Nişanlımın Beni Aldattığını Düşünüyorum?

Sizce bunlar geçerli sebep mi? Neden hala canım gibi iyi bişey bulmaya çalışıyorum altından siz buluyor musunuz?

Aynı üniversitedeyiz aynı sınıftayız ama tavırları eskisi gibi değil

* Bir hafta boyunca aramız birden limonileşti soğuk yaptı karşılık versem bile takmadı.

* Erkek arkadaşlarıyla yazlıkta tam yemek getirmişim masalarına, ilk defa aynı ortama girdik çok laubaliydiler kötü laf sokmalı düşündürücü espriler gece hayatlarıyla ilgili nişanlıma bakarak bahsetmeler ve hiç iyi enerji almadım.

* Nişanlımın iki gün sonra evde ilk açtığı şarkının aldatılmakla alakalı şarkı olması ve o şarkıyı sevip sevmediğimi sorması. Ne zamandır dinlediğini sorduğumda bayadır dinlediğini söylemesi ve ben de seviyorum dediğimde bana, kimden aldatıldın diye sorması. Cevaptan dolayı modumu farkedip müziği değiştirip yakınlaşması film izleyelim demesi?

*Kuzenimin yanında tartışmamızda, sanki aldattım mı diye kendini acındırması ve ben öyle şeyler yapan biri değilim senin kızdığın şeylere bak filanlar diyen.

Hepsini kafama yazdım avuttuğunu sanadursun eğer hepsi arkadaşlarıyla arasında toksik bir ilişkiden dolayı pis şakalar dönüyorsa.

Siz aldatıldınız mı nasıl anladınız? Farkında olup aşkı meşki s**ktir edip salağa yatıp vakit geçirmek kendi kazdığı kuyuya düşürmek mi en iyisi?

Nişanlımın Beni Aldattığını Düşünüyorum?