Esimin davranislari cidden normal mi?

2 tane çocuğum var bir tanesi engelli kızım 5 yaşında yürüyemiyor diğer çocuğum da küçük benim yanımda destek olarak kimse yok eşimin ailesi yanımda değil kızma bakmak istemediler benim ailem benim yanımda desteklerini asla bırakmıyorlar maddi ve manevi ben ailemden uzak bir yerde yaşıyorum sürekli ailemin yanına gidip geliyorum çünkü kızımı o tarafta fiziğe götürüyorum annem de babam da bana destek çıkıyor Kendi evimde götüremiyorum çünkü küçük bir çocuğum var kızım da yürüyemiyor zorlandığım için sırf bu yüzden ailemin yanına yaşadığı şehire taşınacaktık eşim de taşınırız diyordu çok kararsızdı ama ben mecburdum kızımın geleceği için yürüyebilmesi için çünkü kızım okula götürdüğüm zaman okuldan çıkana kadar yanında beklemem gerekecekmiş öyle söylediler ama küçük çocuğumla bekleyemem o yüzden taşımak istedim ailem de çok istiyor ve bunun için bana destek çıkıyorlar eşim ve ben sadece benim kendi ailemden destek gördük eşim biraz nankör bir insan ailemin bana destek çıkması çocuklarıma destek çıkması eşime destek çıkmasına ragmen sanki yapmasalardi ben yapin demedim imasina bulunuyor hep bir kacc ay once tasinacaktik bir sey oldu kaldi bu aksam konustum nasil olacak kizimin okulu olacak ona gore hizlandiralim dedim esim beni fabrika cikarirsa cikartirim yoksa cikmam demeye basladi okul nasil olcak dedim cnku hel normal okul hem ozel egitim fizik olacak esimi biliyorum calisacagi icin goturemez bende iki cocukla. cok zorlancam bana ben yapacagim sen mecbursun imasinda bulunuyor engelli kizim icin sorumlulugu almak istemiyorum eger tasinirsam kizimi okula fizik her yere goturebilecegim annemde kucuk cocuguma bakacak ama esim biraz degidik bi oyle bi boyle konusuyor bi dedigi bir dedigini hic tutmaz sabah baska aksam baska esime de soyledim eger tasinmazsan beni eve beklme kizim okula gidecek fizige. ozel egitime gidecek sen gelene kdar gelmiyorum dedim tamsam degip gecistrdi
Esimin davranislari cidden normal mi?