Aşk İlişkileri Hiç çay içmeyen biriyle evlenir misiniz? TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç çay içmeyen biriyle evlenir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Ben evde kaldim😂 Hiç çay içmeyen biriyle evlenir misiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Evet zaten bende içmiyorum. 0 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç kahve içmeyen biri sorun olur ama çay bende sevmediğim için sıkıntı yok shdj 1 0 Yorumla
ŞITANDAT Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir Erzurumlu olarak asla 🤷 Tabi yine de büyük konuşmamak lazım da bir insan nasıl çay içmez 🤦🤦 0 2 Yorumla TAPASYA_ +1 yıl Sevmiyorum ben siz neyine ayilip bayiliyosunuz? Yorumla ŞITANDAT +1 yıl Sevdiğin bir şeyi örnek ver bakım? Betimleme yapacağım 😎 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evlenirim ben kahveciyim zaten :D çayla pek aram yoktur :D 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlenirim çay demlesin yeter, zamanla içmeye de alışır 😃 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben çay içmiyorum mesela, o yüzden mi 30 uma bekar girdim yani? :D 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evlenirim ne olacak. Bende içmiyorum :D 1 0 Yorumla
MhmtkbrQ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çay içip içmemesine göre mi karar veriyoruz evlenmeye 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlenirim ama içmese de çay demlemesini bilecek. 0 2 Yorumla kedimeasıgım +1 yıl git sen demle Yorumla Saddov +1 yıl @kedimeasıgım Tamam gidip ben demleyeyim. Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kafamda kurduğum tipe sahip ise evet, evlenirdim. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı. Evlenirim güzel olur. Kahve sevsin. 0 0 Yorumla
ecey977 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Bu niye bi kriter olsun yav evlenirim tabi 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çaysız olmaz 😄 0 0 Yorumla
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Direkt evlenirim 0 1 Yorumla adilbeyoglu +1 yıl Kriter sadece çaysa Yorumla
thonething Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. Çay sevmiyorum zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet zaten bende içmiyorum.
Hiç kahve içmeyen biri sorun olur ama çay bende sevmediğim için sıkıntı yok shdj
Bir Erzurumlu olarak asla 🤷
Tabi yine de büyük konuşmamak lazım da bir insan nasıl çay içmez 🤦🤦
Sevmiyorum ben siz neyine ayilip bayiliyosunuz?
Sevdiğin bir şeyi örnek ver bakım? Betimleme yapacağım 😎
valla ben doğuluyum, kaçay çay içmeyen adamla beraber olmam
Evlenirim ben kahveciyim zaten :D çayla pek aram yoktur :D
Evlenirim çay demlesin yeter, zamanla içmeye de alışır 😃
Ben çay içmiyorum mesela, o yüzden mi 30 uma bekar girdim yani? :D
Aynen kardeşim içtiğine yediğine göre seçiyoruz eşi
Evlenirim ne olacak. Bende içmiyorum :D
Çay içip içmemesine göre mi karar veriyoruz evlenmeye
Evlenirim ama içmese de çay demlemesini bilecek.
git sen demle
@kedimeasıgım Tamam gidip ben demleyeyim.
Hayır Evlenmem Tabikide
Çay benim tek zaafımdir evlenmem
Evlenirimmm tam benim kalemimden
Evlenirim içmeyebilir.
Kafamda kurduğum tipe sahip ise evet, evlenirdim.
Rengi pembeyse bi düşünürüm
Evlenirim güzel olur. Kahve sevsin.
bende pek çay taraftarı değilim sıkıntı yok
O çay içilecek..😄
Bu niye bi kriter olsun yav evlenirim tabi
İlla bir şeyler içmesi gerekmiyor ki.
evlenılır nesı var yanı
Çaysız olmaz 😄
Direkt evlenirim
Kriter sadece çaysa
Çay sevmiyorum zaten
Evlenmem