5 günlük bir ilişkim var sevgiliyiz. Ben yazıyorum günaydın diye ilk mesajları. 5. gün de yazsam mı yoksa yazmasam mı? Özellikle kızların görüşlerini merak ediyorum. Hatta kızlar diye ayıracağım
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kardeşim hep sen yazıyorsan sizin ilişki başlamadan bitmiş tek taraflı olmaz o iş her iki taraf da yazacak
Aşağıda görüş geldi yazdım ben de
Geç uyanıyor bana göre ondan kaynaklı
Nasıl davranayım sence? Mesajı kaldırayım mı görmeden
Sildim mesajı şu an attığımı bile göremez hiç
Kaldır bakalım sen yazmadan yazacak mi
İlgi bekliyordum neden yazmadı gibi olmaz değil mi
Konuşma bitince onun da devam ettirdiği oluyor ama
Haklısın o yazsın
Yani bence yazma ya alışmasın öyle hep sen hep sen konuşmayı devam ettirdiği gibi biraz da kendisi yazsın
Peki yazmazsa ne yapayım mesela akşama kadar yazmadı diyelim? Uyuyor biliyor geç yattı mesela sabaha kadar test çözdü. Bu durumda o uyuyor bugünlük ben mi yazsam diye düşünüyorum
Ya yanlış yönlendirmek istemiyorum seni ama hep bu şekilde bir bahane bulursan bugünlük o gün şu oldu ben yazayım bugün kötü ben yapayım gibi yaparsan olmaz şimdilik haklı tarafın var bunda bir yanlış görmüyorum ama bunu değiştirmen gerektiği yerde buna alttan almaya devam etme
Ama sabaha kadar oturup geç kalktığını biliyorum. Gün içinde konuşmayı o devam ettirsin ben sormam o zaman. Bu seferlik yazayım mı haklı tarafım yazmak için mi var yani? Hep böyle giderse yazmam zaten 5. günden düşündüm bunu böyle devam ettirmem en azından erken geç uyudu diye böyle yazayım mı diye düşündüm yoksa hiç düşünmezdim
Tamam yaz
Ya kusura bakma sıktım seni
Senin düşüncen yazma şeklindeydi öyle yapacağım haklısın
İlgi görmeye ihtiyacım var benim de onun tarafından mesaj gelmesi lazım beni sevdiğine ikna olmam için
Kardeşim ben biraz mantıkci bir insanım anladığım kadarıyla kızın bir sınavı dersi falan var böyle ilişkilerde genelde bu kişiler sınavdan dolayı normal olarak karşısındakine tam olarak ilgili olamıyor ya da vakit ayiramiyor ve anladığım kadarıyla da sende saf sevgi ve ilgi istiyorsun eğer yürütmek istiyorsan buna şimdiden alışmani tavsiye ederim
Benim de sınavım var. Normalde sınav bitmişti ama iptal olabilir diye hala çalışıyor. Ama benim iptal olmasına rağmen 1 sınavım daha var toplamda 3 sınavım var benim yüküm daha fazla. Günaydın mesajı çok değil ki. Çok bir şey beklemiyorum
Kpss galiba dediğim gibi şimdi sınavlar iptal oldu olmayacak onca sene yetişmeyen konular derken iyice stres olmuştur çok fazla üstüne gitmemek lazım ama işte seni de ihmal edecekse sevgili olmanın da anlamı yok işte oradaki dengeyi sen sağlayacaksın
Neyse bir mesaj atayım gün içinde daha az ilgili davranırım madem
Böyle giderse de sınavdan sonra ilgiyi azaltırım en oldu dersen ondan adım beklediğimi söylerim artık
Siz bilirsiniz
Son görüşünü anlayamıyorum ama yazıp yazmamam konusunda :) Benim yerimde olsan ne yapardın son olarak onu sorayım da benden kurtul artık
Bence şu hayatta bir tek sınavı olan kişiye dikkatli yaklaşmak gerekiyor çünkü kişinin geleceği bir senesi söz konusu ben olsam sınava kadar ona destek olurdum bu süreçte yazmıyorsun yazıyorsun şeklinde konuşmalar kızı etkiler bir de sana gerçekten değer veriyorsa sınavı da etkiler o açıdan kıza destek ol yanında ol ha olur dersin hep ben mi adım aticam durumdan bahsedersin ama sevgini de hissettirirsin sonuç değişmedi mi sınava kadar bir şey deme sınavdan sonra konuş sınavdan sonra da seni ihmal ederse yol ver
Yok sınav sürecinde etkilemem
Benim ondan daha fazla sınavım var bu arada ama peki yazayım madem senin görüşünden bunu çıkardım
Teşekkür ederim çok yordum seni bi mesaj konusu yüzünden
Yok ya hiç önemli değil rica ederim 🦋
:) :)
Yazdım yeni uyandı bu arada ben yazdım o uyandı canımlı bir dönüş yaptı
Neyse :)
Ooooo sevindim Hadi Allah muhabbetinizi arttırsın abim
Teşekkür ederim :)
Önemli değil 💚💛
Sabah mesajını ben attım. Ama gün içinde bir süre yazmadıktan sonra bana mesaj attı sonra da sana zaman ayıramıyorum birbirimize biraz zaman ayıralım dedi çok samimi konuştu benimle. Onu etkileyecek birkaç şey söyledim sevgi bazında. Baya bi samimi olduk. Daha önce de olmuştuk biz samimiyiz genelde ama bazen çok tatlı konuşursun ya sevgi dolu. İyi anlaşıyoruz aslında baya
👍👍
Sen at neolcak uyanmışsın madem
Evet o uyuyor o saate kadar yazmamış diye trip atar değil mi? Sonuçta ben uyanığım o sabaha kadar test çözdü
Sen yaz
Tamam şimdi mesaj atıyorum cevabını beklemeden
Neden ben yazayım peki? Ben de ondan adım istiyorum ama