Olan var vır da diye isyanda.. olmayan da kıtlık var diye 😃😂 yok mu bunun ortası? 

Kiminle sevgili olduğuna göre değişiyor bu durum bana göre. Sürekli içinde ayrıl barış ya da tartışma olan bir ilişki bana göre değil. Böyle leş bir ilişki yaşayacağıma yalnız kalır kafamı dinlerim daha iyi.
Evet, çok haklı bir isyan bu.. Sevgili de para gibi.. Varlığı bir dert; yokluğu yara.. 😅😅😂
Olmayanlar
Cevap
19Cevap
Olmayanlar tabi ki. sizce aç mı isyan eder tok mu isyan eder?
Bir isyanım yok. Olursa benimle mutlu olur, olmazsa hep bir arayış içinde kalır.
Sevgilisi olanlar.
Umrumda değil
Kimse isyan etmesin bence. 😊 Sevilenler sevenlerinin, sevilmeyenler de yalnızlıklarının kıymetini bilsin. 😊 Böylece herkes mutlu olur. 😊
adabıyla sosyal yaşamayı becerebilsek sorun kalmaz bence. Hatta çocuklara okullarda sosyal iletişim ve yaşam dersleri verilmeli
Yalnız olmaya o kadar çok alıştım ki sevgili istemiyorum. Ortası bu olur herhalde 😅😂😂
Olanlar. Olmayanlarda benim gibi eskisinin aşk acısını çekiyor sanırım
Ilıskısı olanın konustugu kısıye gore degısır eger sıreklı tartısma ayrıl barıssa ısyan eder , anlasan ınsanlarlarsa ısyan etmez. sevgılısı olmayan ınsanlarda ısyan edıyo sevgılı yapmak ıcın
Bir de benim gibi hiç sevgilisi olmayanlar var ama ben artık isyan etmiyorum
Olmayanlar daha çok isyanda
Olanlar abi net cunku bu ulkede daha doğrusu bu ekonomide kızı nasil memnun ediceksin onu dusunuyosun, eskisi gibi rahat edemiyorsun felan bi dunya sey
Ne şikayetim var, ne isyanım...
Rabbim ne verirse hayırlısını versin, ne deyim (Amin) 😊
Elmayı seviyorlar diye elma da onları sevecek değil. İnsanların bu düşünceleri komik geliyor bana
Of yokken kafam rahattı mis gibi olsun demiyodum. Ama son 2 haftadır hoşlandığım biri olması bile hayatımı cehenneme çevirdi
olmayanların kafası daha rahat ama kalpleri aç bence
İki taraf da.. 😄
Yok öyle bir şey.. 😄
Bence olmayanlar isyanda.
muhtemelen olan isyandadır
sürekli yeni birilerini aramak, birilerini idare etmeye çalışmak
maymun eder insanı :D
İki tarafın da derdi büyük 😄
sevgili değil hayat ama kesiliyor oksijen tabi ama @zeynepaydas17
İsyan değil tevekkül ettim
olmayan daha çok isyandadır bence
Herkes bı şekilde isyanda
Olsa dert olmasa dert her ikiside mevcut.
Olmayanlar
Hshaha olanın bence
Olmayanlar bence
Ülke ekonomisi aşka da vurdu 😂
Olanlar
İkiside
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?