Hepsi birbirinden farklı diyebilirim :()
Senin bitişlerin nasıl?

Hepsi birbirinden farklı diyebilirim :()
Senin bitişlerin nasıl?
Bitmiyor ki.
Defediyorum mesela bırakıyorum engelliyorum. Bir anda kızıyorum engelliyorum. O da susuyor bozuluyor uzun süreli sıkı fıkı ilişkide hiçbir şey demeden engelleyip gitmeme. Sonra bir ay geçiyor yine bir yerden bulup yazıyor aşkını , sonsuz sevgisini söylüyor. Ben yine bir şey demiyorum. Sonra yine engeli açmamı vs söylüyor. Bu sefer ben açıyorum engeli konuşuyoruz başlıyor. Sonra yine kızıp yine defediyorum engellemiyorum ama konuşmuyorum yazmıyorum cevap vermiyorum. Bu sefer yine yazıyor 5/6 gün sonra sevgisini aşkını arka arkaya mesajlar. Ulan nedir bu. İlşkilerimiz bitmiyor kardeşim.
Diğer eski ilişkim de hala öyle. Yalvarıyor nefes alamıyorum diye. Bir Çok yaşa artık yazacaktım. Seni defedeli yeni iliskiye başlayalı 2,5 sene oldu. Hala nefes alamıyorum mutsuzum yazıyorsun. Acıdığım için hergün yazışına bir şey demiyordum engelledim. Aramaya başladı aramasını engelledim sosyal medyadan yazıyor. Neyi unutamayıp nefessiz kalıyorsun mutsuz oluyorsun? Başkasıyla olduğumu da bilip anlıyorsun? Dıştan da baksan bu adamlara çok güçlüler çok yakışıklılar çokluklarından geçilmez. Ama içleri farklı. Gözümde köpekten farkları yok. İlişkilerimin bitme gibi bir lüksü yok dolayısıyla. Tekmelendikçe coşuyorlar.
Ama ben uzun tecrübelerim sonucunda şunu anladım. Mesela şimdiki ilişkim. Kendini bir halt zanneden ukala çok önemli bir meslek sahibi birisi. Ve mesleğinden dolayı da kadınların zaten özel hayranlığını yaşayan bir adam. Şimdi bu tepemin tasını attırdığında tekmelendikçe yola geliyor. ve ben de özellikle böyle birisini tekmelemekten zevk alıyorum. Ha yanlış anlaşılmasın ben genel olarak zaten tüm erkekleri tekmeleyip aşağılamaktan zevk alıyorum ama böyle kendini beğenmiş ve çok tercih edilen bir erkeği ezip tekmelemek defetmek bana ayrı bir haz ve zevk veriyor. Ben bunu yaptıkça adam doyumsuzcasına geri dönüyor. Sonsuz doyumsuzluk içinde. Onu sinirlendirdiğimde daha çok çıldırdığını be daha çok istediğini söylüyor. Kasıtlı sinirlendirmiyorum. Zaten ters birisiyim yerimde durmam ve dilim ters olunca sinirlendirirm. Ağzıma geleni söylerim adam kaçacağına aklı başından gidiyor. Erkekler ne manyak. Ağzıma geleni saydığımda da azıyorsa artık bir şey demiyorum. Benim tekmem ve laflarım erkekleri azdırıyor demekki ahahah:)
Tecrübem şu: deveyi diken insanı s….. ken.
Tekme artıkça gelen erkeklerden ne hayır gelir. Bundan haz almak, zaman kaybı demektir. Yanlış olan her zaman yanlıştır, onlar pek düzelecek gibi değil, olmayan gururlarına yediremiyor gibi bir şeyler yaşıyorlar.
Daha önce hiç tekmelenmediklerinden garipsiyorlar bu ne cüret diye ve sonra kendilerine tekme atabilenin peşinden koşuyorlar heralde. Benimse sinirimi zıplattıklarında doğal tekme atarım kim oldukları ya da aşıkmışım sevmişim umrumda değil. Defolabilirler. Bağımı keserim.
Fikir ayrılıkları oluyor genelde... eğitim seviyesi de bunun bir göstergesi benim için her ne kadar tamam lise mezunu çokta kötü değil desem de liseden sonra kendini gelistirememis insanlar çıkıyor genelde karşıma gerek konuşma şekli olsun gerek düşünceleri olsun uyuşamıyorum birde konu açmayı bilmemesi sanırım. aksami geceyi zor etmişken karsimdakiyle bir de her sabah günaydın yazıp yeni bı konuşmaya başlamak istemesi ama konusamamasi sanki iş görüşmesinde gibi annen baban ne iş yapıyor kaç kardessiniz falan inanılmaz sıkıcı geliyor bana afakanlar basıyor. zamanla konuşulup tartışılır bence daha tanışmanın ilk aşamasında cv anlatır gibi bunları konuşmaktan nefret ediyorum nefret. bir de benimle bir konu hakkında inatlasmasi benim kendimi karşımdakine açıklamak zorunda hissetmem ama aslında açıklamak zorunda olmadığım bir konuyla karşı karşıya kalınca açıklayayım da azına scym bir daha konuşmayalım kıvamına gelmem. bir de şey var çirkin olanın akıllısı çekiliyor da yakışıklı olananın slk olanı hiç çekilmiyor derler ya yemin ediyorum öyle...
Haklısınız.
Cevap
19Cevap
Genelde ben kimseye ciddi gözüyle bakmadım tam olarak bir kere birini gerçekten istedim bu seferde duygular karşılıklı değildi olmadı ve ben açıkçası konuştum çok kişiyle konuştum Sayamayacak kadar çok ama hiç biriyle açıkçası sevgililik ya da ciddi bir durum düşünmedim uzun süreli konuşmadım bile hala öyle evet birileriyle konuşuyorum ama sevgili olur muyum sanmıyorum
Sıkılıyorum başka sebebi yok. :D Ben ilişkide kaos, heyecan ve tutku isterim çok sığ bir hayat yaşayan aşırı efendi bir adamla mutlu olamam mesela benim erkeğim ruhumdaki şeytanı harekete geçirmeli net.
Ben çok şükür finişte değilim..
Hiç ilişkim olmadı
Devamlı sıkılıyorum bir kişiye sabit kalamıyorum çok canım bir düşünce yapısı o yüzden kimseyle sevgili olmuyorum yıllardır. Aşırı derecede özgürlüğüme düşkün bir insanım kısıtlanmaya gelemiyorum ne yazık ki asla giydiğim elbiseye konuştuğum insanlara karışılmasına müsaade etmiyorum. Benim bu davranışımda insanları benden itiyor. Pekte Umrumda sayılmaz ama her neyse yeni bir ilişki yapmaya hiç hazır değilim ve yapmayacağım. Kafam Böyle çok rahat 🥳
İlkinde o üniversiteye hazırlandığı için ailesi istememişti öyle ayrıldım, 2. cisi evlilik aşamasındayken aldattı, 3. sü evlilik sürecindeyken bir şekilde anlaşamayıp ayrıldık, 4. cüsü flörttük galiba depresyona giriyormuş 5. cisi de muhafazakar ailesine layık göremedi beni sanırım 🤣🤣 (4 & 5 ikişer ay bile sürmedi galiba)
Canım sen de çok şeyler yaşamışsın valla. Gmiş olsun
@Dertlibirrri herkesin bir hikayesi var, teşekkür ederim.
Yani çoğunda aşık olmadığım için öyle sudan sebeplerle biter ben de gözünün yaşına bakmam ama son sevdiğim kişiyle içinde olduğum bir durumu kabullenemediği için ayrıldık. Aslında tam ayrılma denir mi bilmiyorum ikimizin de hayatında başkası yok ama haftada bir konuşuyoruz.
Tek bir neden üzerine kurulu değil bu durum.. Herkesin kendi hataları da olabilir, karşı tarafın yaptığı yanlışlar da olabilir.. Ya da bazen her iki tarafın da beklentileri birbirini desteklemez ve biter.. Keyifli geceler..
beni aldatti, affettim, tekrar aldatti, affettim tekrar aldatti, güven problemi, hep bir süphe, bide ben onu sevmeme ragmen affettmeme ragmen o benden ayrildi...
Hiç kimseye tahammül edemem ilk hatasında benim için biter ama sevince öyle olmuyormuş bu nedenle yürekten sevmek mühim
Bundan önce 2-3 kişi hayatıma girdi çıktı. Hepsine reset çektim. Dur daha yeni başlıyoruz aşko kuşko ilişkilere 💅
Sıkılıyorum yaaa 1 hafta sonra sıkılıncada ota boka sorun çıkarıyorum hooppp finişşşşş ahhahahhaha😂😂😂😂
Karşı tarafın yalancı, yani kendini olmadığı biri gibi tanıtması yüzünden. Aşağılık kompleksli insan tehlikeli
Bitiremiyorum devam ediyor.
Kolay kolay bitiremem zaten, ortalık yangın yerine dönsede gözümü küllere dikerim.
Fazla rahat olmaları, toksik olmaları, fazla kıskançlık
Aşırı ilgisizlik. İşim gücüm var ilgi istiyorlar. İlginin az olacağını belirttiğim halde.
Öncelikle fikir ayrılıkları, en çokta davranış biçimi.
Nerde nasıl davranmasını bilmeyen biriyle olmak istemediğim için bitirmiştim.
Valla benim gibi sevecek ve sahiplenecek biri olmadıkları için.
Uyumsuzluk ve sıkılmak gerçekten bana bir şey katmîyorsa bir anlamı yok ilişkinin
Çok naz yapması
değer bilmemesi
kendini bir bok zannetmesi.
Hevesini alması
Bir kere bitti zaten onda da sevgisi bitmiş😅
En son yalanlar yakalamamın üzerine ilişkiyi bitirdim..
Abartılı sahiplenme karışma ve saygısızca kendi olmaması egoist
Karaktersizlik, kişilik bozukluğu diyelim biz ona. Aldatılma deniyor halk dilinde.
Anımız yoksa , yeteri kadar güvenmiyorsam , çok kız takip ediyorsa ve haşır neşirse falan
İlişkim olmadı ama olsaydı yanıt muhtemelen çabuk sıkılmam olurdu :(
Gerkesız kıskanclık , sürekli darlama , devamlı mesajlasma istegi falan
Çapkın olduğum için ilişki insanı değilim
Tabii ki biz bir günde çapkın olmadık
Çapkınlık kişilikten dolayı değil
Benim kişiliğim sadakat ama hakedişler çapkınlık
İlki ciddi degilmisim ikincisi tehlikeliymişim üçuncuyu ben bıraktım
3. Hak etti mi
Anladım
Biten bir ilişkim yok.
Sebep benim. İlişki insanı değilim ben ya.
Başta her şey güzel gidiyor ama sonralarda kafa yapılarımizin birbirinden çok uzak olduğunu görünce o ilişki bitiyor haliyle.
İlişkimin bitme sebebi bakire olmayışım. Önce her şey iyi güzel hoş. Sonra birlikte oluyoruz ve bakire olmadığımı öğrenince ayrılıyorlar
Genelde ilk sebeb aldatmadır onun dışında ilgisizlik ve saygı eksikliğinden oluşan tartışmalardır diye düşünüyorum.
Ayda 2 3 kere tatile gidememek. Pahalı çantalar alamamak. Kişisel Geliri bolusmek. Sıkıldım bunaldım direndim dayanamadım patladım diyip bitirmek.
Genel olarak sevginin bitmesi diyebilirim
Ve şiddetli geçimsizlik ahsjs
Şiddetli geçimsizlik fjdk
Millet bu yüzden boşanırken ben ayrılmışım çok mu sjsj
Değil tabii!! Fjcg
Cirkinim ben hep terk ediliyorum 🥺🥺
Yalançı
Çillerin güzelliği olur 😂
Kabullenen başta öyle kabullenir zaten. Bu ayrılık sebebi değil
Karşılıklı sevgi saygı sadakat bu üçü net , çoğu şey buna bağlı
Son ilişkim kariyer hedefleri, yoğunluk sebebiyle bitmişti
Ben çok iyi birisiymişim beni haketmiyorlarmış 😅😅 klasik ayrılma taktiği bu bana karşı
Bitmesi gerekmiş olması 😅
benim onları bırakmam farklı nedenlerle
Kıskançlık :D
Kimseyle ciddi düşünemezdim... (Önceden)
Karşımdakinin yalan söylemesi
Sevgilim olmadı ki bitsin.
Kıskançlık krizleri, evlilikte diretme.
nedeni o veya şu diyemem
Fikir ayrılıkları kıskançlık
Ilgisizlik umursamazlık..
Başlamaması 😁
İlgisizlik olunca ben vıınn
Her ilişki saçma sapan nedenlerden biter
Seviyemi düşürüyorlardı
Aldatıldım hep
Onlar kendilerini aldatırlar!