AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yüzüne söyle içinde yaşama, ilişkideki sorunları açık açık paylaşabilmelisiniz, bana neden yazmıyorsun ilgi vermiyorsun de
Söyledim ztn tek dediği şu: ben yoğunum mesaj atamıyorum ve senin mesajlarına da anında cvp veremem dedi direk
Ay koca ülkede bir çalışan o mu açık açık ayrılmak istiyorum de eğer tepki gostermezee zrn konuşmak istemiodur eğer tepki verirse devam et düzeltir kendini
kendini geriye çek. at gibi giden it gibi döner. hep sen hep sen nereye kadar. biraz da o gelsin.
Doğru diyorsun aslında o mesaj atsın sorsun arasın
Çok güzel bir söz söyleyeyim sen anla; ''İnsanoğlu ulaşamadığının delisi, ulaştığının nankörüdür.''
Zaten son konuşmamızda senden soğuyorum diyordu
Ben şu an bir kızın peşindeyim, zamanında bana; ''senden vazgeçemeyeceğimi bildiğin için çok rahatsın değil mi?'' demişti ve haklıydı. Onunla birlikteyken sanki beni bırakamazmış gibi bir güven vardı içimde, sonra bir gün ben aşırı sinirlenip ayrılmamıza sebep oldum ve her zaman gelen kız gelmedi. Şimdi ben peşindeyim, kaybedince değere biniyor kısaca.
Haklısın aslında o zaman o mesaj atmadığı sürece bende atmayayim
Yazma hatta başlarda tepkini koy, cevap verme veya geç cevap ver. Sebebini soracaktır, cevabın da net olsun. ''Gördüğüm değer kadar değer vermeye karar verdim'' gibi cümleler ile karşıla anlasın. Bu ters tepebilir, tartışabilirsiniz ama sakın alttan alma ama aşırı da abartma tartışma da alttan al, sonra sinirle gidecektir zaten iyi tamam yazmam diye kendini kandıracaktır. Sonra ise özleyip gelecektir, tartışmada bile bana kötü bir şeyler demedi diyerek yumuşar. Yaşadıklarım çıkarımlarım bunlar :D
Vay be güzel dedin gerçekten hak veriyorum sana
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, ben de erkek arkadaşının sana yaptığını kız arkadaşıma yaptığım için tecrübeliyim. Beni erkek arkadaşının yerine koyabilirsin, ben nasıl pişman olduğumu ve neler yaşadığımı anlatıyorum bir şeyler çıkart diye çünkü şu an benim zamanında yaptığım hatayı yapıyor. Seni sevdiğim için, senden vazgeçemeyeceğim düşüncesini aklından çıkartman gerekiyor diye belirt.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için çok samimisin:) vazgeçilmez olduğunu sanıyor maalesef ama ondan vazgeçebilegimi de göstermeliyim kesinlikle
Rica ederim, teşekkürler sen de çok samimisin. Seni böyle üzüp buralarda dert yanacak kadar üzüyorsa, seni gram hak etmiyordur en güzelini yaparsın. Kimse vazgeçilmez değildir evet, umarım seni prensesler gibi hissettirecek bir erkek çıkar karşına.
Umarım:) baya üzüldüm bu gerçek ama insan bazen verdiği değeri görmediğinde silmeli hayatından bir insanın duyguları bu kadar ucuz olmamalı bana göre
Samimi bir şey söyleyeyim mi bunu hak etmeyecek bir kızsın, konuşmalarından da gayet olgun ve narin bir kız olduğunu anlıyorum. Sen onunla arana mesafe koyunca peşinden koşacağına kalıbımı basarım, gelip beni de bilgilendirirsin. Haklı çıkacağımdan eminim, senin gibi bir kızı kaybetmek istemeyecektir aklı başına gelecektir. Gelmezse de o kibrinde boğulsun bırak, başka kızlarda seni bulamayınca fotoğraflarına bakar bakar ağlar artık.
