Beni 2 yıl önce terk eden kız arkadaşım bugün telefon açıp beni çok özlediğini söyledi! Eski sevgiliyle yeniden başlanır mı?

Bundan 2 yıl önce beni terk etmişti. Senden adam olmaz, işin gücün yok diyerek gitmişti. O dönem hem işim yoktu, hem cebimde param yoktu. Terk edildikten sonra bir firmada işe başladım. Bundan 6 ay önce ise düz işçilikten kalite kontrol uzmanlığına yükseldim. Bugün ofiste dinlenirken yabancı bir numara aradı. Telefonu açtığımda arayan eski sevgilimdi. "Merhaba, nasılsın, beni hatırladın mı" dedi. Evet, hatırladım dedim sadece. Müsait misin diye sordu, hayır değilim dedim. Yaklaşık 20 dakika sonra WhatsApp üzerinden yazdı bu defada. Ne olduda yazdı, neden yazdı bilmiyorum ama yüz vermedim. Arkadaşlarım yeniden devam edin, çok yakışıyorsunuz diyor. Ama ablam uzak durmam gerektiğini, eski sevgiliyle yeniden birlikte olunmaması gerektiğini söylüyor. Sizce izlemem gereken yol nedir? Görüş ve önerilerinizi paylaşır mısınız?

Beni 2 yıl önce terk eden kız arkadaşım bugün telefon açıp beni çok özlediğini söyledi! Eski sevgiliyle yeniden başlanır mı?