Sosyal medya biosunda bunu yazmış « hiç bir seyin önemi yok artık herkes kendine yakışanı yapsın”
Baska bi zaman bunu yazmış “fazla değer başını öne eğer »
Baska bi zaman « ask iki kisiyle oynar iyi olan kaybeder » sürekli biosuna böyle seyler yazan erkek kekomudur ne yapmak istiyor sizce?
Baska bi zaman bunu yazmış “fazla değer başını öne eğer »
Baska bi zaman « ask iki kisiyle oynar iyi olan kaybeder » sürekli biosuna böyle seyler yazan erkek kekomudur ne yapmak istiyor sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Off hemde ergen bir keko. Aman allahım sen uzak et yarabbim aman aman
tortilloş
Allahım şimdi dua ettim sana uzak et diye sen dibimde bitiriyorsun yarabbim duanın tersi mi kabul oluyor 😂
Napcam peki? Uzak mı durim
Ya arkadaşlar bisey sorcam kekoluk kötü bisey mi
Bisey daha söylicem sen dedin ya ergen keko diye ama kendisi 24 yaşında yani nasil ergen olcak ki kafa yapısımı ergen
Uzak dur tabiki. Normal insanlarla takıl böyle anormal keko tiplerle değil. Bu tipler kendi hayatlarına s. çtıkları yetmez gibi sennide hayatının içine s. çarlar uzak dur tabiki. Evet kekoluk kötü bir şey çünkü birey kendini geliştirmez son model çıkan telefonu ister ama benim kafamın senesi de geçti bunuda değiştireyim demez. Ergenlik 22 de biterdi şimdi oda uzadı 26 dan önce bitmiyor o ergenlik. Kafası hala bir ergen. Kendine mantıklı akıllı insanlar bul
Sana bisey sorcam kendisi doğulu eskiden konusuyoduk neyse bundan 2 sene önce kavga ettik konusmayi biraktik bi türlü pesimi burakmiyor fake hesap yapip bir sürü yaziyo bana resmen bir sürü ama fake hesap kimisi ahmet kimisi sedat kimisi ibrahim öyle bu niye böyle yapiyo ben yurt disindayum bide
Bide bana cok ayip etti pislik bana öyle cinselikden konusuyodu felan eskiden konuştugumuz zamanlar
Hayatım madem yurtdışındasın neden medeniyet görmüş insanlarla muhattap olmuyorsunda mağarasından kaçan bir ayıyyla muhatap oluyorsun? Seninle amacı cinsellik. Erkekler ayrıldığı hiçbir kızın peşini bırakmaz ki zaten görülmüş şey değil hep tutarlar yedek olsun işi düşünce yazsın kullansın diye tutuyorlar işte. Zaten sana açıkça da belli etmiş cinsellik düşündüğünü. O kadar farklı hesabının olması yine cinsellik çok belli. Kendi hesabında akrabaları tanıdıkları var diye oradan yapamıyor başka hesap açıp sanada oradan yazıyor başka kızlarada. Senle beraber kaç kıza yazmıştır. İşin olmasın. Bu tipler hayatında bi kızla normal sohbet edemezler cinsellikten başka çünkü medeniyet yok.
Bazen türkiyekiler yaziyor bende konusuyordum öylesine neyse evet abaza tip zaten bide ben kimseyi kabul etmiyorum instagramda oda benim gibi yapmaya felan calisiyor sinir oluyorum resmen eskiden herkesi kabul ederdi simdi kimseyi kabul etmiyor sayısı hep aynı felan tam bi keko aman neyse sağol yazdın icin
Sen önce kendi resmini koy , ona buna hayat dersi veriyor, yazdıklarını okumadım bu arada.
@AFarCry Benim resmim seni alaka etmez, kime ne dediğim de seni alaka etmez, okuyup okumamanı belirtme ezikliğine girmene gerek zaten yok sen oku diye yazmadım. Allahın canısı zoruna giden yerlerini alıp buradan s. tirip gidebilirsin çekil.
Tamam arkadaslar sakin olun kavgaya gerek yok gerilmeyelim 👍🏻
Bu tarz yazı yazanların yüzde 10 u zamanı da çok acı çekmiş insanlar yüzde 90 ı ise onlara özenen ama bi boka yaramayan keko tipler
Öyle mi diyon
Uzak durmakda faydami var simdi?
Hayır tabiki bir yazı yüzünden uzak durulur mu hiç ben sadece boş işler olduğunu belirtmek istedim
Kendisi 24 yasinda ama kafa yapısı sence ergen mi? Bide bunla biz konusuyoduk eskiden kendisi doğulu kendi hesabindan yazmiyo hep fake hesap yapip yazıp duruyo bana
Yani genelde ergenler yapar böyle şeyleri ha bide doğulularda var böyle bir şey yinede sen bilirsin ciddi değilseniz bırak bence
Nasil doğulularda var böyle bisey valla bak bir sürü hesap yapiyo instagram fake kimisi ahmet kimisi mustafa sedat ibrahim geliyo konuşuyo kendisi sirnakli bi türlü pesimide birakmadi anormal mi bilmiyom ki ah bide ben yurt disindayim
Sürekli adimi yaş nerde yaşadımı ondan sonea foto istiyor
Sen hangi ülkedesin
Fransa
fransadaysan ne işin var Türklererle orada erkek yokmu
Interneten
Instagramdan oldu
Başda ona vermedim kendi hesbaimi fakedi hesabim sonra kendimi ona kaptirdim canım gibi etkilendim öyle oldu bende boşlukdaydım o zamanlar gercek hesabimi verdim simdide unutmadi hesabimi fake yapip duruyo
Sen dedin ya doğulularda mi yapar böyle?
Peki ne buldun
Ne buldun derken?
Baslarda bilmiyordum bunun böyle olduğunu keko tip olduğunu nerden bilim sonradan kendini gösterdi pislik
Ayrıl o zaman yapacak ir şey yok engelle gitsin 3000 km öteden seni nereden bulacak
Basta engeliydi kaldirdim engeledem ne gire sahte hesap yapip duruyo
Ayriyiz zaten konusmuyoz
E ozaman sorun ne
Fake hesap yapiyo bir sürü kimsii ahmet kimisi mehmet ibrahim isimle fake yapiyo konusuyo beyinsiz
Cevap verme
tamam sağol yazdiklarini dikkate alacam
Çok bos yapmıs ya.
Öyle demi
Keko alert
😂 sağol herkes keko yazmış zaten
Kekoluk kötü biseymi
İyi bisey hasbinallah ya
Dogru cevap ver lutfen kotu mu iyi mo
Kötü tabiki manyakmsin
Kekonun AĞABABASI.
Valla