İnan var ya bende bu sözü söyleyecek birini arıyordum🙃 pişman olup değerimi anlasa okey ama zerre umursamiyor olay bu yani hayatinda hiç yokum sanki en çok zoruma giden de bu yani aşırı derecede fedakarlık gösterdim hiçbirini görmedi kör gibi davrandı ve hala öyle davranıyor
Egosunu okşamayı bırak o zaman, sensizlikle terbiye et onu. Ben de önceki kız arkadaşıma karşı böyle kendimden emindim sonuç bitti işte ilişkimiz. Biraz egoist biriydim, beğenilen biriyim çevrem tarafından bu da beni çok pervasız birine çevirmişti, vazgeçilmez gibi görmüştüm kendimi sonuç böyle işte, yakışıklılıkta/güzellikte kurtarmıyor bir insan soğudu mu ısındıramıyorsun :D
Hiç deme ya üzülme yani sende aklı başında birisin neyin ne olduğunu biliyorsun en azından bu kadar tecrübe ve bilgi seni çok yerlere taşır 🙃😂
Teşekkür ederimm, sen de üzme kendinii başlarda boşlukta hissedersin o alışmışlık. Ama daha iyi hissedip kendine kızarsın sonra, öyle biri için niye üzülmüşüm diye. Seni değerli hissettirecek insanlar elbette çıkacak karşına.
İns. umarım bu süreci çabuk atlatirim;(
Atlatırsın, yalnız kalmamaya çalış hep bir uğraş bul kendine. En önemlisi sohbetini sevdiğin insanlar ile uzun uzun sohbetler et yalnız kaldığın zaman cidden bu çok etkili.
Doğru diyorsun aslında insan düşünmeye fırsat bulmamali sürekli meşgul olucak ki kendine gelsin teşekkür ederim bilge insan:)
Est. bilgelik neyime, ben de bir kızı üzüp akıllanan bir erkeğim işte bir bilgeliğim yok. Üzülmeni istemem, rica ederim her zaman, iyi bak kendine.
Umarım aranız düzelir :) sende kendine iyi bak
Konuşuyoruz ama bakalım düzelecek mi, hala beni arzuladığını görüyorum ama karşı koyuyor tabii eskisi gibi ipleri salmıyor. Beni koşturuyor peşinde, bazen cilveleşiyor bazen dövmekten beter ediyor. Cezamı çekiyorum işte dkasşlfa, teşekkürleerr.
Olsun ya en azından umut olduğunu biliyorsun sende az çektirmemişsin olsun o kadar 😂
Yaşattığını yaşarmış insan, böyle yaparak beni daha çok bağlıyor işte. Böyle yanımda ama dokunamıyorum gibi. Kollarıma alıp sarmak, öpüp koklamak istiyorum yapamıyorum. Bir erkeği böyle terbiye edersin işte. Bu kız kitabını yazmış, Allahım kitabım bu kız oldu daşlsşfla
Vayyy be helal olsun kıza maşallah 😂 işini bilmiş sonunda bana da nasip olsun bu psikoloji
Özelden yazamıyom bir şeyler soracaktım bu konuda ama nasip değilmiş, kızsın sen de anlarsın diye işte. Evet biliyor işini benim güzelim, sen de yaşarsın merak etme. Sen de sıradan kızlar gibi değilsin, sana yaptıklarından pişman olup dönerse sen de süründür bir şeyler hissediyorsan hala. Ama net ol ve bitir gitsin, o zaman anlaşılır her şey.
Sende atma mesaj
Atma sende
Hiç umrunda değilmişim gibi davranıyor sanki hayatında yokmuşum gibi
sende kendini geri çek
Ayriliriz diye korkuyorum
Korkarak yasarsan boyle hep acı cekersin
Adam ego yığını benim etrafımda bir sürü kız var teklifler yağıyor falan zaten korkacak bir şeyde bırakmadı artık giderse yolu gösterecem durumundayım
Yani boş ver gitsin
Boşverdim ztn pekte değmiyormuş
Aranizda birdey yasandi mi
Durup dururken oldu tartışma vs. Yok yani
Tamm
Bekliyorum
Atmamalısın