madem gidecekti tanıyamadın madem! Ne diye hediye alıyorsun pahalı pahalı hemde. burada ayıp olan senin yaptığın. Atalarımız "verilen hediye geri alınmaz" demişler biraz öğüt dinle.
10 YorumlaKızlar kendi cinsini savunmuş tabi ki. Yalnız şöyle bir durum var aldığı hediyeleri ya borç harç aldıysa sırf kızı sevdiği için. Ve şu yönden düşünün bir kızın onlarca sevgilisi oluyor bir çoğu hediye verse pahalk hediyeler falan ve kız hiç birinin verdiği hediyeyi geri vermese hepsini yese bu kıza ne derdiniz? ya da tüm dünyada ki kızlar böyle olsa erkekler kime güvencekti? Sonuçta hediyeyi sevdiğin için alıyorsun ve o seni bırakıp gidince ayrılık acısı çekmek için para harcamış gibi oluyorsun :) saygılar. Son olarak öyle güzel kızlarla takılın ki gönlüde güzel olsun sizi kullanmayan bir kız olsun tabi sizde öyle bir kızı üzmeyin :)
10 Yorumla
+1 yılben hala aldığım saatin borcunu öderken adam beni terk etmişti. sonra da beni her yerden engelledi. onda kalan eşyalarımı istediğimde de onları attım sen de benimkileri at dedi. şimdi burada kim onursuz? adamın kadına söylemesine bile gerek yok zaten onurlu bir kadın verir ne varsa. çok aşağılık hareketler bunlar. medeni şekilde ayrılmayı bilmiyosunuz.
00 YorumlaGeri vermesini beklemen yanlış. Hediye hediye olarak kalmalı. Geçirilen güzel günlerin ve güzel anıların kucuk bir hatırası olarak kalmalı. Ama zaten kız gururlu biri olsaydı çoktan geri verirdi hediyelerini. Yoksa içi rahat etmezdi.(ah be Seda herkes sen değil ki)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMal mısın oğlum verilen hediye geri alınır mı l*n senin istemen mallık senin canın cehenneme bu nasıl bir zihniyettir nasıl bir p*çliktir bırak kalsın kızda güzel günler yaşamışsınız onların anısı olsun onların ödülü olsun geri istemek ne demek -_- o kadar mı fakirsin
20 Yorumla
+1 yılSeninki resmen geri dönüşümlü olsun diye hediye vermek. Bir insana hediye yakışır diye verilir. Ne yaparsan yap güzel şeyler yaşamışsınız demekki maddiyatın var kendini küçük düşürmenin anlamı ne
53 Yorumla- +1 yıl
Bir kız için genelini kötülemen yanlış. Kıza hediyeleri alırken sonradan ayrılırım diye bir durum gözetmiyordun. Sana hediye şunu al bunu al da dememiştir herhalde. Demiş olsa hareketlerinden şüphelenmiş olman gerekirdi. Sorun birazda senden kaynaklanıyor bence, ki zaten hediyeleri geri istemekte çok yanlış. Bu da senin sınavınmış, ekstra etmiş olduğun tecrübelerle hayatına birini sokarken daha dikkatli olursun.
20 YorumlaEvlenicegin Bir insan olarak gordugun icin almissin bilezigi falan guzel bir sey bu. Ayrildiktan sonra senin istemene gerek kalnadan onun sana getirmesi gerekti. Hangi devirde yasiyoruz altin kolay alinan bisey degil. Eski sevgilin gercekten yuzsuzmus. Ama sende onun seviyesine inme birak bosver.
20 YorumlaAsıl şunu sormak lazım... sen o kıza gediyeleri alırken yatırım amaçlı mı aldın bir gün ayrılırsak kârım olur diye? Sen kızla çıkmamışsın güne girmişsin resmen!!!
41 Yorumla- +1 yıl
yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar
m.quickmeme.com/.../...041f09891e877c4e4d3e774.jpg
Sana böyle de diyebilir yani.. Salla sende lanet zenci de ona10 Yorumla
+1 yılKızların genelinde aynı görüş var "bir de istedin mi?" arkadaşım nişanlıyken bile ayrılınca hediyeler istenebiliyor da sevgiliyken neden istenmesin? O hediyeler evlenmek gayesi ile alınmış, peki sonuç ne kız üstüne konup gitmiş, şimdiki kızlar bunu meslek edindi zaten, hatta işi abartıp evlenip altınları alıp kaçıyorlar... Arkadaşım zerre kadar onurun varsa götürüp kendin verirsin, Ha o yoksa dediğim gibi olayı meslek haline getirmişsen adamda haklı olarak ister.
00 Yorumla
+1 yılBence buluşmak iste yanına geldiğinde gül falan sakin karşıla sonra sert sert konuş buraya yazdıklarını yüzüne söyle canını iyice yak hala seni sevdiğinden vermek istemiyor olabilir, senden nefret etmesini sağla ki sana dair tek birşey görmek istemesin
01 Yorumla
Soran+1 yılişlemiyor hepsini denedim aşırı gurusuz onursuz birisine çatmışım
+1 yılBöyle bir durumda hediyeyi alan istemez, hediye alınan kişi de istemeye gerek kalmadan kendisi verir. O istemene rağmen hala vermeyip yüzsüzlük yapıyorsa sen de ısrarla isteyip aynı yüzsüzlüğü yapma..
