Kız arkadaşınız ile nerede tanıştınız nasıl oldu omu teklif etti yoksa siz mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allah bilir ilerdeki hayatimin aşkosuda Şu an kimlerle geziyordur kime teklif ediyordur @pt@l cocuk üzülmese bari ilerde bana gelecek 😂
Güzel bakış açısı sevdim 😂
😹
Bende bazı geceler acaba kimin için ağlıyordur diyorum ilginç bir kafa başkasından duymak garibime geldi have a nice day 😊
😂
Dimi insan düşünüyor istemeden
Seni sevecek erkeğin çekeceği var nicke bak deli hatun nerden esti kafana
Benim kafamda geçen şeylerden varya arka sokaklar ömrümden daha uzun dizi çıkar 😂👍
Akıllıyim diye gezen insanlar benden daha deli emin ol be
Yaşanmışlık var sanki yanlışsam düzelt @deli_xatun
Fazlasıyla var 👍🙂
@deli_xatun belkide senin aşko kuşko evde oyun oynuyordur kız merak etme
Güvenmiyorum ondan her halt beklenir karistiriyordur biseyler 😂
Ulan adamin damat adayim bile yokken adamin yokluguna da trip atılmaz yaa
@deli_xatun gözüne kestirdin mi birini bari ben bunu aşko kuşko yapıcam diye 😂
Yok ya bi kac kisiyi denedim de olmadi benim istedigim gibi yok olanida kapmişlar ya
@deli_xatun olanları kapmışlar derken nasıl tiplerden bahsediyoruz bahsetsene azcık ( çok fazla yazdım rahatsız oluyorsan boşverebilirsin niyetim rahatsız etmek değil )
Yok kanki ne rahatsizligi detay vercem biraz ben simdi bana özel olan seylerden cok hoslanirim soyle 170-175 boylarinda surekli bordo laciver siyah gomlek altina klasik siyah pantolon gomlegi icine katan kemeri gorenen gomlegin ilk ücunu açip üst killari gorunecek ama (çok kötüsün deme cok hosuma gidiyo) her neyse standar bu sekilde giyinen kalipli badigart gibi erkekleri cok cekici buluyorum her sevgulimde zarganaydi o ayri sksks 1.96 ydi hele birinin boyu sksks ben 1.52 yim bisey derdi duymazdim cok zor uzak bi iliskiydi boy farkindan sksksks her neyse bana özel olucak disarda sert bi yapisi olucak herkesle herseyi konusmayacak kiz arkadasiymis olmicak herkesle mesafeli agirbasli olacak ama benimle eğlenecekte cocuklasacakta derdimide bolecem omzunda agliyacamda gülecezde her seyi yapabilecegim ama tek bana bu sekilde olmasi lazim tipi gectim ama karakter olarak bu sekilde olmasi lazim
Hani herkese saygim var ama ben herkesle samimi olan dis görünümü duzgun olmayan yani söyle kupe takiyo mesela ya da esofmanla disari cikiyo abuk sabuk giyiniyorsa ben yapamam benim yanimdaysa benimleyse agır efendi olacak
Siz kızlardaki boy takıntısı niye koskoca şey içerisinde boy baya fazla geçiyor ne hissediyorsunuz uzun boylu birini görünce @deli_xatun
Kanki uzun boyluyla olmuyo zaten 170 ideal bana
Ya onu bende anlamadim uzun boyluyuda denedim bi halta yarami
@deli_xatun boyum 185 pijamayla gezmeyi çok seviyorum ben kötü biri miyim ya 😅
Knk kotu değil de benlik değil
@deli_xatun ondan dememiştim ya durduk yere reddedildim büyük başarı 😂
Kotu biri de deilsin diyorum işte
Ay onca yazdigimdan hem bi bunumu cikardin ya of
Hepiniz aynisiniz ya anlamiyosunuz
@deli_xatun biraz yanlış anladım neyse ya boş ver
Neyi yanliş anladin düzeltiriz
@deli_xatun 170 boyundaki birinin kalıplı olması tuhaf geldi kaslı maslı olur olursa onlarda kılsız olur hayal kırıklığı yaşarsın diyim 😅
Yok var kankim ya ben karakter olarak eşkiya hukumdar olmaz dizisindeki hızir gibi tip olarak da Alparslan gibi birini istiyorum
Of Şu an varya cok gıcik biri oldugumu anladim
@deli_xatun o tip dizileri sevmiyorum ben yabancı dizi seviyorum biraz değişiksin gıcık demiyelim
@deli_xatun az önceki profil fotoğrafın daha güzeldi bence gamzen filan daha belli naçizane tavsiyem
Tüh ya bari internetten bak
Baska bisey koyucam zaten
@deli_xatun yanlış anlaşılacağına o kadar emindim ki neyse iyi geceler
Dur ya biseyi yanlis anlamadim foto ariyorum onu sevmiyorum ondan dedim baska bisey koyucam diye aaa ne kadar alingansin
@deli_xatun 10 yıllık arkadaşımmış gibi tripte atıyorum mis 😂
He ya senin tribini sevsinler
@deli_xatun sohbet edelim mi özelden birinin postunun altından garip olmaya başladı sanki yinede sen bilirsin özelden bana yazılabiliyor mu emin değilim xperim az dener misin
Soru senin saniyodum yaaa
Kalk rezil olduk gidek bari
@deli_xatun soru benim değil maalesef zamanında vardı başka hesabımda sildim sınava hazırlık için
@deli_xatun güzel sohbetti teşekkür ederim hayırlı geceler 😊
Yazdimda bakmiyosun yarim saattir😬😬😬
@deli_xatun ciddi misin tekrar yaz özür diliyorum 😅