Tolere edildiğiniz değil, her halinizle kabul edildiğiniz kalplerde olun.

Tolere edildiğiniz değil, her halinizle kabul edildiğiniz kalplerde olun.
Selamlar,
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Ben genel olarak huysuz bir adamım. Beni taşımak, idare etmek, tolerans göstermek çok zor. Durduk yere agresifleşebilirim. Kesinlikle şiddet yanlısı değilim ama tavrım genel olarak hep bu şekilde oluyor. Yani bir tür yaradılış defosu diyebiliriz. Fakat ne olursa olsun özümde iyi bir insan olduğumu düşünüyorum.
Fazlasıyla iyi birisisin arkadaşım :) Defo değil de yaşanmışlıklar
Bunlara ek olarak dileyen için her türlü bahanelerle de bitebilir.
Güzel bir söz var. Gitmek isteyene zincir vursan nafile, kalmak isteyene bir saç teli yeter.
İlişkim yok ama çok fazla gözlem ve analiz yaparım. Ona göre kendi bundan ders çıkarır. Daha sonra bir hataya düşmemek için ve olası durumda nasıl yol izleyeceğime dair düşünürüm.
En güzeli öyle davranmak iyi yürekli :)
Kesinlikle öyle ☺️
Biten ilişki arkasından yorum yapmak hoş değil bnce. Herkes için hayırlısı yinede
Doğru lakin bazıları görüp ders çıkarabilir diye
Tabi öylede olabilir. Lakin çoğu kişi doğruyu söylemez. Bende hata var diyeni o örnek üzerinden olayı bahsedeni bulamazsın pek. Ama tabi bellide olmaz yinede isteyip doğru aktarıp örnek olanda olabilir
Onlarında vicdanına kalmış o zaman
Kendi hatalarını görmezden gelip sürekli iftira ve suçlamaları yuzunden
Cevap
6Cevap
İlişkim olmadı, ama ilişkiler genelde bir anlık hoşlanmayla hızla başlanıldığında bitebilir. bunun dışında ilgisizlik ve anlaşmazlıklarda etkili ve güvensizlik
Sıkıcı ve saçma kısıtlı zamanımı başkasına ayırmak falan
Güvensizlik bitirir genelde bu var herkeste
Ya da ihanet
Problem leri çözemedik
Her ayrılık saçma sapan nedenlerden dolayı biter
ilişkim yok
Bitirmemiz gerekti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?