Kızlar hani uzun erkek seviyordu?

Yaş olmuş 18 hala kız arkadaşım yok 1.91 boyum var kilomda 73-74 göz rengim mavi yüzüm sevimli babyface hani boy çok önemliydi boy herşeydi sevgilisi olanlara bakıyorum adamlar 1.70 1.75 hatta 1.65 bile var sitede bissürü kız boyun her şey olduğunu ve boyun çok önemli olduğunu söylüyordu öyleyse benim neden bunca zaman olmadı hani her şey boyda bitiyordu yalan hiçbir kızdan teklif falanda almadım flörtumde olmadı açıkçası kızlarlada pek konuşmuyorum çenem yok türk kızlarıyla pek diyalog kuran biri değilim çok az kişi beğeniyorum begendigim kişilerle de hiçbirşekilde konuşamıyorum gerek duymuyorum hemcinslerimle bile az konuşurum biraz insanlarla iletişimimde problemim var diksiyonum iyi ama gerekmedikçe biri ile konuşmam yaşadığım ülke Türkiye Türkiye'de bir ortadogu ülkesi zaten sizce ben ingiltereli ve amerikalı kızlaramı yöneliyim onlarlamı evleneyim Avrupalı ve Amerikalı kızlara yönelme fikrim var aklımda ve benim sizce neden Türkiye'de kız arkadaşım sevgilim flörtüm olmuyor 1.91 boyuma rağmen? Kızlar yakışıklı ya da uzun erkeklere adım atmıyormu Türkiye'de?

Kızlar hani uzun erkek seviyordu?