Sizin duruma bakış açınız nedir arkadaşlar?

6aydır ilişkim vardı ve bu arkadaş Afrika kökenli biriydi. İlişkinin başında annesinin problem yaratacağını zaten konuşmuştuk ve benim endişelerimi giderdi bu arkadaş. Neyse benden annesine bahsetmiş ve annesi beyaz biriyle evlenirsen mezarıma bile gelme demiş. Günün sonunda annesini tercih edeceği için ki haklı olan bu ben ayrıldım. Tercih etmek zorunda değil bana göre bir şekilde dik durup gönlünü alabilirdi ikna edebilirdi ben nasıl ailemi ikna ettiysem neyse sorun bu değil. Ciddi ciddi değer verdim yaklaşık 4yıl hiç ilişkim olmadı ve buna şans verdim başlarda güvenmedim ama ne yaptı ne etti güvenmemi sağladı ilişkimiz için savaşacağım vs gibi şeyler ben aptal inandım. Neyse ayrıldık tabiki üzgündüm hiç iletişime geçmedim o süreci atlatmak için zaman tanıdım kendime. Ama bu süreçte bu arkadaş arıyor yazıyor vs. Niye arıyon abi diyom özledim diyo. Eee özledin ve beni istiyorsun çözüm ne diyorum bilmiyorum diyor. En son dün konuştuk aynı tas aynı hamam seni de yapacağın işi de dedim arama beni. Çok suçlu hissediyormuş vicdanı rahat değilmiş benle olmak istiyormuş ama…. Tam olarak ne istiyor bu arkadaş? Beni aradığında ılımlı da konuştum yapabiliriz şöyle böyle de dedim olmadı yolu gösterdim olmadı yani artık iş nefret boyutuna gidiyor kıl olmaya başladım saygı da duymuyorum artık. Ağzımdan beddua çıkıcak sonuç olarak bende etten kemiktenim emeğimin boşa gitmesi zaten beni üzüyor bide aptalca şeyler beni iyice gerdi. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne yapmalıyım

Sizin duruma bakış açınız nedir arkadaşlar?