Galiba ayrılıcaz?

sevgilim uzun suredir yaklasık bır 20 gun kadar bana seni seviyorum demek içimden gelmiyor diyor 10 gun ben yoktum tatildeydim geldim 1 kere gorudtuk sonra o gitti ama bu surelerde soguktu aramız acıktı yani 15dk zor konusuyorduk ben gıttıgımde ruyasında onu aldattııgımı fakan gormus ama geldihimde bulustuk sorun yoktu hanı senı sevıyorum demıyorsun dıye de konustuk ıcımden gelmıyo sen uzaktayken ben uzak mesafe yapamıyorum falan dedi o gun cok guzeldi eve geldik falan sonra o gitti bı kac gun normaldi ama sonra bı sogudu aramız boyle bılmıyorum son 4 gun de ıyı degılım dedı hanı ona yardım etmek ıstıyorum o 10 aydır ben ne zaman kotu olsam yanımda ama sankı onukotu eden benım gıbı benı uzaklastırdı herkesle nornal konusuyo alakasız kısılerle bısey yok gıbı bana gelınve kısa cevaplar evet hmm falan ve ıyı olmadıgını soylemeden de boyleydı bulusunca soyledkm bayagı ayrılmak ıstedıgını bıle sandım hanı bana 20 gundur senı sebıorum demıyorsun eskısı gıbı konusmuyorsun benı kendınden uzaklastırıyorsun ozledım bıle demıyorsun dedm baayg konustum bıseyler sustu yalvardım tek bı kelıme soyleson dıye sadece kotuyum sana sahte samımıyet mı yapıyım dedı hayır bunu bırlıkt asarız ben ıyı gun sevgılısı mıyım dedım amabana ızın vermıyoesun uzaklastırıyorsun dedım bısey demedı yalnız kalmak ıstıyorum dedı kalktım ben aglamaha basladı sarıldım gıtmek ıstemıyoeum dedım ters bı sekılde yalnız kalmak ısrıyoeum dedı salı gunu oldu nu oglen persembe Şu an ıkımızde tek kelıme yazmadık gece bu kadar yalnız kaldıgın yetmez mı tarzı bısey yazmayı dusunuyorum yanı ben napıyım Şu an tam olarak yalvardım ona dedım nolur bısey soyle sen kafanda kurmussun ıst ben kotuyum senınoe alakası yok senı sevıyorum de hanı bısey de lutfen dedım asla cevap vermedı cıkkmmaya basladıgımızda bana senı ıstesemde bırakamam ılk askımsın demıstı bılmıyorum ama benım cok ılıskım oldj hepsı kısa surelı ve hıcbırının benı sevdıgını dusunmuyorum yanı dıs gorunus sevıyor gıbı yaptılar yanı benı tanımıyorlardı ama o benı kendımden ıyı tanıyor bu hayatta kımsehye soylemedıgım seylerı ona soylerdım bıx arkadasraqn sevgılı olduk ya bılmıyorum sadece onu kaybetmek ıstemıyorum cunku onsuz o kadadr yalnızım kı hıcbı seyın ustesınden gelemem

Galiba ayrılıcaz?