Ya selam arkadaşlar, buradan birisi acil yardım edin dedi özelden mesaj at falan dedi iştee. Neyse attım mesaj dedi ki benim dedi ayak fetişim var ayağının fotoğrafını atar mısın? dedi. Of ya. Benim ayağım damarlıdır biraz, hani millet ahahah ekmek küreği. Bune be erkek ayağı resmen ahahah. diye dalga geçer. Off bilemedim şimdi, nasıl sizce yaa?
sen kimi kekliyorsun harun abi 😁😁tırnak yapısından erkek ayağı oldugu bariz. onu geçtim en bakımsız kadın bile ayagı kadınsı hatları olsun bakımı olsun göze gelir bunu yutan var mı aceba 😁😁
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bebek ayağı gibi ayaklarım var, ne diyorsun sen be?
@SonKapıkuluLardan Ha? sitede önüne geçene küfür eden terörist maganda buraktan bahsediyorsan o benim değilim, dalga geçiyorum. Bir erkeğin ayağı bu zaten, facebook da yaşlı dayıları trolleyen 2 adam vardı o videodan.
@plyssabvdundhk Yazma şeklimden bile belli oluyor sorunun dalga amaçlı sorulduğu, siz manyak mısınız? o ayağımın fotoğrafını isteyen kişiyle dalga geçme amaçlı sordum bu soruyu. https://www.youtube.com/watch?v=Q8YNXl4MJBs&t=264s Dakika 04:23. Öyle diyorsam öyledir, demi?
@plyssabvdundhk Bir kere emin emin konuşarak bu ayak senin millete suç atıyorsun dedin, ayağın fotoğrafını aldığım videoyu atarak cevabımı en iyi şekilde verdim. Ama sen sanırım yeterince top olmamışsın ki hala aptal aptal triplere giriyorsun kendi kendine. Fazla zorlama, ciddiyim. Bu ayak benim değil, bu soru da dalga amaçlı soruldu. Ve sende şimdi çeneni kapatıyorsun. :dd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sen kimi kekliyorsun harun abi 😁😁tırnak yapısından erkek ayağı oldugu bariz. onu geçtim en bakımsız kadın bile ayagı kadınsı hatları olsun bakımı olsun göze gelir bunu yutan var mı aceba 😁😁
Bebek ayağı gibi ayaklarım var, ne diyorsun sen be?
o an hugola izleyenler
Niye millete ayağını atıyonn
Ya of kızım, yha anla işte. Hobim biraz bu. Alışkanlık gibi, seviyorum ayağımın fotoğrafını atmayıı.
Anlasana küçük akıllı kızım erkek bu mal mk
@SonKapıkuluLardan ne diyorsun be? baban erkek senin.
Burak pis, sapık
@SonKapıkuluLardan Ha? sitede önüne geçene küfür eden terörist maganda buraktan bahsediyorsan o benim değilim, dalga geçiyorum. Bir erkeğin ayağı bu zaten, facebook da yaşlı dayıları trolleyen 2 adam vardı o videodan.
Miğde bulandırma bari boş yapma
Ayn
Ayaklarına herkesin kötü dediğini anlayınca başkasının ayağı diyorsun bence 😂
@plyssabvdundhk Yazma şeklimden bile belli oluyor sorunun dalga amaçlı sorulduğu, siz manyak mısınız? o ayağımın fotoğrafını isteyen kişiyle dalga geçme amaçlı sordum bu soruyu.
https://www.youtube.com/watch?v=Q8YNXl4MJBs&t=264s
Dakika 04:23.
Öyle diyorsam öyledir, demi?
Kendi ayaklarının bu ayaktan daha beter olduğuna yemin edebilirim şuanda
@plyssabvdundhk Bir kere emin emin konuşarak bu ayak senin millete suç atıyorsun dedin, ayağın fotoğrafını aldığım videoyu atarak cevabımı en iyi şekilde verdim. Ama sen sanırım yeterince top olmamışsın ki hala aptal aptal triplere giriyorsun kendi kendine. Fazla zorlama, ciddiyim. Bu ayak benim değil, bu soru da dalga amaçlı soruldu. Ve sende şimdi çeneni kapatıyorsun. :dd
No tatlım
İkinci parmağın ucun sen Türk değilsin
Rusyaliyam.
Erkek ayağı gibii 😑
neden ki of?
Ayakların çok kötü be
Çelik ayna.
Sen cidden o ayaklarını beğeniyorsan diyecek birşeyim yok 😂😂😂
Çabuk terk et burayı
Güzelmiş beğendim 😁
Harun abi yapma böyle şeyler :D
ya sen ne diyorsun?
ayak fotoğrafı isteyen erkekten net ayrılırım
neden ki ya?
45 numara ayağım var benimki daha zarif duruyor
Ne diyorsun ya? öküz herif.
İnanmıyorsan atayım
Bu arada şaka yapıyorum alınma
Yok be, dalga geçiyorum. Bir erkeğin ayağı bu zaten, yaşlı dayıları trolleyen bir videodan çaldım.
Tırnakların uzamış.