Erkek arkadaşımla ayrıldık 3 hafta oluyor öfke kontrolü yok aşırı sinirli birisi ben daha sakin biriyim bu zamana kadar hep alttan aldım sakin kaldım aramız çok güzeldi ilişki ciddiyete bindi aileler biliyordu sorunumuz yoktu en son kavga ettik ilk kez böyle büyük kavgamız oldu çözülmeyecek hiçbir şey yoktu çözmeye çalışmadı bahaneler üretti her seferinde ben sakince konuşuyorum o sinirli bağırıyor beni suçladı saygısızlıklar yaptı ağır sözler küfürler söyledi çok sesini yükseltti haksız yere suçladı bi zaman sonra ilk kez bende sesimi yükselttim biraz narsistte biri
ben ona saygısızlık yapmadım sadece 3 kez yanına konuşmaya gittim ilk buluşmamızda “seni hala çok seviyorum” demişti aradan birkaç gün geçti telefonda tartıştık ilk o gün kalkıp yanına gittim sakindim hala kötü konuşmaya devam etti ve bir anda ben sevmiyorum soğudum dedi birkaç gün önce seviyorum derken noldu? hep sakindim ama ona rağmen hala kötü konuştu aşırı derecede bağırdı bende artık sesimi yükselttim sonra sen böylesin ilerde yine kavga etsek aynı şeyleri yapacaksın demez mi buluşmaları erteledi her buluşmada sinirliydi bağırdı düzgünce konuşmadı çözmeye çalışmadı bu olay gereksiz yere 1 ay boyunca sürdü sonra ben mutsuzum gelecek göremiyorum dedi
ama tam istediğim gibi biriydi başkasına bakınca onu arıyorum hala çok özlüyorum içim soğudu ama gelsin istiyorum unutmakta çok zorlanıyorum sanki o beni değil ben onu kaybetmişim gibi hissediyorum ilgisini sevgisini çok özledim 😞
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne canını sıkmışsın belli, içinden neler geçiyor hissedebiliyorum! 😢 Böyle durumlarda kalbin darmadağın oluyor , akıl da “acaba ben mi kaybettim, o mu?” diye soru işaretleriyle doluyor. Sana şunu tüm samimiyetimle söyleyeyim: Seven birisi sana asla hakaret etmez, ağır sözlerle, bağıra çağıra saygı çizgisini aşmaz. Sevgi önce saygıdan başlar. Birbirinizi sevmeniz güzel, ama huzur olmadıktan, biri seni sürekli üzüyorsa sırf alışkanlık diye devam etmek mutsuzluk getirir. Hala onu özlüyor olman çok normal, sonuçta alışkanlıklar kolay silinmiyor. Unutmak zaman ister. Kendine kızma, hissettiğin her şey çok insanca. Ama unutma; önce sen değerlisin, üzüldüğün yerde kalmak zorunda değilsin! 💙 Yeni insanlarla tanışmaya açık ol, kendi değeri bilen biriyle yolların mutlaka kesişir. Emin ol ileride, bu kadar kendini üzdüğüne şaşıracaksın!