Arkadaşlar yardım edin akıl verin?

Tiktoktan fake hesabım vardı boşanma aşamasındayım avukat yazdı bana merak ediyormuş filan önce sakladım kendimi söylemedim sonra söyledim sonra bendem resim istedi kim olduğumu öğrenmek istedi neyse instagrama geçtik ben yaşadıklarımı anlattım sonra resmimi attım Allah belamı verdi bence yazdı neden yazdım bilmem yazdı sonra öyle konuşma oldu sonra tatile gidiyordu hastaydı benimle gece mesajlaştık boynumu öp saçımı okşa gibisinden sonra o günden sonra adama bişe oldu mesajlarıma görüldü yapmalar ben ona sürekli resim atıyorum ve kısa kısa cevaplar görüldüler dayanamadım fake açtım ordan da yazdım hemen cevap verdi sonra utanmıyor muşum bana görüldü yapmaya dedim kim olduğumu söyledim ben evli biriyle konuşamam dedi ben 7 aydır babamın evindeyim 1.5 sene sürdü eşim ikdidarsızmış benden sakladı hastaymış birlikte ayrılma kararı aldık neyse sonra ben tekrardan yazdım boşandım konuşmak istiyorum o da konuşmak istemiyorum yazmıştın dedi sonra yine görüldü yedim sonra artık canıma tak etti dedim ki benimle sorunun ne o da dediki evlimizin bekar mısın in misin cinmisin resim at dava dedi attım boşanmamışsın dedi ederler ağzımıza dedi neyse bende korkma filan dedim anlaşmalı dedim güven dedim o da tamam dedi yazıştık iyiydi aramız sonradan görüldü yaptı yine resim attım en son sonra ben yine yazdım Ertuğrul ben konuşmak istemiyorum boşanmadan fikir beyan et dedim beyin beyan ediyorum dedi bende ne demek dedim ne fikri dedi bu adamın smacı ne seviyor mu sevmiyor mu

Güncellemeler
+1 yıl
Sonra tekrardan yazdım dedim ki kusura bakma yazan kuzenimmiş ben konulmayı çoktan bitirdim benim adıma konuşmuş özür dilerim onun adına dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Aşık olduğumu söyledim amacın ne diyip duruyordu bende ne amaçlı dedim konuşucam o da sürekli yazıyorsun derdin ne seviyorum dedim ruh hastasımısın dedi sen
Arkadaşlar yardım edin akıl verin?