2 tane çocuğum var bir tanesi engelli kızım 5 yaşında yürüyemiyor diğer çocuğum da küçük benim yanımda destek olarak kimse yok eşimin ailesi yanımda değil kızma bakmak istemediler benim ailem benim yanımda desteklerini asla bırakmıyorlar maddi ve manevi ben ailemden uzak bir yerde yaşıyorum sürekli ailemin yanına gidip geliyorum çünkü kızımı o tarafta fiziğe götürüyorum annem de babam da bana destek çıkıyor Kendi evimde götüremiyorum çünkü küçük bir çocuğum var kızım da yürüyemiyor zorlandığım için sırf bu yüzden ailemin yanına yaşadığı şehire taşınacaktık eşim de taşınırız diyordu çok kararsızdı ama ben mecburdum kızımın geleceği için yürüyebilmesi için çünkü kızım okula götürdüğüm zaman okuldan çıkana kadar yanında beklemem gerekecekmiş öyle söylediler ama küçük çocuğumla bekleyemem o yüzden taşımak istedim ailem de çok istiyor ve bunun için bana destek çıkıyorlar eşim ve ben sadece benim kendi ailemden destek gördük eşim biraz nankör bir insan ailemin bana destek çıkması çocuklarıma destek çıkması eşime destek çıkmasına ragmen sanki yapmasalardi ben yapin demedim imasina bulunuyor hep bir kacc ay once tasinacaktik bir sey oldu kaldi bu aksam konustum nasil olacak kizimin okulu olacak ona gore hizlandiralim dedim esim beni fabrika cikarirsa cikartirim yoksa cikmam demeye basladi okul nasil olcak dedim cnku hel normal okul hem ozel egitim fizik olacak esimi biliyorum calisacagi icin goturemez bende iki cocukla. cok zorlancam bana ben yapacagim sen mecbursun imasinda bulunuyor engelli kizim icin sorumlulugu almak istemiyorum eger tasinirsam kizimi okula fizik her yere goturebilecegim annemde kucuk cocuguma bakacak ama esim biraz degidik bi oyle bi boyle konusuyor bi dedigi bir dedigini hic tutmaz sabah baska aksam baska esime de soyledim eger tasinmazsan beni eve beklme kizim okula gidecek fizige. ozel egitime gidecek sen gelene kdar gelmiyorum dedim tamsam degip gecistrdi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eşinin davranişlari sana kardeis nasil eğer kotuyse çocuklarunda al ve get mecburan senin peşinden gelecek bir sure sonra. ama boşanma davasi açma. ve boylece belki kafasina dang eddr sana haksizlik yaptiği
Esim cok dengesiz bi insan bi oyle bi boyle davranan biri bi iyi bi soguk bi bakiyorum bana karsi asiri iyi yanimdan dibimden ayrilmaz bensiz birsey yapmaz sonra bakiyorum evden kacmaya calisir hep kendi birseyler yapmak ister mesela bayramda bizimke vakit gecirmedi babamlarin yanina gelmedi giti arkadaslari ile 4 gunkuk tatil yapti neymis kardesi geldi soz vermis kardsimi denize goturdum dedi bayramlasmaya illa gelmeme gerek yok dedi. Cok acayio degisik dengesiz bir insan
tamam da kardeşini düşunuyor ya sizi nedrn duşunmuyor ki bu çok bencil degil mi
kaç yildir evlisin sen onun bizden daha iyi taniyorsun bak boşan demiyorum
ama get babanin oldugu yere bir ev tut tek başina ki bir sure sonra oda yaniniza gelecek
ama baban ve annenle oturursan gelmez
eğer senden vazgeçmiyecegjneen eminsen bu çözümu yap bence
6 yildir evliyiz esim evet cok bencil mesela kizim icin doktorlar ayaklari icin denize gitmeniz gerekiyor dedi bize surekli yazin her gun deniz dedi ben ailemin yanina gittigim zaman annem babam sagolsun beni cocuklarimi heo goturdu sık sık goturdu kziim icin sonra esime kizdim oda geldiginde gideriz dedi geldim goturmedi dedigi tek sey iki cocukla nasil goturelim kucuk cocugum cok hareketli diye goturmekten vazgecti peki benim ailem nasil bizi goturdu dedim ben bilmem diyor hep dedigi olsun isteyen biri ne derse hep o olacak
sana sunduğum çözumu ve plana ne diyorsun
İsterse vazgecsin artik umrunda degil ki cunku herseyi bana yukleyen insan sen yapacaksin sen edeceksin sen annesin sen soylesin sinra da der ki sanki cocuklara bakabiliyorsun zorlandigimds soyledigim zaman bakabiliyorsun sanki der gercektrn ssla bir dakika bile tahammül edilecek insan degil
Ailemden ayri bir ev tutup kalamam ki cnku kiralar cok pahali orada ailemin kendi evi benim annemin babamin esime bi zarari yok gerci ailemin baska bir yerde de yerleri var banam zaten surekli orsya gidip kafa dinlemek icin gidip kalir babam bize soyle bir teklif bile etti esime isten ciktigin zaman hemen eve cikma kalirsiniz burada ise girer calisirsin parani biriktirrisin ev alirsinz demisti hatta babam bana bi yerden yer bile aldi yarin ovurgun ev alirsan satar aliriz diye esimde biliyor ama esim o kadar nankor insan ki hala daha diyrbiliyor ben annene babana yalvarmadim benim kizima baksinlar diye diyor
ne diyecegimi bilemiyorum allah yardimcin olsun. ama nasil boyle bir insanla evlendin ki sevgilimiydin .. ve ya şimdi seviyormusun çünku gercektun okudukça gözlerim yaşardi boyle bir insan ve daha önemlisi boýle bir baba olamaz
6 yil çok dayanmissin hala sana
kaç yaşindasin ve neden bu kadar sabir ettin marek ettim asilnda bir insan her şeye katlanir ama nenkor insana asil katmanamaz ki
28 yasimdayim esim de 28 sevgiliydik ama uzakta mesafeli bi sevgililikti birbirimizi cok gormezdik ama bana karsi asiri iyiydi nisanlandigimizda bana karsi bildiginiz melekti evlendikten sonra insan insani tanirmis ogrenmis oldum ben aslinda katlanmak ama cocuklarim babalarini sevdigi icin bekledim tabiki benimde sabrim var tukenmek uzere onu farkina vardim yoksa baska bir insan benim yerimde olsa esime 1 dakika bile dayanmaz ve bunu bana kendiside soyleyen insan esimle yasadigim cok seyler oldu cok sorunlarimiz oldu 2 yila yakin madde de kullandi onu birakmadim terketmedim yaninda oldum ki kotu aliskanliktan vazgecsin diye kimseye tek kelime bile etmedim kendi ailemden cok sukur birakti 1 yil oldu ben esime karsi fazla mi iyiyim esim beni canım mi goruyor bilmiyorum ama ben tukendigimi biliyorum o kadar
Sanirim esim beni biraz sal.. k goruyor bu yuzden bu kadar rahat yoksa ben cocuklarim icin sabir edip susuyorum
eşin çok sansil biri allah seni ona vermiş herkese nasip maz senin gibi bir eş. peki kizinin engeli nedir diktirlar ne diyor umud var mı yurumesi için
eşinle ne olur bilme ama tek dilediğim kizinin yürüyebilmesi
Serebral palsi dogum sirasinda beyin felci gecirdi oksijen gitmedi beynine o yuzden yuruyemiyor zamanla insallah yurur diyor Allahim insallah yururde esim yerin dibine girer utancindan esim cok sorumsuz bi insan
Kizim yarin sabah bacaklarindan botox olacak ameliyat gibi esim mesela is arkadasi isten cikmis onun yanina gitti neymis kotuymus o benim kotu gununde heo yanimda oldu cay icer gelirim dedi goruntulu aradi beni arkadasi ile oturdugunu gosterdi bize uzakliguda araba ile yarim saat simdide giyorki gece 2.3 gibi gelirim muhabbet edeceklermis hp dedigi kendi dedigi ile hareket eder artik sogudum herseyinnden
vallahi hala sana senin gibi sabirli bir insan bir daha gelmez bu dünya ya. bu adam seni hak etmiyor. ama bunlar allah katinda mutlaka karşiliğini alirsin dediğine göre eşin çok vurdum duymaz biri. ama belki ilk günden onu bu duruma sen aliştirdin yoksa hiç bir baba kizini ve eşini bu kadar ihmel edemez bu adamda sizi kaybetme korkusu yok. mesela en uzun kavğaniz en uzun kusluğunuz ne kadar surdu sen onu surundur ve hiç kustun mu annenin evine getin mi. senin çalişyormuydun önceden ve neden bu adam boyle yapiyor. sen anasin yaparsin dediğinde soyle ki sende babasin gorevlerin var sonuçta bu çocuğu tek başima yapmadim.
