sevgilim uzun suredir yaklasık bır 20 gun kadar bana seni seviyorum demek içimden gelmiyor diyor 10 gun ben yoktum tatildeydim geldim 1 kere gorudtuk sonra o gitti ama bu surelerde soguktu aramız acıktı yani 15dk zor konusuyorduk ben gıttıgımde ruyasında onu aldattııgımı fakan gormus ama geldihimde bulustuk sorun yoktu hanı senı sevıyorum demıyorsun dıye de konustuk ıcımden gelmıyo sen uzaktayken ben uzak mesafe yapamıyorum falan dedi o gun cok guzeldi eve geldik falan sonra o gitti bı kac gun normaldi ama sonra bı sogudu aramız boyle bılmıyorum son 4 gun de ıyı degılım dedı hanı ona yardım etmek ıstıyorum o 10 aydır ben ne zaman kotu olsam yanımda ama sankı onukotu eden benım gıbı benı uzaklastırdı herkesle nornal konusuyo alakasız kısılerle bısey yok gıbı bana gelınve kısa cevaplar evet hmm falan ve ıyı olmadıgını soylemeden de boyleydı bulusunca soyledkm bayagı ayrılmak ıstedıgını bıle sandım hanı bana 20 gundur senı sebıorum demıyorsun eskısı gıbı konusmuyorsun benı kendınden uzaklastırıyorsun ozledım bıle demıyorsun dedm baayg konustum bıseyler sustu yalvardım tek bı kelıme soyleson dıye sadece kotuyum sana sahte samımıyet mı yapıyım dedı hayır bunu bırlıkt asarız ben ıyı gun sevgılısı mıyım dedım amabana ızın vermıyoesun uzaklastırıyorsun dedım bısey demedı yalnız kalmak ıstıyorum dedı kalktım ben aglamaha basladı sarıldım gıtmek ıstemıyoeum dedım ters bı sekılde yalnız kalmak ısrıyoeum dedı salı gunu oldu nu oglen persembe Şu an ıkımızde tek kelıme yazmadık gece bu kadar yalnız kaldıgın yetmez mı tarzı bısey yazmayı dusunuyorum yanı ben napıyım Şu an tam olarak yalvardım ona dedım nolur bısey soyle sen kafanda kurmussun ıst ben kotuyum senınoe alakası yok senı sevıyorum de hanı bısey de lutfen dedım asla cevap vermedı cıkkmmaya basladıgımızda bana senı ıstesemde bırakamam ılk askımsın demıstı bılmıyorum ama benım cok ılıskım oldj hepsı kısa surelı ve hıcbırının benı sevdıgını dusunmuyorum yanı dıs gorunus sevıyor gıbı yaptılar yanı benı tanımıyorlardı ama o benı kendımden ıyı tanıyor bu hayatta kımsehye soylemedıgım seylerı ona soylerdım bıx arkadasraqn sevgılı olduk ya bılmıyorum sadece onu kaybetmek ıstemıyorum cunku onsuz o kadadr yalnızım kı hıcbı seyın ustesınden gelemem
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine daha fazla aci cektirme. Onu zaten kaybedeceksin bide ustune degersizlik hissini yasama. Dik dur veacini cek yapamam toparlayamam deme zamanla olacak hepsi. Adam seni istemiyor sen israr ettikce kuculeceksin.
adam benı ıstemıyor yanı
Senin yazdiklarindan bu cikiyor. Sen ustune dustukcesen kuculeceksin gozunde. Akilli ol ve sen bitir. Kendin icin uap bunu. Kendine guven biraz, zor olsada alisacaksin.
aksam yazmıyım mı
Şu an bi isin yoksa wimdi yaz vebitir. Medenice, kaliteli bi sekilde suclamadan bitir.