30 YorumlaAdammısın l*n sen çay Paralarını filan da iste yemek hesaplarını nereye yazdın?
65 Yorumla- +1 yıl
doğru söz
Hediye geri istenirmi hödükk? Sonuçta sen onu emanetmi veriyorsun? Hediye bu hediye.. verdikten sonra artık karşıdakine aittir.. bune arkadaş 10 yaşındaki çocuk bile sizden daha kapsamlı düşünür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılKıza bilezikleri alan sensin bir de yüzsüzlük yapıyorsun. Kızda da gurur yok. Ve ayrıldığın diye kıza sürtük diyorsun. Her ayrıldığın kıza bunu mu diyorsun.
10 Yorumla Hata sende oyle paraya bogarsan olacagi bu ayrica da verilen hediye geri alinmaz deli deli konusma :D almadan once dusunseydin o kiz da hangi yuzle kabul ettiyse boyle hediyeleri
00 YorumlaTencere kapak olmuş desene, aldığın hediyeleri nasıl geri istersin ki
30 Yorumla
+1 yılVerilen hediyeyi geri mi almaya çalışıyorsun?
Sen her ayrıldığın kızdan verdiğin hediyeleri geri mi alacaksın?
Evet insanda biraz onur ve gurur olur...10 YorumlaKahpeligin boylesi tabi ama sen de az... degilmissin kusura bakma iyiyken tak takistir ara bozulumca geri iste bu da ayri bir serfszlik oluyor yalniz
00 Yorumla
+1 yılay iğrençsin. ben senin gibi biriyle karşılaştım aldığı hediyeyi geri istedi bende çektiğim kahrının bedeli olsun susturmuştum yüzsüzü
20 YorumlaKardeşim aldığın hediye geri istenir mi hiç? Böyle bir şey olabilir mi? sence. Hiç mi? utanmayacaksın geri isterken!!!
10 YorumlaHepsinin içinde orospuluk var... Buna herkes dahil hahahaha
24 Yorumla- +1 yıl
Sen kendin oyleysen bizi katma guzelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne diye elin kizina yuzuk bilezik alion. Mustehak sana da. Kariniz olsa almazsiniz. Ellerin kizlari gosterip vermior seriosunuz dunyalari onune. Oh olmus canima degsin
13 Yorumla
Soran+1 yılKimsenin beynini okuyamıyorsun işte keşke öyle bir teknoloji olsa neren bileyim gerçek niyetini enayilik işte
Cevap sahibi+1 yılIyi olmus gozun acilir bundan sonra. Ayicik al tisort al. Yuzuk bilezik neymis.
Sen simdi o hediye karsiliginda iliskiye girmissindir illaki ibine o zaman o aldiklarini da geri ver kiza bu ne l*n sanki evlenmis gelin altinlarla kacmis
30 YorumlaNormalde verilen hediye geri alınmaz ama sen ciddi düşünüp, evlenmek için almışsın o hediyeleri ve kız seni terk etmiş. Bence haklısın geri istemekte. Israr et umarım verir
10 YorumlaO da sana verdiklerini isterse napıcaksın bebe misin ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBana hic bir sey vermedi ben onu kullanacak kadar adi bir insan olmadim keske olsaymisim
- +1 yıl
ne vermiş olabilir ki? :D
Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Olum sende ne yüzsüz çıktın, hadi nişanlı olsan tamam. Onlar iade edilir. Ama sen kıza hediye almışsan isteyerek almışsındır. Geri verme olmaz. kullanmazsa atar isterse. Erkek içinde geçerlidir.
20 YorumlaGenelleme yapma. Eskı sevgilinin ayrıldıgınızda vermesi gerekirdi onları. Ama senın de istememen lazımdı.
15 Yorumla
Soran+1 yılniye istemeyecekmişim ya
Soran+1 yılama ben onları evleneceğiz düğünde kullanırız diye aldım evlenmedi beni terketti
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen hediye ettiğin şeyi neden ayrıldıktan sonra istemekte ısrar ediyorsun? Asıl gurursuz sensin
40 Yorumla
+1 yılBütün kızların mı? Ben ne yaptım ya evde ders çalışıyordum >_>
54 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ^^
- +1 yıl
Genel olarak dedim ben onu. Şu an değil yani. ^^, @rochass
+1 yılistemek yanlış. istediğin halde vermemesi ayrı bır yüzsüzlük. ama ben olsam değerlı olan hedıyelerı benden istenmese bıle ıade ederım. istenmesıne dahı fırsat vermem.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden istemek yanlış oluyormuş sonuçta ben evleneceğiz diye o kıza okadar masraf yaptım ayrıldık aldıklarımı geri vermesi gerekir
- +1 yıl
ben sevgılıyken aldınız sandım sız ılerıye dönuk almışsınız. onun zaten vermesı gerekıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılmalmısın l*n sen ne demek hediyeleri istemek insanda biraz gurur olur geri isteyeceksen almasaydın
40 Yorumla Senin yaptığın çok ayıp gerçekten ilk defa duydum verilen hediyenin geri istendiğini sen almışşın zorla aldırmamış ya.
