Akrabamiz oğluna beni istiyor ne yapmaliyim?

Arkadaşlar 22 yasında imi ogrencisiyim ben diğer kızlar gibi değilim suanlik için ne sevgili ne konuşmak ne de evlenmek istemiyorum daha gencim ayroca dayım tarafina durmadan arıyorlar kizinizi istiyoruz oğlumuza diye benn de dayimla konuştum istemiyorum bin defa anlattım istemediğimi ama anlamıyorlar benim hatrimdami yok dedi k. b dayı o konu ayrı bu ayrı ısrar etti yok dedim o da beni arayıp sorma boyle bi amcan yok dedi benimde çok ta seviim ya. neymiş evi arabası falan varmmista çok iyimiste efendi oğlunu evleendirmek istiyormuş. a. w sevgili istesem bana çıkma teklifi edenlerden kabul ederdim hadi olması ben illa bulurdum yani annem babam bile istiyor dene diye bin defa yok diyorum anlamiyorlar ben bu hayatta size yemin ederim annem olan anneme çok güveniyordum tüm hayallerimin içinde annemde vardı ama inanın ben bunu anladım bu devirde annene bile güvenmiyeveksin biran önce okulumu bitirip meslek sahibi oluo ayrı eve cikicam benim hayatim evleneyimde çoluk coup olsun ev isi yapayim asla değil meslegimde ilerlemek ve çok iyi yerlere gelmek bunlara da bunu göstermek o kadar. hirs yaptım ki bu s. laklara karşı anlatamam
Güncellemeler
+1 yıl
Soruma cevap yazan kişilere bende cevap verdikten sonra neden cevap yazmiyorlar acaba
Akrabamiz oğluna beni istiyor ne yapmaliyim?