Bu soruyu sadece erkeklere sormak istiyorum ben tanıdığım bir mahalleden çocuğa fakeden yazdım seviyorum hoşlanıyorum dedi önce kim olduğumu bilmiyor du sonra öğrendi yani kısacası şunu demek istiyorum çocuk beni sevdiğini söyledi yemin etti bunun için ben umutlandım ardında çocuk dalga geçer gibi konuştu kırdı üzdü çok ağır şeyler konuştu çocuğa ben temas sevmiyorum diyince çıldırdı seni seviyorum demek bana sahip olabilirsin anlamına gelmez dedikten sonra çocuk sen değişik bir kızsın çocuksun yazma bana git yaşıtların ol dedi ben o kadar tuhaf oldum ki annem hakkında kötü konuştu anne tarafındaki teyzem falan dedem falan kötü konuştu küfür etti sende aynı bacım gibisin falan dedi çok kötü oldum hayatımda ilk defa gerçekte tanıdığım birine hoşlanıyorum dedim bu konuyu anneme dediğim zaman kızdı sonra çok utandim yüzüm yere eğdi hiç yapmadığım bişey için sadece hoşlanıyorum dedim tek suçum bu oldu onu Allaha havale ettim reddedebilirdi benimle oynamasına gerek yoktu kalbim o kadar çok kırıldı ki anlatamam şu an kendimi toparlayamıyorum o rahat uyurken ben bitkin haldeyim çocuk ta pis biri iyi biri değil bunu biliyorum ağzı bozuk biri pic biri ama ben her haliyle sevdim keşke sevmeseymisim şimdi erkeklere şunu soruyorum onun yerinde olduğunu düşünün böyle bişey yaptığını düşünün yaptığıniza pişman olurmuydunuz çocuk pis pic biri ona göre soruyorum bunu size
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
İnsan ölen annesinin yokluğuna alışıyor. Sende alışırsın.
🥺
Onun yerinde pl diyorsun öyleleri pişman olmaz sevgiyi layık olana vermek gerek her seviyorum diyene atlamamak gerek duruşu konuşusu fark ettirir.
Kaç gündür onun yüzünden ağladım söylediği şeyler beni çok üzdü beter olsun istiyorum onu unutmak için ne yapmalıyım en azından bu iyiliği kendime yapayim
Kızlar annelerinin kuzusu olarak büyüyor küfür bilmez hakaret bilmez rezil olmayı bilmez annelerinin babalarının biricik kıymetli çocuğu olarak büyütülüyor sonra bu kız saçma birisini sevmek istiyor genellikle o kişi rahat davranan dışa dönük serseri tipli kişiler oluyor bunun sebebi de p kızlar artık farklı şeyler istiyor ve iç güdünün verdiği Kafa yapısıyla kendilerinin o erkek tarafından daha iyi zevkli becerileceği hissi oluşuyor. Sevgili olduktan sonra beklediği olmayan temiz aile kızı küfürler ve hakaretler yiyince bu zamana kadar gururunu koruyan temiz kız gururu incidiği için kolay unutacakken unutamaz hâle geliyor sanıyor ki sevdiğinden unutamıyor aslında hiç alakası Yok gururu incidiği için aslında ruhu çektiği acının karşılığını istiyor o da acı çeksin veya peşimden koşsun yüz vermeyeyim tavrı ondan oluyor. senin yapman gereken unutmamana sebep kırılan gururun bundan kurtulmak için olmamış gibi davran onun bok pislik olduğunu ruhuna kabul ettir Bir daha öyle birisine değer vermeyeceğine kendini imandır 2 günde adı bile aklına gelmez olur
Bu arada becerilmek kelimesine karşı gelebilirsin bunun iç güdü olduğunu aklın cevap veremediğini söyleyeyim mesela erkeklerin ince belli kodları daha güzel bulmasının sebebi ince belli kızların doğurganlığı daha fazla olması ve bunun iç güdü olarak hissetmesi olduğunu söyleyebilirim
Haklısın belki bundan dolayı böyle hissediyorum gururum gerçekten incindi yıprandım üzüldüm onun tarafından aynısını o yaşasın istiyorum pişman olmasını ve bana bakacak yüzü kalmasın istiyorum özür dilemesini bekledim en azından beni incittigi için ama gelmedi onu görmek istemiyorum şu saatten sonra nefret ediyorum önceden nefret ediyordum sonra o nefret sevgiye dönüştü o yüzden böyle oldum Allah beni kahretsin
Umursama öyle bir şey hiç yaşanmadı
Öyle birsey benim için bir hataydı
Aynen ve artık eski eskde kaldı yoksa yeni hatalara yol açar
Doğru unutmaya çalışacam
Unutmaya çalışma yine hata olur olmamış gibi kabul et
Biliyor musun o * küfür etmese her şey normal olsa sen onu terk ederdin belki terk ettiğinde ise aklına bile gelmezdi. hayatında hiç hakaret yememiş kıza hakaret etmek kızı bağlama yönetimi olmuş ne yazık ki aşırı gururunuzu incitmek sizleri erkeğe daha çok bağlıyor.
Evet gururumu incitti kendi kendime umutlaniyorum neden böyle oluyor bilmiyorum
Siz kızlar gerçekten tuhafsınız hakaret eden kişi için umutlanmak mı valla bunları duydukça şeytan diyor Bir kızla sevgili olma yolundayken bas küfürü hakareti gururunu incilt sonra sana kul köle olsun.. valla buna teşvik ediyorsunuz. normal dürüst saygılı kişileri sevmiyorsunuz çabuk usanıyorsunuz
Baksana bozuk birini unutmaya çalışmak normal bir şey değil bize kötü örnek oluyorsunuz ben de mi o çocuk gibi olsam dlyorum bu zamana kadar iyi oldum saygılı oldum hep ben suçlu oldum
Ben seviyorum dedim sevdiğim için umutlaniyorum çok saçma olduğunu biliyorum ilk başlarda öyle hissettim neden umutlandigimi bilmiyorum sen birini seversen her haliyle seversin ben sevdim kötü olsada iyi olsada bu kalbe söz geçiremedim ve Allah belamı verdi zaten gördüm belamı sen gelmişsin burada neyden bahsediyorsun sen hiç birini sevdinmi her haliyle beni anlamıyorsun gerçi şaşırmadım
Ben birini sevdim mi aşırı sevdim beni senden Beter hala getirdi ben onu öldürdüm kalbimde ruhumda öldürdüm neler yaşadım bilemezsin
Zamana bırakmalısın bence zaman herşeyin ilacıdır