ben düşündum ki kizin engelli olduğu için bu adam boyle davraniyor ama sen anlattiça ankadim ki bu adam insan değil bunda duygu ve düşunce kalmamiş sadece kendini düşünüyor bencil biri bunu gibi insanlar kendilerini vazgeçilmez saniyorlar. ve sonsuz kiredilerinin olduğunu düşünyorlar
. umarim çok geç olmadan senin kiymetini anlar ve kendine bir çeki düzen verir. gerçi 6 yil boyle geçmiş bir daha duzelmez.
Esim sonradan bu kadar vurdum duymaz oldu ben ailemin yanina gidiyorum cunku kizimi ailemin orada fizige goturuyorum kucuk cocugun ile goturemiyorum tek basina fizige diger cocugum da var ben esimi cezalandirmiyorum ben hep soyle dusundum olum var Allah korusun birsey olur kus olmek istemem diyorum birde ben asiri vicdan ve merhametliyim esim birazda bu huyumu kullaniyor olabilir ama eskiye gore gozumu biraz actim esime karsi bu kadar iyi degilim tepki verdigim zamsnda cok degistin diyor hemen cok dengesiz insan hazira alismid zora gelmeyecek aman o yorukmayacak aman o uykusuz kalmasin keyfini dusunsun
arkadeş olmak istermisin derleşmek istermisin (telegram ) kulaniyormusun orada konuşalim
sen hıc calişmadin mi. eşin vicdanini ve merhametini kulanmak yerine sana daha çok aşk olurdu ve her istedigini yapardi. ama dediğum gibi seni kaybetmekten korkmuyor ve seninde deďigin gibi vicdanini kulaniyor
Evet esim cok kullaniyor beni ve zerre umrunda degilmisim gibi davraniyor sanki evde yokum birde birsey isteyecegi zaman emir vererek istiyor onceden boyle degildi bi anda degisti 1 ay bile olmadi nefret ile bakiyor bana ben ona ne yapiyorsam ve o bana boyle davrandikca bende kati davraniyorum onun yuzunden heo yuzum asik geziyorum kac haftadir. ikimizde surstimiza bakmak istemiyoruz habire arkadaslari ile bersber olmak onlarin yanina gitmek istiyor 10 gundur eli elime degmiyor normalde her konuda iliskimiz cok iyiydi ve bu hareketlerine asiri sasiriyorum sogudum inu farkettim ve katkanmak istemedigimi farkettim ona yaptigimu baska kadin bu yaptiklarina ragmen asla onun surstina bile bakmaz ve ben kiymet bilinmiyorum bu bana en cok koyan
durum anlatiğin gibise sence başka bir kadin var mi bunu hayatinda. kusura bakma cinsell hayatiniz nasil. ve seni tutan bu kadar sebir ettiren nedir çkk marek ettim gerçekten bence başka bir şey var
hiç bir kadin bu kadar sabir etmezdi şimdiye çoktan boşanmişti. ya da hala seviyorsun onun ve ya madi yonden sabir ediyorsun
Yok maddi yonden sabir etmiyorum seviyorum ama asik falan degilim onun icin olmem illa o olsun da demem galiba aliskanlik cinselli durumumuz iyi gayet iyi ama esim neden boyle bilmiyorum ben esime zaten soyluyorum benden uzaklastigin sn ya da hayatina biri girsin gercektrn bir dakika bile dusunmem bosanmak icin dedim ama dediginiz gibi benden baskasi asla sabir etmez ve esim bunu cok iyi biliyor
telegram kullaniyomusun seninle orada dertleşek
Hayir kullanmiyorum birde nasil derslecegiz esim gorur yanlis anlar oyle de olmaz ki
eşin kendi keyfine bakiyor gozu bunu gormez goren olsaydi bu kadar zaman senin verdiğin fadakarliği gorurdu
Evet dogru soyluyorsunuz ama ben telegram normalde de kullanmiyorum ancak burdan yazisabiliriz beni dinleyebilirsiniz
yanliş anllama sen eşinden korkuyormusun
o zaman buranin masaj bolumunu masaj at
Tamam istek attti.
tamam kabul ettim
Ama ben size mesaj atamiyorum
ben masaj attim lütfen cevap verin
Bu adam yapmaz dedigini ve bence zorla biraz.
Zorladim ona korku verdim bi kac ay once gelecekti sonra kaldi simdi en basa geri donduk degisik cok nankor biri esim benim ailemi. Annemin babamin yaptiklarini asla haketmiyor
Onu anladim ondan dedim ya gelmez diye he he der sallar.
Bazi insanlarda boyle
Evet cok dengesiz ama esime soyledim az once ortami degil arkadaslari degil kendini degil engelli bir kizin var onun gelecegi icin ugras caba goster dedim kendini dusunerek degil dedim sen boyle yaparsan bizim seninle sonumuz yakin dedim cunku gercektrn tukendim esim ile ugrasmaktan cocuklsrima. ugrasmaktsn her seye ben kosturuyorum esim de kafasi bozuk olur disari cikar birsey ister disari cikar takilmak ister disari cikar arkadslarina gider beraber takilirlar. benim esim agzina alkol almazdi onu da almaya basladi ve alisti haftsda bir illa icecek cani cekiyor icmek istiyir habire yapma dedigim halde yapar ve ben nefret ediyorumm
Haklisin dogrusun dedigim gibi bence sen cocuklari al ve ailene git. Buraya yakin bir ev bulmaz isen cocuklarin ile ilgilenmez isen bu is biter diey tehdit et. Bence o zaman belki akli basina gelir ama sanmiyorum pek acikcasi. Yine dene derim ben.
Oyle birsey oldu gecen sene bu olay bir kere daha yasandi kendi aileme tasinacagiz diyordu vazgecti sonra ailem kiizdi bende kizdim benim kizim doktorlari hep ailemin yasadi yerde orada fizige okula gidiyor bu sene okula baslayacak esim baktim cidden gelmiyor beni ciddiye almadi babamla konustum bosanmak icin dilekce verecektim sonra esim tasincam senin dedigin olacak dedi sonra geldi yanims 1 ay kaldi ailemin yaninda annem bakti kizima ben evime gidip geliyorum ailemin yanina esim simdi de is yerine cikarmazsa kendim cikil tasinmam diyor
Ailenin yeri ve is yeri uzakmi?
Ailemim yeri uzak ama calisma ortaminin oldugu yer hep fabrikalar var zaten esimxe fabrikada calisiyor ve fabrikalar benim ailemin oturdugu evin arka tarafindan basliyor cok yakin yuruyerek bile gidilir
Fabrikayi bahane ediyor demek
Banada oyle geliyor fakat bizim burada sorunlarimiz varken fabrika dusunmesi cok sacma esime kiziyorum bu yuzden kizdim kendini degil kizini dusun dedim kazandigin parayi degil yeter ki kizij yurusun miller elinde de vari yogu ne varsa satip evlatlari icin neler yapiyor dedim ustelik esim bos yere. para harcamayi severde birde soyle dusunuyor kadin tarafi oraya gidince rahat olamacsginda. fsrkinda burada istedigi gibi srkadasi ile gezer. disari cikar srkadaslari ile. icer bakar keyfine
Keyfine asiri duskun demek. Hic ama hic iyi bir sey degil. Ve kendinj asiri fazla dusunuyor. Bu huyunu bilmiyormuydunuz
Bilmiyordum ve zaten ben esimi evlendikten sonra tanidim hayir vazgectiremiyorum da mesela. ben sigara. da. sevmem. hic kullanmadim kokusuda midemi bulandirir alkolden nefret ederim hadi sgaraya birsey demiyorum alkolu de istemiyorum dile getiriyorum hem icer hem eve getiri alir iki uc tane icer bagimli degil bisey değil kafa dinlemek amacli oluyor moreli bizuk olur almak ister dedim kalk dua et namaz kil jendine gelirsin seytans uymus kendini bunlar ile avutuyor bunlarddan baska nirsey sanki ona iyi gelmeyecek cok degisti esim ya alkol sevmez nefret ederdi sevmeye icmeye basladi
Isler tamamen degisti. Seytan baya bi musallat oldu diyebilirim. Kendine ve cocuklarina zarar verebilir. Bence ailenin evine git tekrar ve dediklerini yapmadigi sure geri gelme.