ama ıstemıyorum kı bıtırmek
Ama zorundasin yoksa o gidince bitirecek. Şu an tepkinden cekinmis ama gidince arayip sormicak sende ustune gideceksin ve istemiyorum seni dicek o demeden sen bitir laf dinle
abiii iliskim yok artık dıye ımalı storyler atmıs bende yanıt verdım ayrıldık haberım mı yok dıye bana emojı attı ya
Dedigimi yapmazsan cok uzuleceksin daha. Kendine saygin icin bitir guzel kisa bi veda mesajiyla bitir kapat
yok veda me
veda mesajına gerek yok o zat4en ayrıldık dıye seyler paylasıyo ben napıyım
Nokta koymazsan aklin kalir o noktayi mutlaka koy
Üşendim okumadım bu ne. Milletin işi gücü yok bu Manas destanını mi okuyacak ayrıl
ayrıldık valla
İyi oldu peki sorun neydi? Özet gec
ya soguktu 15gundur falan senı sevıyorum ozledım demyordu kendını kotu hıssedınce ben harıc herkesle konusuyordu bulustuk iki gun once ben bunları souyledım sordum ayrılmak mı ıstıyorsun dıye dinledi hıc konusmadı benı sevmıyosun gıbı gelıyo falan dedım konusmanın yarısında ayrılsak daha ıyı mı dıyorsun yanı dedı hayır sacmalama senı cok sevıyorum sadece bana oyle hıssettırıyorsun dedım konsutm yıne tek kelıme etmedı yalnız kalmak ıstıyorum dedı ben kalkınca aglamaya basladı eve gıdınce hıc yazmadım ıkı gun oldu garıp ayrılık storylerı atmıs yanıt verdım ayrıldık benım mı haberım yok dıye cunku yalnız kalmak ıstıyorum dedı ben ara verdık sandım sonra bana emojı attı mal bır sekılde bende engellledım
bu kadar kısqa oluyo
İyi yaptın da belki bir sorunu vardı? Öyle de olabilir
tamam ama sorunu varsa söyleyebilir yani ya da ayrılmaya cok istekli givi storyler atmasaydı hani birbirimizi tanımadığımız iki günlük iliski değil ki sorunlarını söyleyebilir sorunu olsa ayrılmayı istemese ben ayrildik mi haberim yok diyorum 🤓🤓bundan atiyor bana yani
Haklısın o emoji ne ya ergen mı o?
Manas destanı okuyacak olan bordoberelidir
ya lutfen
Özet geç anında yapıyim yorumunu bir de yaşlarınızı yaz
bana soguk davranıyordu uzun suredır bende bulısunca soyledım senı sevıyorum demıyorsub ozledım demıyorsun kotuydu bı kac gun sadece benımle konusmak ıstemesdı hanı ben mı senı kotu edıyorum falan dedımm sadece yalnız kalmak ıstıyorum dedı ben kalktım aglamaya basladı 2 gundur konusmuyoruz napıyım yanı hayır senı sevıyorum sadece kotuyum demedı gece yazcam herhalde
Bırak düşme peşine peşine düştükçe hepten değersizleşeceksin iyice soğuyacak çek kendini geri aramaları azalt buluşmaları azalt bırak o arasın arayana kadar arama mesaj atma kafamı dinlemek istiyorum derse tamam dinle düzelince yazarsın de kapat konuyu yazma bir daha
Seni seviyorum falan boş işler seni seviyorum al bende yazdım önemli olan eylem göstermek herkes der seni seviyorum
yalnız kalmak ıstıyorum dedıgınden berı konusmuyoruz zaten ben bısey yazmıyım mı yanı ama ayrıldık mı ara mı verdık hıcbı sey anlamadım sımdı onu da cok sevıyorum
eylem gostermedi iste bulustuk bı sahte sarıldı bana sonra oturduk omzuma yaslandı konusmadı hıc ben konustum ayrılmak mı ıstıyorsun nıye boyle davranıyorsun dıye sadece kotuyum sana sahte samımıyet mı yapıyım dedı sonra devam ettım konusmaya agladı yalnız kalmak ıstıyorum dedı konusmanın a-yarısında sustuk ıkımızde yanı ayrılsak daha mı ıyı dıyorsun dedı sarıldım ne alaka benı dınlemıyor musun en son ıstedıgım sey ayrılmak sen ıstıyorsun gıbı geldı uzuldum dedım
Yazma bırak özleyen seven adam gelir zorla yanında tutamazsın kimseyi
of
Küçük senin yaşın heralde daha çok insan çıkacak karşına sal gitsin
ama yalnız kalmak ıstıyorum dedı kotuyum dedı sence benım yazmamı falan beklıyor olamaz mı
benım bıraz konusucak bırıne ıhtıyacım var da
farketmıssındır
AGAAAAAA
ask yalan sadece basss falan dıye stoylryer atmıs ya yanıt verdım ayrıldık benjım mı haberım yok dıye emoı attı ya engelledım mal ergen ya ben manas destanı yazdım burada yok aga olgun erkekler bundan sonea
Ergen misiniz o ne öyle
asırı sasırıyorum var ya 7 yasında cocuk gıbı
Salla
salladım ıyı kı wpden bısey yazmadom by arada
Okumadan yorum yapıyorum. Sen haklısın 🙄
Seni istemiyor
ayrıldık
Yol ver gitsin hayat devam ediyor
Vatan sağolsun size bişey olmasın
of
Geç diğerine
asıgım ona