Aşık mı oluyorum, ne yapacağım ben?

Çok uzatmadan kısaca olayı özet geçeyim dostlar. Ben 22 yaşındayım. Daha önce hiç erkek arkadaşım olmadı. Bir resmi dairede bir işimi hallettiğim esnada bana yardımcı olan bir çocuk vardı kendisiyle baya bir görüşmek durumunda kaldık ama tamamen resmi bir şekilde. Ardından telefondan yine bu resmi işle ilgili mesajlaşmak durumunda kaldık. Neyse iş sonuçlandı çocukla işim bitti. Bittikten sonra bir süre daha normal bir şekilde mesajlaştık ama bu sefer biraz işin içine emojiler vs girdi biraz sohbet yumuşadı ama yinede çok ilerlemedi. Şu an iletişim yok aramızda. Ben o konuştuğumuz dönemde hiç o gözle bakmadım çocuğa -zaten bu sebeple bu yaşa kadar yalnızdım asla kimseye bakmam o gözle salak ben-. Ama şimdi her şey bitti konuşma görüşme falan fakat çocuk sürekli aklımda. sürekli telefondan online olup olmadığına bakıyorum. Mesaj atar mı acaba diye bekliyorum. Sosyal medyadan stalk yapıyorum ki hiç huyum değildir. Farkında olmadan etkilendim mi ne yaptım ben bilmiyorum. Bana karşı yüz yüzeykende telefondaykende hep çok kibardı ama üstüme salak gibi alınmak istemiyorum çünkü özünde de öyle biri bence bana özel değildir muhtemelen. Allahım kafam çok karışık ben aşık mı oluyorum ne yapacağım :( Şimdi mesaj atar mı acaba diye bekliyorum ilk kez böyle çaresizim
Aşık mı oluyorum, ne yapacağım ben?