Diyelim ki çiftlerin karakterleri tamamen aynı. Kıskançlıkları, tripleri, olaylara bakış açısı gibi gibi...

Diyelim ki çiftlerin karakterleri tamamen aynı. Kıskançlıkları, tripleri, olaylara bakış açısı gibi gibi...

Tamamen aynı şeylerden hoşlanmaları başta bireylere iyi gelebilir ama ilişkide farklılığın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Konudan konuya değişir tamamen aynı olunca ilişkinin ne heyecanı kalır ki? Bakış açısı Farklı olmalı ki herkes olaylara farklı pencereden bakabilmesini bilsin. Herkesin görüşüne saygı duyarım ama ben tamamen aynı olunmaması gerektiğini düşünüyorum. Aynı şeyler yerine farklı şeylerden hoşlanılabir mesela dizi film konusunda gezme tozma konusunda garklılık iyidir.
Aynı fikirdeyim.
🙏🏻
Teşekkür ederim 🌿
Rica ederim 🌸
Selamlar,
En azından onu çok iyi tanımış olurdum. Beni böyle bir insan kesinlikle sıkmaz. Aksine daha çok çeker. Sürekli münakaşa halinde olduğum bir ilişki istemem. İnsanlar birbirlerine liman olmalı. Fırtınada yeterince savrulduk zaten.
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Hayır tam tersi çok mutlu olurum. çünkü farklı zevklerimiz olmazdı tartışmazdık ya da sıkılmazdım
Sıkmaz beni.. Zihniyeti benden farklı olanla olamam..
Yok öyle zıt kutupların çekimi falan bende..
Duruma göre değişir.
Sıkabilir
Zıt olmak daha iyi
bence sıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar