Barok çağının güzel bir ailesinde asil ve zengin olmaya ihtiyacım var beni acil öyşe bir yere ışınlayın bu hırbolardan sıkıldım djdjdjdkdkdk baroğa aşığım her şeyiyle o asaletleri büyüleyici burada nerde keko kıro varsa onu havalı buluyor mallar bu çağda nefes alamıyorum acaba sadece izlesem mi gitsem mi ne yapayım tekrar barok olur mu sizce djdjdjdjdjd olsa da gençliğim gitmiş olacak bu hırbolarla djdmdmjd ıyyyy nerde saçma tip varsa toplaşmış fjdkdkdk
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahaha çok güldüm gerçekten hayal gücüne enerjine bayıldım 😂😂😂
Saol canım
:)))
1492 yılına ışınlıyorum amerika kıtasındasın bol şans
Ay hayır djdjjdd amerika olmaz canım yeni kolonleşmeye başlamış ve nerde amerikan hırbosu varsa kanun kaçağı çılgın manyak djdjdjd orada djdjdjdkdkdk asillikten eser yol almiyim
Ah keşke skshsjsk
Ah nerde o eskinin kültürlü asil insanları şuanın zenginleri bile hırbo djdjdjdj öğk
Rönesans italyasına yollayalım olmaz mı 😅
Ahahah olmaz baskıcı o baroğun asilliği ve de gösterişine aşığım djsjsjsj
Rönesans italyası çok baskıcıydı ve aklıma gelince biraz sıkılabileceğimi düşünüyorum çünkü bilmiyorum sıradan sakin ve sıkıcı rönesans dikkatimi çekmiyor tarihte tek dikkatimi çeken şey barokkk fazla güzel çünkü ama baroğun avrupası özellike fransız ihtilalsiz fransa djdjdjdj o kadar asiller ki tabiki barokta fakir gelmek değil zengin bir ailede asil olarak doğmak isterdim fkfkfkfkfkkddkkfkfkfk ah hayaller barok fransası hayatlar sitenin arkasındaki çingene mahallesi ağlicam djdjdjkd
Hiç tavsiye etmem şekerim.
Neden djdjdjjd
Senin barok dediğin yüzyıllar 16.-18. yüzyıllar. Soylu da olsan soysuz da olsan hiçbir hakkın yok. Kocanı sen seçemiyorsun ve bekaret kemerin oluyor. Hristiyan şeriatı hala baskın olup seksin sadece üremek için yapılacağına zevk için yapılmayacağına inanıyorlar. Boşanma imkanın yok. Miras sahibi olamıyorsun. Kocanın borcu varsa sana gelip el koyuyorlar.
İşte bu nedenle geleceğin baroğu olması dileğiyle sjsjsj zaten eğer ki zengin ailede gelirsen nerde olursan ol bir şey olmaz ama şöyle bir şey var en büyük dileğim gelecekte o eski baroğun asilliği ihtişamı ve de gösterişi olsun ve o süreçte zengin olayım ve de nerde hırbo varsa temizlensin bu ne ya millet hırboğu beğenmeye başladı ddndndndnjd nerde keko varsa yüceltildi yemin ederim dedim ben barok hayali kurarken bunlarla savaşıyorum çok sıkıcı ve görsellikten yana hiç iz yok aynı zamanda ambiyanstan da
Yavrum instagram Pinterest takip etme. Onlar gerçek değil. İngiltere’de erkekler soylu soysuz demeden borçları karşılığında ya da anlaşamadıklarında karılarını satıyorlardı. Bu 19. yüzyıla kadar sürdü.
Ayrıca istediğin kadar soylu zengin ailen olsun. Senin unvanın yok. Unvanının sahibi baban. Babanın unvanının altındakiyle evlenemezsin. Evlenince kocanın unvanındasın. Hep bir erkek olmak zorunda. Sen kadın olarak sayılmıyorsun. Bence bu kazanımlarını küçümseme. 19. yüzyılda meri curi (adını yazamadım) üniversiteye zar zor kabul ediyorlar da kadını merdivenlerden çıkartmıyorlar. Kadınların merdivenden çıkması kilise tarafından yasakmış.
Bu arada ben hala daha insanların cehalet içinde olduklarını düşünüyorum yani hala evriliyoruz tam evrilmiş bir dünyada doğum bu devri küçümsemeyi hala ediyorum ama millet daha canım gibi geliyor mesela bir film vardı gelecek nesille alakalı daha aptal olacaklarına dair umarım bu olmaz iyi eğitim gördükleri güzel eğitimli kültürlü gençler yetişir ya ahahhaha bana aptal tikiler yetişecek gibi geliyor asırların en çılgını sadece bu tiplere uzaktan bakıp sıkılmak isterdim herhalde çünkü kültür ve beyin bir toplumun ayrılmazı ben bunlarda bir beyin göremiyorum çünkü nerde akıllı olmayan karakter varda yüceltiliyor millet doğru karakterleri yüceltse insanlık doğruya yönelecek ama maalesef abuk tipler kültürsüz hatta kültürlü olmayı da ayıp bir şey olarak gören bir nesil mantıklı konulardan konuşmazlar onlar anı yaşar ya da güncel sorunlardan bahsetmek yerine onlar kadıköyde ortam peşinde koşar kim bu nesli bu kadar aptallaştırdı ki neden böyle oldu bilmiyorum onları böyle olmaya iten neydi çok üzülüyorum bunlara kendime de üzülüyorum çünkü bunlar arasında farklıyım bir zevkim var kültürü severim sanatı severim modayı severim ya da gezmeyi severim ama bu benim neslimin tek eğlencesi sigara içip kafelerden karşı cinsle flört edip yeterli tatminkarlığa ulaşınca eve dönüp boş boş telefonlara girip asla hiçbir şey yapmadan ara ara hayaller kurup sonra yine kendi ortamına dönen sadece aileleri şımartmış bir nesil bence sorun benim ailem beni bu kadar şımartmadı bence hata onların ailelerinde bilmiyorum içimi döktüm
Benzer şeyler düşünüyoruz iyi ettin yazdın da