Bu yıl okulda biriyle tanıştım. İlk karşılaştığımız andan beri ilgi gösteriyordu. Bir gün okulda yorgunluktan ağladım ve yanıma geldi. O günden sonra sadece vücuduma bakmaya başladı. Gözlerini göğüslerimden ayırmayarak benimle konuşuyordu. Ya da sürekli yanıma gelip telefonuma bakmaya çalışıyordu. Sürekli bana sorular soruyordu. Ateşim mi var , hasta mıyım , moralim mi bozuk? Benimle samimi olmak istediğini yazdı bi gün. Fakat benim daha önce sevgilim olmadı, ve de geçmişte biri beni çok korkutmuştu. O yüzden biri bana ilgi gösterdiğinde korkuyorum. Bunu da kendisine söyledim. Ve söylediği şeyi görmezlikten geldim. Ama o beni aynı şekilde incelemeyi sürdürdü. Bazen bacaklarıma uzun uzun bakıyordu. Hatta bir arkadaşı sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil, gibi şeyler söyledi benim yanımda. Ona ne zaman baksam beni izlerken görüyordum. Okulun sonuna doğru ona bir veda mesajı yazdım. Çünkü onu arkadaşım olarak görüyorum. Ve belki hiç karşılaşmayabiliriz. Ve onu bir arkadaş olarak seviyorum. Okudu ama bir gün boyunca bana cevap vermedi. Sonra sağol, yazdı. Bu kadar. Ve son gün onunla tekrar karşılaştık. Hiç konuşmadı benimle. Öğlene doğru aynada kendine uzun uzun baktı, sonra yanıma geldi ben 12 de gidicem dedi. 12 olduğunda hiçbir şey söylemeden gitti. Bu bana oldukça kaba geldi. Okulun son günü. Ve keşke seninle hiç konuşmasaydım, diye yazdım. Cevap vermedi.
Sorunsa şu o günden sonra onu düşünmediğim tek bir an yok. Ya da daha önce düşünüyordum, ama bu şekilde değil. Ona aşık mıyım? Ve ne yapmalıyım?
Sorunsa şu o günden sonra onu düşünmediğim tek bir an yok. Ya da daha önce düşünüyordum, ama bu şekilde değil. Ona aşık mıyım? Ve ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer