Ben şahsen yaşarım ama nişan-nikah benzeri durumlara yakın bir zaman diliminde olması daha iyi gibime geliyor. Böylece çiftler birbirini daha iyi de tanıyabilir bence.
Sevgiliniz ile evlenmeden önce aynı evde yaşar mısınız?

Ben şahsen yaşarım ama nişan-nikah benzeri durumlara yakın bir zaman diliminde olması daha iyi gibime geliyor. Böylece çiftler birbirini daha iyi de tanıyabilir bence.
Sevgiliniz ile evlenmeden önce aynı evde yaşar mısınız?
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Dini ve resmi nikah benim için vazgeçilmez önemde. Evlilik öncesi aynı evde bir erkekle yaşadığım hayal bile edilemez kesinlikle.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Sen evli değil misin zaten 🙈
Hayır evlenmedim hiç 🍀🍀🧚🧚
Aslında onu daha iyi tanımak için ve daha iyi görmek için iyi olurdu fakat dini inancım gereği nikahsız ne ilişkiye girme ne aynı evde yaşama olamaz yapmam.
Yaşarım ki bunu gerçekten herkesin yapması gerekiyor. Evlilik öncesi fragman gibi olur. Az çok nasıl bir evliliğe ve uyuma sahip olduğunu görür insan.
olabilitesi vardı bir dönem yaşamıştım pek güzel olabiliyor sonra ayrıldık tabi ama
güzel bir deneyimdi.
Cevap
2Cevap
Evet yaşarım
Dinimizde böyle bir kural var insanlar samimi oldukça birseyler karşılıklı açık söze tabi tutulursa daha anlayışlı daha güven daha tanıma yolu bulurlar ,,, 😕
Herşeyi bitirmeye gerek yok evlenince bir süre sonra bazı şeyler sıradan , normal ve monoton hayata dönüşüyor. Kesinlikle karşıyım hem dinen hemde ahklak yönünde de ters. Tabi tercih meselesi ben fikrimi söyledim
Yaşamam. Ama bazen evine gidiyorum , yemekler yapıyorum masasını hazırlıyorum
Yaşarım niye yaşamiyim😂
Hayır, dini inancım gereği kabul edilemeyen bir durum.
süpersin
Ben doğru bulmuyorum, o yüzden hayır.
İnancım gereği hayır
Yaşamam
Hayır
Yaşamam.
Yaşamam
Yasamam
hayır yaşamam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?