Arkadaşlar evlilik için görüştüğüm kişi ruh hastası değil mi?

sayfasını gördüm istagramda hiç bir kızı takip etmiyordu 200 takipçisi flan vardı ama yüzlerce kitap gibi yazıları vardı hep evlilik olarak yazılar yazıyordu böyle temiz birisini arıyordu onu kesfettikten 2 hafta sonra duygularımı açtım yani sizi tanımak isterim ileride olursa görüşürüz dedim oda kabul etti. ben ona çok fazla mesaj olmayacak fotograf da bir defa atacağım harama daha fazla düşmek istemem dedim oda kabul etti. bugün seni ekleyebilir miyim diyip ekledi. sonra bana dedi profilinde neden bukadar fazla erkek var. Herkesin kendi alanları var saygı duy diyince. dedi sen ehli sünnet birisi değil mıydın neden okuldaki ya da kuzenlerini ekliyorsun sen demedin mi benim hiç bir erkek ile işim olmaz peki bu ekli olanları neden ekledin diyince ben ona biraz sert çıktım bitirmek istedim. oda hemen bukadar bitirmek mi istiyorsun. ben açık bir insan istesem ona göre davranırım. ama sen benim ile bile çok konuşamam harama girmek istemiyorum diyorsun ama başka erkekleri ekliyorsun bu nekadar uygun dedikten sonra sohbeti kestim bitirdim. sizce iyi mi yaptım sinir olmustum
Arkadaşlar evlilik için görüştüğüm kişi ruh hastası değil mi?