Zaten oyle yapacagim ona da bunlari soyledim boyle yaptigin surece asla bu eve adim atmayacagim dedim ben kizim icin birseyler yapip ugrasiyorum dedim
Ona cvp olarak ne dedi?
Bos bos konusma sen bilirsin sana gore mi harekt edecegim gibi seyler soyledi bende hic tinlamadim gorusuruz dedim sabah oldugunda da hicbirsey yokmus gibi davraniyor sen beni anlamak istemiyorsun ben seni anliyorum kendim ciksrsam az taminat alirim dedi onlar cikarirsa cok alacagin dedi bende dedim ki sen cok para alacaksin diye kizim fiziksiz ve okulsuz mu kalsin dedim ben iki cocukla goturemiyorum bliyorsun degil mi dedim haklisik ben sana birsey demiyorum diyor
Yapacak tek sey oncrden dedigim gibi
Aynen oyle hala kendi dedigi olsun diye ugrasiyor ben onu anliyorum zaten
Gececeksin onu engellj cocugun var senin erkek onu dusunmesi lazim
Aynen oyle ama dusunemiyor cok fazla burde benim ailem bakiyor cogunlukla cogu seyleri ilgileniyor cunku benim ailem bilitor esiminin biraz sorumsuz oldugunu esime birakmiyorlar yurumeleri icin ellerinden gelen herseyi yapiyorlar kizima
Dusunme ozgurlu demek kusura bakma ama
Al çocukları git annenin evine geliyorsa gelsin hödüğe bak.
Git ve gelme böyle hayırsız Bi insanla aynı evde durmak hata
Annenin yanina git sen esyalarini topla o kendine baba diyen musvette de kalsin orada
Boşan bence bu nasıl anlayışsızlık
İnş taşınırsınız
İnsallah Amin
esin kötü bir koca mi
Aslinda degil cocuklarini seviyor ayri kalmak istemiyor cok ozluyor hep oyun oynar ama kizimin engelli oldugunu normal bi kiz gibi gormesi sinirimi cikariyor mesela her gun gunde 5.6.7 farketmez ne ksdar cok o kadar iyi surekli bacaklsrina fizik yapilir cok ilgilenilirse yurumesi o ksdar erken olur fakst esim hic fizik yapmaz bsna sorsr yaptinmi ya da yap diye ama eline telefinu alip oyun oynar tiktok izler herdeyi hep benden bekler.
çocuklarının yükü omuzlarında kalmış
Ben resmen tukendim bitmism onu anladim esim de biraz dengesiz insan moreli bozuk olur disari ciksr tstil gunleri olur disari cikmak ister srkadaslari ile vakit gecirmeui cok sever alkol alir benim esim alkolden nefret ederdi agzina surmezdi alkole basladi onceddn bir kac derdik simdi haftsda bi kerr. olsa icmek istiyor yapms dedigim halde yapiyor nefret ediyorum alkolden
çok zor bir durum gerçekten seninde desteğe ihtiyacım var kadın olduğunu hissetmeye ihtiyacın var kendine vakit harcamaya ihtiyacın var
Evrt hemde fazlasi ile ama ben kendimden once evladimi dusunuyorum o yeter ki yurusun kendine bakacak duruma gelebilsin diye ben olmadigim zaman ona kim bakacak esim zorlandigimi gordugu halde sanki cocuk mu bakiyor musun imasinda bulunur herseyi hep ustume atiyor
bukadar yipranman doğru değil ama
Evet degil esim bizim icin biseyler yapsin diye ugrasiyorum ne yaparsa bizim icin ne yapar. yoksa gercekten sonumuz olmayacak gibi
arkadaş olmak dertleşmek ister misin