Ben napıcam arkadaşlar çıkmazdayım nişanlım böyle istiyor ben istemiyorum ne olacak halimiz siz olsanız ne yapardınız haklı mıyım?

Nişanlımla ekim ayında evleneceğiz benim aile evime onun evi 1 saat uzaklıkta ve kendi yaşadıkları binada bir kiracı çıkacakmış ve bu binada hem annesi babası hemde kardeşi ve eşi yaşıyor biz bu binada yaşayacakmışız ben dedim istemiyorum ailemde istemez çevremde böyle olanlar mutlu değil ben senin annen baban kardeşin eşi falan iç içe yaşayamam dedm hemen alt katlarında oturacakmışız neymiş babasınun arabası lazım olurmış diğer kiralar çok pahalıymış burası uyguna bulmuşlar çocuk olunca anası bakacakmış ben çocuğumu kendim büyütürüm dedim sen çalışacaksın annem bakacak her yandan avantajlı diyor utanmadan ben istemiyorum dedm sürekli annenlere çıkacaksın iç içe olucaz ben senin ailenle evlenmiyorum dedim illaha diyor ki aynı binada yaşayacağız bana ilk başta böyle demedi aynı semt dedi sadece şimdi böyle yapıyorsun diyorum ses etmiyor ama illa koymuş kafasına bu konuda netim diyor bende istemiyorum diyorum ailesi aileme haber bile vermiyor böyle böyle aynı binada ister misiniz diye danışan eden yok bana soran yok abi istemiyorum diyorum sen düzenini bozma o zaman diyor aynu semt olsun aynı bina istemiyorum diyorum vazgeçmiyor böyle olacak ona göre kararını ver diyor resmen en son kapat konuyu dedim öyle kapattık ama istemiyorum kesin söyledim kaç gündür halim bk gibi çok sorun yaşayacağız bu yüzden ailem de istemiyor bende onlar böyle istiyor geçti ailemle konuşmadılar ama nişanlım kesin net kendin daha binanı değiştiremiyorsun diyorum ben düzenimi bozucam o kadar diyorum mutsuz olurum aynu yerde olursam diyorum dinlemiyor anlayış göster diyorum sen göster diyor

Güncellemeler
+1 yıl
Annemde diyor eğer diretirse tavrından vazgeçme istemiyorum de geri adım atma bitecekse de bitsin diyor 🥺
Ben napıcam arkadaşlar çıkmazdayım nişanlım böyle istiyor ben istemiyorum ne olacak halimiz siz olsanız ne yapardınız haklı mıyım?