Merhaba lütfen alay etmeyin. Çok merak etmesen sormazdım. İnternette de düzgün şeyler bulamadım. Dün gece çok dualar okuyarak uyudum ve dualı uyuyunca sanırım pek anlamsız rüya görülmüyor. Gerçekten rüyalardan anlayan birisi varsa yardımcı olabilir mi bu mübarek gün çok mutlu edersiniz🌸
Rüyamda bir okuldaydım çok başka olaylarda oluyordu ama benim takıldığım yer şurası; Bir öğretmen vardı. Buna öfkeliydim hemde baya öfkeliydim çünkü başka birisine haksızlık etmişti baya kötü biriydi. Diğer hocalarla otururken gidip içtiği çayı yüzüne fırlatıyordum.
Evet garip ama rüyam bana oldukça dikkat çekici geldi lütfen kalp kırmadan cevaplar mısınız?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyanızdaki öğeler ve duygular, kişisel yaşamınızda yaşadığınız deneyimler ve duygularla bağlantılı olabilir. İşte bu rüya hakkında düşünülmesi gereken bazı olası yorumlar:
Daha net sonuçlar için özelden iletişime geçmekten çekinmeyiniz iyi günler.
Kessinlikle ben anliyom valla
Anlıyorsanız söyler misiniz anlamını rica etsem
Kuzuu aslında ben anlamiyom anladigim bir kaç rüyalar var ama senin ki ruyalar değil tanıdığım çok iyi bir hoca var rüya yorumunu çok iyi yapan nettekiler gibi değil Mehmet Emin kirgil youtube de kanalı ordan araştır bulamazsan eğer her akşam 11 gibi canlı yayın acıyo orada rüyanı sorabilirsin cevap veriyo
Tamamdır teşekkür ederim
Bende isterim ama kutfe
Rica ederim
@Melek5754 tamam askooo sende bak