AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
rüya tabiri denilen bir şey var.
fakat rüya tabiri yapmayı bilen yok.
önüne gelen sallıyor.
haklısınız 😅
Kesinlikle var ama kitapta yazan rüya tabirleri gibi değil. İşte her şeye zenginlik diyen
Gördüğün rüya hava sıcaklığına, dışarıdaki seslere ve uyku pozisyonuna göre değişebilir, rüyada bilinçaltımız meydana çıkar. Ama şahsen rüya tabirlerine inanmıyorum hurafe bence
evet yorumluyorum hep çıkar
Nasıl yorumluyorsunuz
Rüyadaki işaretlerden bir sonuca varıyorum
Ben en çok değer verdiğim kişiyigördüm 2 kez gördüm sadece ama çok kritik zamanlarda gördüm ve çok duygusaldı ikisi de en çok istediğim şeylerdendi
Sadece görmekten ibaret olmaz. giysisinden ne yaptığına kadar önemli yorumlamak için. o anki hava, bişey yiyorsa yediği
nasıl yani rüyadaki giysisinden mi
Evet onun ne giydiği renkleri falan. işarettir bir çok şey
gerçekte nasılsa rüyada da öyleydi her şey çok gerçekçiydi yani ekstrem bir durum yoktu. Ama olmasını en çok istediğim şeyleri gördüm onla alakalı gerçekten çok özel bir şey de oldu açıkçası rüyada ve dediğim gibi kafamı karıştıran bunları gördüğüm zamanların çok kritik zamanlar olması
Rüyandan sonra bir gelişme olmadıysa istediğin şeyleri görmüşündür bir mana aramamak lazım
gelişme olmadı değil adamla henüz görüşemedik zaten bir süredir göremedim yani bu durumda da zaten bir şey olamaz
Bence manasız rüyan. Hayal ettiğin şeyleri gördün herhalde
manasız demen için ne gördüğümü bilmen lazım boş yorum yaptığın için ciddiye almıcam teşekkürler
:) e anlatmıyorsun ki :) sonrasında bir gelişme de olmamış. off ya
adamla henüz görüşemediğimi belirttim aptal olmasan anlardın görüşmeden nasıl gelişme olsun?
:) offf
Rüyada malum olur. o görüşme olur, tesadüfen karşılaşılır , o arar. ama hiçbir gelişme olmamış. sinir etmesene beni. cingöz
abi cidden aptalsın daha da yorum yapma
Zaten küstüm ben sana.
senin gelişme dediğin adamın beni aramasıysa zaten bir şey bilmeyip anlamadığın çok belli. Sevgili olduğumuzu ve telefon beklediğimi falan zannettin herhalde
Rüyan çıksın diye arayacak halin yok herhalde :) ya gece rüyanda görürsün ertesi ya da sonraki günlerde rüyanın malumu bişey olur. kendiliğinden gelişen bişey olur. sende bişey olmamış diyorsun adamla görüşmedim :)
abi sende zeka geriliği var mı çok ciddi soruyorum? Rüyanın malumu bir şey olmak zorunda değil rüyada illa olucak bir şeyi görmeyiz ki. Kaldı ki bir şey olup olmayacağını da bilmiyorum çünkü henüz görüşmedim zaten olacakları yorumla diye de bir şey demedim sana öyle bir isteğim olsa fal baktırırdım
Elbette malumu bişey olmak zorunda değil. o manasız bir rüya. yorumlamaya gerek yok :) olmamış çıkmamış işte :)
bugünkü aptal insan ihtiyacımı senle giderdim teşekkürler bir dediğin diğeriyle çelişiyor gelmiş fikir beyan ediyorsun
:) ah kıyamam
Tabi İstihare Niye Yatılıyor O Zaman
Şöyle Düşün Sana Kolay Anlayabilmen İçin Tüm Peygamberlere Vahiy Normalde Gelirdi Rüya Yoluyla da Bildirilirdi Tabir Ederlerdi Yani
Açıkçası ben çok inanmıyorum ama hayatımdaki en önemli kişiyi sadece 2 kere rüyama girmesine rağmen çok kritik zamanlarda gördüm kafam karıştı o yüzden
Sana ALLAH O Zaman Çıkmasını İstediği İçin Olabilir Mi Rüyalarda her şey Alenen Belirtilmez Ve Söylenmez Zaten
Evet ama çıkıcak olan şey ne onu anlamadım yani herhangi bir şeyi gördükten sonra çıktığı olmuyorki sadece çokk istediğim bir şeyi yaparken gördüm onu hep 2 kere ama çok kritik zamanlarda gördüm dediğim gibi
Bu tarz şeylere inanmıyorum.
Rüyalara inanmak lazım
yorumlayabiliyorum anlat
Nasıl yorumluyorsun
Yok beeeeeeee