30 YorumlaSen amerikan filmlerindeki zencimisin nasi bir konusma bu :DD
45 Yorumla- +1 yıl
çok güldüm ya :)
- +1 yıl
Hahaha:) kapar kaçarım o gözlüklerini çılgın seni:)))))
Soran+1 yılTerbiyeni takın bu ne laubalilik
+1 yılSenden daha pahalı aldıklarım sende kalırsa altında ezilirsin de kapak olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDemediğimi bırakmadım kızda gurur yokki umur etmiyor
+1 yılvermeyen mi yüzsüz isteyen mi? düşün bakalım burdaki yüzsüz senmisin o mu?
40 Yorumla
+1 yıloooo hocam benim almadıgım şey kalmadı en son borç diye istedi 2000 lira verdim ve bir hafta sonra ayrıldık şimdi ona aldıgım telefondan beni engelledi mesaj dahi atamıyorum. boşver peşine düşmeacı da olsa tecrübe de kalsın..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılgeri verince napacan onları yeni sevgiline mi vericen?
03 Yorumla
Soran+1 yılSizi ilgilendirmez istersem veririm
- +1 yıl
bizi ilgilendirmezse buraya yazmayaydın mayk
Soran+1 yılKızların gerçek yüzünü herkes öğrensin diye yazdım.
+1 yılVermesin. Sende geri almak için mi aldın o kadar şeyi? Bunca sene diyosun bir de sürtük diyorsun. Gurur onur sende olmalı önce :)
00 Yorumla
+1 yılBozdurup bozdurup harcamıştır:) bir bardak soğuk su iç knka;)
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen harcamistir
Soran+1 yılharam zıkkım olsn inşallah
+1 yılSaçmalama sadece hatıra olarak saklamak istiyodur bende oyle yaptım o benden ayrıldı ben onu unutmak istemedim
00 Yorumla
+1 yılDostum senin durumun evlenmeden ilişkiye girdiği adamla ayrılınca beni kullandın diyen kızlarınki gibi olmuş. Eğer paran o kadar kıymetliyse evlenmeden almıcaktın o kadar yüzüğü, bileziği.
10 Yorumla
+1 yılDemek ki senin için zamanında hiçbir şeyin önemi yokmuş kıza da değer vermediğin burdan da belli oluyo demek ki sadece etkilemek için yapmıssın gerçekten sevdiğin için değil. Sende de yüzsüzlük var..
30 Yorumla
+1 yılAlır suratına fırlatıpta paran kadar konış derse ne boq yiycen.
20 Yorumla
+1 yılİşte sırf bu yüzden asla kimseden hediye kabul etmem
30 Yorumlakızlar istenmez falan filan yazmış ama bal gıbıde istenır ısteyenıde cok gördüm iste gerial bıde onamı yedircen hediye herneyse. ayrıldıysa cokta fifi
00 Yorumla
+1 yılAldığım hediyeyi hayatta geri istemem keşke vermiyeceğini düşünerek alsaydın hediye hem bilezik yüzükte neymiş insan eşine almıyor onları.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiş olsun birader, tam olarak ne kadardı hediyelerin maliyeti falan, ne kadar arakladı senden o hain?
10 Yorumla
+1 yılYa aldigin hediye nin arkasina dusmeyeceksin ya da nisanli sözlü ve esin olana kadar değerli bir şey almayacaksin... suçu kendinde ara geçmiş olsun
20 Yorumla
+1 yılgerü zekalu. bilezik ne lan? beşi bir yerde taksaydın bir de.
20 Yorumlaİyi misin arkadaşım ya? sen kıza hediye etmişsin onu hediye, verse bile almaman gerekir
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılsenin istemen ayrı bir terbiyesizlik onun vermemesi ayrı bir terbiyesizlik 2 ucu boklu değnek
40 Yorumla
+1 yılharcamış demekki şimdide parası olmadığından vermiyor geri sende saçmalık almicaktın :) :) :) sazan
01 Yorumla
Soran+1 yılbirdaha dünya kralicesi olsa benden beş kuruş kopartamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman sende ona birlikte gecirdiginiz zamani geri ver
10 Yorumla
+1 yılevlenicem diye almıştım ne alaka? Yatırım mı bu? Hediye adı üstünden istenmez. Sakın seninle evlenmeyi düşündüğüm için aldım felan deme ha iyice mal durumuna düşersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç almıcaktın kusura bakma sen bunu ayırt edemediysen bunları da yasarsın
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldığım kız ona aldığım hediyeleri vermemekte ısrar ediyor ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler